SVsLaci,
köszi a beszámolót. Akkor inkább én is az Ivanicshoz viszem a gépet átgumiztatni, ha már ennyien elégedettek velük. (Még ha olyan csúnya zöld motorokat árulnak is )
A motorcenterbe régebben jártam és mindig csináltak valami hülyeséget. Egyszer nem centírozták ki a kereket, egyszer az emelővel csúnyán megkarcolták a hátsó villám (annyit sem mondtak, hogy bocs). Az öcsém motorján meg elfelejtettek meghúzni egy dugót a blokkon az olaj meg menet közben fojt szépen a hátsó gumira, szerencséjére nem egyedül volt és szóltak neki, hogy valami bugi van, mert füstöl a motor.
Ezek után én legközelebb fatalicskát vinnék csak nekik, de azt is kerék nélkül azt talán nem rontanák el.
A JSI szerintem jó, és ha náluk veszed a gumit még lehet velük az árakról is beszélgetni :-). A tulaj is motorozik egy kicsit talán a szívén viseli a sorsunkat (meg a saját pénztárcáját), de tényleg jók.
Matska!
Neked honnan van gyári forma kulcsod? Külön rendelted, és úgy vitted másoltatni, vagy volt ilyen forma nyers kulcs valamelyik helyi másolónál?
Kéne másoltatnom egyet, de akkor már szép is legyen, ne csak jó.
Láttam, hogy e-bay-ről lehet rendelni, de ha van olyan másoló, ahol eleve van ilyen kulcs, akkor inkább nem rendelgetek.
A JSInél megvárható és motoremelőjük is van(de csak kétkarú lengővillához). Persze egyeztetés kérdése. De nem bíznám rá a gumisra a kerékcsavarokat egy motornál.
Rendben meggyőztetek. Maradnak a lentebb felsoroltak.
Egyébként ez hogy működik ? Úgy értem előre időpontot kell kérni és ott helyben megvárhatom vagy esetleg 1-2 napig várni kell rá és úgy visszamenni érte. Mennyi szokott ennek lenni a költsége ? Természetesen egyúttal centírozást is kérnék hamár ott van a motor.
köszi a beszámolót. Akkor inkább én is az Ivanicshoz viszem a gépet átgumiztatni, ha már ennyien elégedettek velük. (Még ha olyan csúnya zöld motorokat árulnak is )