Megrúgjuk, megcsepegtetjük aztán kiderül. Az enyém nem tud semmit sajnos, a rákötött 55W-os H1 izzó meg se mukkan csak vöröslik egy kicsit az izzószál egy röpke másodpercig.
Erre mondják, hogy nem jött be. Kiviszem a szobából az akkut, be a Mozdonyba, (főkapcsoló, légsűrítő, előkenő szivattyú... ja ez nem olyan mozdony ) szóval gyújtás ráad, gomb éééééééés... katt... fények elalszanak. Beszaladtam a multiméterért, 12,65V. Gomb megnyom: 0,8V... Akku kuka. Két hónapja vettem ki azóta a szobában volt néha csepptöltőn teljes töltésig. Élt 5 évet, végül is nem rossz teljesítmény egy olyan cucctól amire csak 6hó garit vállalnak.
Köszi mindenkinek :)
Csak az alapjáratot videóztuk, mert még hideg volt a motor. Hagytuk kicsit bemelegedni, utána Tom kicsit megcibálta a bajszát , de azt már nem videóztuk le.
Így is féltünk, hogy lelőnek bennünket valamelyik panellakás ablakából
Tavasszal lesz rendszám, lesznek jó gumik (köszönet Brian ) és bárki meghallgathatja élőben is, nem alapjáraton .
Na megyek én is, beteszem az akkut Mozdonykába, nem érhet véget úgy az év, hogy nem hallottam a hangját. Mondjuk a Devil-t most nem rakom vissza úgyhogy csak lábujjhegyen fog kiabálni.
Jajaja, én is hiányoltam a tiltást, a lángnyelveket meg a killswitch-csel való durrogtatást.
Viccen kívül én tudom, hogy olyan gazdához került a kis zöldség akinél ilyet egyáltalán nem fog kapni.
Üdv!
Szívesen látunk bárkit, bárhonnan!
12:30-kor ott leszünk a helyszínen, egy órát biztos beszélgetünk.
Várunk benneteket!
Jó utat!
ja és tél van: sapka sál
Tegnap kiszedtük a dB killert a dobomból, és kicsit be is melegítettük a motort, mert mióta nálam van mindig csak néhány percre indítottam el. Szerintem gyönyörű hangja van, megosztom veletek is. :) Akinek nem tetszik, annak köszönöm a figyelmét. pont.
Néha beledumálok, és már sötét is van, de most a hang a lényeg. muzsika
Sziasztok!
Szóval bocsi ha nem tudjátok megnézni a linket, leírom miről lenne szó:
Az idei évet hogy máshogy lehetne nekünk elbúcsúztatni, mint egy rövid gurulással.
Találkozzunk a Várpalotai Vár mögött, koccintunk egy alkoholmentest, dumáljunk az idei évről vagy bármiről és IDŐJÁRÁS FÜGGVÉNYÉBEN teszünk egy kört.
Ha esetleg Veszprémből, vagy Székesfehérvárról tudtok összeszedni egy kisebb nagyobb csapatot, szívesen várjuk és egy beszélgetés után viszont meglátogatjuk városukat.
De várok bármilyen ötletet, ha van jobb, megegyezünk.
Hívjatok bárkit akit szívesen látunk, nincs minden motoros barátom fent itt és ha nektek se, telefonon vagy akárhogy értesítsünk.
Helyszín: Várpalota Vár mögött, utána meglátjuk...
Időpont: 2013. 12. 31. 12:30
Várom a válaszokat, vagy a találkozást a helyszínen!
Ha valaki gondolja facebook: Árvai Ádám jelölj és eseményeim közt megtalálod, lényeg hogy ott legyetek!
Tényleg nem működik, csak Edem915 ismerősei látják. Azért "ne sajnáld, ha kutyád kopasz, nemsokára itt a TAVASZ /HOBÓ/" gyertek, műanyag poharat, meg alkoholmentest hozzatok, ha van rá lehetőségetek, ha nem, úgy is jó!
Csak az alapjáratot videóztuk, mert még hideg volt a motor. Hagytuk kicsit bemelegedni, utána Tom kicsit megcibálta a bajszát , de azt már nem videóztuk le.
Így is féltünk, hogy lelőnek bennünket valamelyik panellakás ablakából
Tavasszal lesz rendszám, lesznek jó gumik (köszönet Brian ) és bárki meghallgathatja élőben is, nem alapjáraton .
Viccen kívül én tudom, hogy olyan gazdához került a kis zöldség akinél ilyet egyáltalán nem fog kapni.
Koszonjuk szepen
Kiderul mennyire lesz kegyes hozzank az ido
Szívesen látunk bárkit, bárhonnan!
12:30-kor ott leszünk a helyszínen, egy órát biztos beszélgetünk.
Várunk benneteket!
Jó utat!
ja és tél van: sapka sál
Néha beledumálok, és már sötét is van, de most a hang a lényeg.
muzsika
Budapestről mennénk ketten (Tenere+XX), természetesen időjárás függő
... jah és,ha nem gond
Szóval bocsi ha nem tudjátok megnézni a linket, leírom miről lenne szó:
Az idei évet hogy máshogy lehetne nekünk elbúcsúztatni, mint egy rövid gurulással.
Találkozzunk a Várpalotai Vár mögött, koccintunk egy alkoholmentest, dumáljunk az idei évről vagy bármiről és IDŐJÁRÁS FÜGGVÉNYÉBEN teszünk egy kört.
Ha esetleg Veszprémből, vagy Székesfehérvárról tudtok összeszedni egy kisebb nagyobb csapatot, szívesen várjuk és egy beszélgetés után viszont meglátogatjuk városukat.
De várok bármilyen ötletet, ha van jobb, megegyezünk.
Hívjatok bárkit akit szívesen látunk, nincs minden motoros barátom fent itt és ha nektek se, telefonon vagy akárhogy értesítsünk.
Helyszín: Várpalota Vár mögött, utána meglátjuk...
Időpont: 2013. 12. 31. 12:30
Várom a válaszokat, vagy a találkozást a helyszínen!
Ha valaki gondolja facebook: Árvai Ádám jelölj és eseményeim közt megtalálod, lényeg hogy ott legyetek!
Rövid telet, olcsó benzint!
Bár a link nem működik ...
Ez a link jó ? nekem nem jön be az ami kéne szerintem
Hol lesz a gyülekező, mikor ?
Időjárás engedi ott leszek
Egy kis program szilveszter napjára, aki szabad és érdekelt, bátran tartson velünk!
https://www.facebook.com/event...