Valakinek 1db 210km-t futott Pirelli Diablo Rosso 190/55ZR17 hátsó gumi? Szélességre kb akkora, mint a 180/55-ös Dunlopok, így befér a 180-as helyére gond nélkül.
Semmi bajom vele azon kívül, hogy a profilja nem igazán jön össze a Supercorsa elsőmmel úgyhogy vettem hátra is sportost.
Ára a télre való tekintettel baráti 17.000Ft, Október végén vettem a Pásztóy-nál akciósan (ennél jóval többért.)
Sziasztok!
Fehérváron a széna téri suli mögött van kiadó garázshely!
Egyedül vagyok egy nagy motorral,ha valakit esetleg érdekel,írjon vagy hívjon!
A számom: 70/209-97-57
Csíkot tudsz venni legalábbis alapanyagot a dekoros boltokban pl halesz parknál van egy a budai út oldalán . Én ott vetten pár éve fehér fóliát olyan félét ami a rendőr kocsikon van . biztos van más színbe is...
Festőt én sem tudok, de az Ady Endre utcában is van egy bőrös, aki tud ruhát javítani. Nekem egyszer már cserélt cipzárat a nadrágomban, szépen dolgozik és jó minőségű cipzárat rakott a nadrágba.
Kis segítséget kérnék!Gumit szeretnék cseréltetni,ehhez kéne nekem cím v elérhetőség itt Fejér megyében.Sárbogárdi vok úgyhogy valami közeli jó volna.Ha esetleg tud valaki azt megköszönném.
Hát így:
Semmi bajom vele azon kívül, hogy a profilja nem igazán jön össze a Supercorsa elsőmmel úgyhogy vettem hátra is sportost.
Ára a télre való tekintettel baráti 17.000Ft, Október végén vettem a Pásztóy-nál akciósan (ennél jóval többért.)
Ha aktuális lesz a gumi vétel,akkor keress meg,van egy jól bejáratott helyem,ahol le is cserélik és 20-30-ból megúszod!
Sok sok balesetmentes km-et!
Fehérváron a széna téri suli mögött van kiadó garázshely!
Egyedül vagyok egy nagy motorral,ha valakit esetleg érdekel,írjon vagy hívjon!
A számom: 70/209-97-57
Tudtok valakit Fehérváron, aki motoros bőrruha festéssel, javítással foglalkozik?
Üdv: Evika
Az kérem inverz babos kendő!