Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Fehérváron ismer valaki megbízható mobil szervizest aki meg is csinálja nem csak bevállalja
Gyűjtsd a bogarakat,aztán söpörd le őket:D!
Előbb utóbb rászárad,akkor könnyen lejön
Köszönöm a válaszokat, sajnos annyira rossz már az állapot, hogy küldöm pestre :(
Mostantól jobban odafigyelek! :)
Skacok lesz miku felvonulás idén ?
Sziasztok!
Motoros túra 2014
Transalpina!
itt:http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=513
3&session_id=
Köszönöööm!
Kitöltés végrehajtva ,
Szia! Szakembert ugyan nem tudok ajánlani, mert szerencsére még nem volt rá szükségem, viszont az általam használt technikát szívesen megosztom veled.
A hosszútávon legegyszerűbb megoldás az, amit Tutu is javasolt, hogy minden motorozás után letisztítod a ruhát-sisakot-csizmát. Nyilván ez most rajtad nem segít , de ha most kitisztíttatod, akkor a jövőben hasznos lehet.
Én mindig langyos, enyhén szappanos vízzel tisztítom a ruhát, csizmát szivaccsal, nem bő vízzel. Sisakot szintén langyos, enyhén szappanos vízzel puha, microszálas ronggyal. (próbáltam a popsitörlőt is, nekem az kevésbé jött be )
Fontos lemosni a friss bogármaradványokat a ruháról, mert az elkenődött bogárbél meg is marhatja a bőrt, és pl a fehér ruha foltokban sárga marad, és azt már nem lehet lemosni.
Az én ruhám fehér, sokszor találkozom a "hátam közepére" felverődött olajjal (láncról, úttestről), azt féktisztítóval tudom csak lemosni, de ezt a felületet rögtön szappanos vízzel is átmosom.
Ápolásra én is a Briston-t javaslom, én szezononként 2-3-szor is le szoktam kenni vele a ruhát, de szezon végén mindenképp használom. Puhább is lesz tőle a bőr.
Ezeket érdemes átböngészni:
1
2
Ha pedig nem boldogulsz vele:
Katayunga

Én minden motorozás után megszabadítom a rovaroktól, erre a célra legjobban a baba popsitörlő vált be. Szezon végén pedig átkenem bőrápolóval, ebből pedig a Briston-t ajánlom. Egy tégely jó pár évig elég, ápolja, impregnálja a bőrt, visszaadja a színét és rugalmas marad, nem töredezik be.
Sziasztok! Szeretném rendbe tenni a bőrruhámat. Hogyan tegyem mindezt? Kicsit meg van már töredezve, meg bogaras is. Vagy bízzam szakemberre? Ha igen akkor kire?
Most akkor nyekereg,vagy sem?
Nem is igaz. Legutóbb is milyen csendben voltam az autóban?! Azt hitted alszom...
Jól meg szoktam...olajozni.
nyikorogni azt biztosan
Èn tudom, mit tud
kettessel kezdődik a személyi számod
én kérek szívességet, és még nekem köszönik meg?! valamit tudok...
Köszönöööööm!
Kőőőőszíííí! Ha sikerült kiértékelni, akkor majd jelzem, hogy hol lesz elérhető, de legyetek türelmesek, mert eddig 98 válasz érkezett be...
Igen arra gondoltam! Ja és köszönjük, hogy feldobtad a fórumot! :D
meg én is. Várom az eredményt.
Szia,én is kitöltöttem a kérdőívet!
Köszönöm szépen! Mivel annyian kértétek, publikálni fogom a kutatásomat, jelentkezem, ha elkészült.
Én is kitöltöttem. Egyáltalán nem volt hosszú!
Az eredményekre én is kíváncsi vagyok.