Már Zolival egyezkedtünk, hogy valamikor világosban készítünk csilli-villi képeket. Azok szépek lesznek, a telefonok ennyit tudnak csak.
Most, hogy mondod... egy álom lesz takarítani. nemsokára ki is próbálom milyen jó is.
Sziasztok! Ma végre sikerült megvennem álmaim motorját, maradtunk az eredeti tervnél, egy Zx6R-t. Ha beköszönt a jó idő, és lesz rendszám is a gépen, akkor igyekszem sokat lenni az utakon, integessetek jó nagyot, és ha esetleg nem intenék vissza, akkor az biztos azért van, mert épp valamit gépészkedek. Mostantól kínzás lesz a tél, amit amúgy is utálok... Fogadjátok szeretettel az első képek egyikét:
A Klimának is volt egy pont ilyen problémája az XX-en. A Pácser hónapokat küzdött vele, aztán véletlen felrakta a szűrőt. Na az is megjavult szinte azonnal.
Azért megnézném kap e elég benyát, tiszta e az útja.
Nos igen.. sok levegő.
És azért mert a légszűrő és háza egyfajta fojtás a motornak és anélkül nem is műkszik jól. Felraktam rá és hopp már jó is. Persze állítani kellett az alapjárati üzán mert volt egy kis luk a gázadásnál. De már korrigálva és ki is próbáltam.
Tehát légszűrős cumó nélkül nem jó a dolog. Vagy nagyobb fúvóka kell rája de akkor aztán más tészta.
2 új gyertya be lett rakva aztán most karbit átnéztem és zártam 1 kört az alapjárati csavaron és jobb lett már a dolog.
Valszeg most megy már minden henger rendesen de még a gyertyákat nem néztem meg majd holnap...
Most, hogy mondod... egy álom lesz takarítani. nemsokára ki is próbálom milyen jó is.
Azért megnézném kap e elég benyát, tiszta e az útja.
Most mondhatni tök jól jár , nem hagy ki semmit. És veszi a gázt nincs torpanás benne. Mentem vele úgy 2 km jól ment.
Szinkron megvolt már párszor mindig amikor állogattam... U csővel szépen ahogy kell :) Tehát azzal se lesz baj :)
Meglátod,hogy egy normális szinkron mire képes!
Nos igen.. sok levegő.
És azért mert a légszűrő és háza egyfajta fojtás a motornak és anélkül nem is műkszik jól. Felraktam rá és hopp már jó is. Persze állítani kellett az alapjárati üzán mert volt egy kis luk a gázadásnál. De már korrigálva és ki is próbáltam.
Tehát légszűrős cumó nélkül nem jó a dolog. Vagy nagyobb fúvóka kell rája de akkor aztán más tészta.
RF 900 hiba ....
2 új gyertya be lett rakva aztán most karbit átnéztem és zártam 1 kört az alapjárati csavaron és jobb lett már a dolog.
Valszeg most megy már minden henger rendesen de még a gyertyákat nem néztem meg majd holnap...
Képek vannak de a videó háááááát az picsa kevés
Úgy látszik 1-2 gyerta vétel lesz holnap....mert 1 tutti kuka !
Képek.. nos egyiken se vagyok rajta a fene megeszi.