Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van senki nem csinált miku felvonuláson képeket ill. videót ?
Vagy elmaradt az esemény talán ?
hmm...
5-600 ezer forint körül nézelődöm. Ennyiből nehéz, de nem lehetetlen szép és jó motort vásárolni. Februárban már szeretném megvásárolni a gépet, hogy tavaszig legyen időm gyűjtögetni a jó gumikra, fékekre, mindenre ami kell. Többször nem követem el azt a hibát, hogy nem szánok pénzt jó gumira... februárig viszont kéne egy kis hó
mi az a kategória,

tavasszal gondolkodom a cserén...

60 ló 185 kg... alacsony, de nem az a szürke kisegér fajta...
Na meg a 3 meg a 4 -es még rondább...
Ezek csak a felvonulás alatt mentek előtte le voltak takarítva.

Nesze neked gyertya kiégés..

Némileg sok benya garázdálkodik a hengerben úgy látszik !
Nézegettem már, szép darab. Sajnos ennél olcsóbb árkategóriájú motorokban gondolkozom.
Eladó a 600-as F Sportom
Hi!
Monster 916 kis fejidommal 200+nál is elég jó szélvédelem,takarítás vizes ruha+Clin 20-25 perc+lánc 3 perc.
VFR800vtec-nél nekem a szélvédelem rosszabb (170cm vagyok),a takarítás pedig közel 1 óra.
Olyannyira keveset vezettem, hogy még nem is vezettem egyáltalán... ennek egyetlen oka az, hogy nem is akarom/akartam. Tisztában vagyok a "paramétereimmel", tudom, hogy nem nekem való. Nagy, és kész.
Nekem is teccik, szivemre hallgatva 916sps, eszemre hallgatva mezei 749
Ez én voltam.
Latom keveset vezetted a tomi heteset.....
Lehet a tobb mint tiz ev alatt annyira megszoktam,hogy nem latom a fatolz erdot de 58kg vagyok es volt csajom aki kb. 95 volt es a hetes 235... nincs gond, jah a regi zxr750 t oda adtam olyan exemnek aki szinten vekony volt.... elotte semmit se vezetett, azon mutattam meg neki a vezetest....
Szoval gondolt at azt a hatost,hetest kerdest.....
Tetszik a száraz kuplung hangja
Én meg nem akarok.
Egy hatszázas engem életem végéig kiszolgál, sosem kell lecserélnem, egy 400asról nembiztos, hogy elmondanám ugyanezt. ha megvár engem a kiszemeltem, akkor nem is kell több szót fecsérelnünk a témára.
Monster
Tudom, szerintetek sz@r olasz...
de akkor is...
Forza Italy
Igazad van, nyert a hatos. imára kulcsolom a kezem, hogy jóóó sok hó essen tudjukhol és meglesz a kis szépsègem, ami még takarítani is könnyû
Ő meg a 600assal sem fog szerintem 200al röpködni, de egy 400assal is érheti ugyanolyan meglepetés mint egy 600assal.
Én igen. Meg te is.
Semmi értelme egy 400-asnak, irreálisan drágák, drága hozzájuk minden, bontva semmi nincs hozzájuk, mert belpiac. Egy 600as sor 4 sem idegbeteg, egy 400-assal is tudsz menni 200-al.
Vagy akár:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er-6f-7449
230

Egyetlen típushibája az első modellévben gyártottaknál a repedő motortartó váznyúlvány de azt gariban cseréli a Kawa utólag is ha előjön, a későbbieknél meg módosítottak a vázon. Jó kis bringa és még alacsony is. Futómű és fék nem pályára való de közúton hibátlan.
A széles kormánnyal prímán lehet hajtogatni az autók visszapillantó tükreit a sorok között araszolva, ugyanis kb. egy magasságban van velük. Ja! És a tankot is benyomja ha eldobod. Aztán ott van még a szélvédelem (hiánya)... és akkor a takarítás még szóba se került.
Drukkolok naked...izé...neked, hogy jó nagy hó essen OTT és februárig el se olvadjon!
Mondjuk egy szép ZXR400 de csakis külföldről esetleg egy kicsit kényelmesebb megoldásnak a ZZR400 is megfontolandó. Nem egyszerű belőlük jót találni de itt van rá az egész tél és még árban is barátságosak. Egyszerű kiforrott, otthon is javítható technika akár a régi 6-os.
Gyuri, ez a motor
70 lóerõ, 160-170 kg? És ebbe a kategóriába milyen gépek tartoznak? hidd el Gyuri, átrágtuk az összes elérhetõ motort, de nincs más, ami szóba jöhet, és esetleg keret is van rá, csak a hatos...