Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyne , pláne a pöttyös ronggyal
Köszönöm! Élőben még szebb, ugye?
Már Zolival egyezkedtünk, hogy valamikor világosban készítünk csilli-villi képeket. Azok szépek lesznek, a telefonok ennyit tudnak csak.
Most, hogy mondod... egy álom lesz takarítani. nemsokára ki is próbálom milyen jó is.
Gratufa. Jó nézünkmiki... láttam a futón...
Csini, bár a kép nem adja vissza milyen patent állapotú! Ezt legalább könnyű takarítani.
Sziasztok! Ma végre sikerült megvennem álmaim motorját, maradtunk az eredeti tervnél, egy Zx6R-t. Ha beköszönt a jó idő, és lesz rendszám is a gépen, akkor igyekszem sokat lenni az utakon, integessetek jó nagyot, és ha esetleg nem intenék vissza, akkor az biztos azért van, mert épp valamit gépészkedek. Mostantól kínzás lesz a tél, amit amúgy is utálok... Fogadjátok szeretettel az első képek egyikét:
A Klimának is volt egy pont ilyen problémája az XX-en. A Pácser hónapokat küzdött vele, aztán véletlen felrakta a szűrőt. Na az is megjavult szinte azonnal.

Azért megnézném kap e elég benyát, tiszta e az útja.
Üdv !

Most mondhatni tök jól jár , nem hagy ki semmit. És veszi a gázt nincs torpanás benne. Mentem vele úgy 2 km jól ment.
Most megy midnen henger, nem tortyan?
Üdv !

Szinkron megvolt már párszor mindig amikor állogattam... U csővel szépen ahogy kell :) Tehát azzal se lesz baj :)
Ha rám hallgatsz,átviszed a Piller Janihoz egy szinkronra,nem drága,de naggyon profi!
Meglátod,hogy egy normális szinkron mire képes!
Üdv !

Nos igen.. sok levegő.
És azért mert a légszűrő és háza egyfajta fojtás a motornak és anélkül nem is műkszik jól. Felraktam rá és hopp már jó is. Persze állítani kellett az alapjárati üzán mert volt egy kis luk a gázadásnál. De már korrigálva és ki is próbáltam.
Tehát légszűrős cumó nélkül nem jó a dolog. Vagy nagyobb fúvóka kell rája de akkor aztán más tészta.
Szerintem sok a levegőőőőőőőőőőőő.
Egy kis feladvány... mi lehet a baja épp?

RF 900 hiba ....

2 új gyertya be lett rakva aztán most karbit átnéztem és zártam 1 kört az alapjárati csavaron és jobb lett már a dolog.
Valszeg most megy már minden henger rendesen de még a gyertyákat nem néztem meg majd holnap...

Mehhh, koromkarcolatokat azért lehetne vele kreálni
mert nem ecset
Szarul fest.
Kösz, ez kellett, ha már nem voltam ott. Éjszakás voltam, a fene egye meg.
Kösz megnéztem .
Képek vannak de a videó háááááát az picsa kevés
Én sem. Nem is érte meg szétfagyni, hogy még bizonyíték sincs, hogy ott voltunk...
Üdv !

Úgy látszik 1-2 gyerta vétel lesz holnap....mert 1 tutti kuka !

Képek.. nos egyiken se vagyok rajta a fene megeszi.