Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm az ajánlatot , úgy néz ki már megvannak a gumijaim, holnap megyünk értük.
Köszönöm szépen!
Tudtátok hogyan születik a Mikulás?
Hát így:
Boldog Karácsonyt minden motorosnak!
Valakinek 1db 210km-t futott Pirelli Diablo Rosso 190/55ZR17 hátsó gumi? Szélességre kb akkora, mint a 180/55-ös Dunlopok, így befér a 180-as helyére gond nélkül.

Semmi bajom vele azon kívül, hogy a profilja nem igazán jön össze a Supercorsa elsőmmel úgyhogy vettem hátra is sportost.

Ára a télre való tekintettel baráti 17.000Ft, Október végén vettem a Pásztóy-nál akciósan (ennél jóval többért.)
Szia!
Ha aktuális lesz a gumi vétel,akkor keress meg,van egy jól bejáratott helyem,ahol le is cserélik és 20-30-ból megúszod!
Gratula hozzá!
Sok sok balesetmentes km-et!
Sziasztok!
Fehérváron a széna téri suli mögött van kiadó garázshely!
Egyedül vagyok egy nagy motorral,ha valakit esetleg érdekel,írjon vagy hívjon!
A számom: 70/209-97-57
Csíkot tudsz venni legalábbis alapanyagot a dekoros boltokban pl halesz parknál van egy a budai út oldalán . Én ott vetten pár éve fehér fóliát olyan félét ami a rendőr kocsikon van . biztos van más színbe is...
bár mostmár meg is keresem,hátha meg se lesz
na mi van? nem kell?
Nem hinném, ahhoz kárpitos kell, nem bõrös. Ha jól tudom mrmarcell nemrégiben hùzatta át az ülését/üléseit. Keresd õt, biztosan segít majd.
... Netán ülést is áthúzná ?
Festőt én sem tudok, de az Ady Endre utcában is van egy bőrös, aki tud ruhát javítani. Nekem egyszer már cserélt cipzárat a nadrágomban, szépen dolgozik és jó minőségű cipzárat rakott a nadrágba.
Köszi.
festőt nem tudok, de a távirda folytatásában van egy szabó, aki foglalkozik zippzárcserével, szabással
Sziasztok!
Tudtok valakit Fehérváron, aki motoros bőrruha festéssel, javítással foglalkozik?
Üdv: Evika
Ok!Köszi szépen az infót!
az ósan felől csapatsz be Fvárra, és a jobb oldalon van a Motorsprint
Nem igazán leszek már gép előtt... így előre köszöngetek... beosztod
Kis segítséget kérnék!Gumit szeretnék cseréltetni,ehhez kéne nekem cím v elérhetőség itt Fejér megyében.Sárbogárdi vok úgyhogy valami közeli jó volna.Ha esetleg tud valaki azt megköszönném.
Lemaradtam valamiről?
Boldog Karajcsont!
Pöttyös rongy.... Ejj!

Az kérem inverz babos kendő!