Mai "járatás" alapján meglesz az RF900 as szombaton járatva (na de előtte is kissé).
Hülye kérdés talán de most tapasztaltam hogy mentem köröket egy udvaron hogy kanyarban a kormány nem vissza hanem inkább el akar fordulni még tovább amerre fordítottam . Ez normális vagy mi a rák ?
Állítólag csak benzin kell a motorozáshoz. Meg néha némi "papír" ha épp kérik a sünök.
Ma már mondjuk hogy nagyjából kész lett a RF900 beállítása. Legalábbis most így marad. Majd valami szkértő meghallgatja ill megüli szombaton aztán lesz valami támpont is.
Köszönöm!
A kör leszűkült 2 típusra: Kawasaki Zx6R és szintén Kawa Z750. Igazából szinte biztos, hogy hatos lesz, de azért még a zét sem sikerült kiverni a fejemből. Ja, meg amit még imádnék, egy R1. De az úgysem lesz, erős lenne elsőre, és F2Tom kinyírna , ha bajom esne.
Nem egyszerű egy nőnek motort vásárolni, azt el kell mondjam... Nem vagyok egy langaléta, rutinom sincs (még), és fontos az esztétikum. Ja, meg az ötöst sem nyertem még meg...
Közben bele ástam magam a RF900 as karburátorba mert vannak jelenségek.
Egyik túlfolyik 3 as vagy 4 es.... plusz van egy olyan is hogy az úszóházban ereszti a levegőt a főfuvókát és más fuvókákat magába foglaló alu blokk és a karbi blokk között. Ez nem gyári állapot gondolom....
Szia! Az eredmény itt van, a kérdőívet pedig itt "hirdettem" november huszadikán. Nem linkelem be, mert már szinte felesleges is, a tanulmány ugyanis már elkészült, és a most leadott válaszok már nem számítanának bele a kiértékelésbe. Persze, vissza tudod keresni, ki is tudod tölteni, el is küldi a rendszerbe, csak már nem fogok dolgozni az anyaggal.
Nem a Palotai úton lakom, az a kép, amit látsz a képeim között, a motorvásárlásnál készült, abba a parkolóba volt lebeszélve a tali a tulajjal.
Végre! látom, hogy le lett írva: "laikusok gyakran emlegetik a 16 éves robogósokat is(....)"
Ennek kiváltképp örülök. A médiában dolgozókat is fel lehetne világosítani, hogy a balesetet okozott a vagány "motoros" nem megfelelő cím egy robogós esethez...
Sziasztok! A múlt héten illetve a héten jó néhányan kitöltöttétek a kérdőívemet, és többen jeleztétek, hogy kíváncsiak lennétek az eredményekre. Nos, a tanulmány elkészült, a teljesség kedvéért az egészet feltöltöttem, olvassátok. Készítettem egy galériát, teljesen olvasható minőségben került fel. Kicsit hosszú , de szerintem abszolút érdekes, meg amúgy is...minket érint. Köszönöm a segítségeteket, nélkületek nem jöhetett volna létre ez.
Mai "járatás" alapján meglesz az RF900 as szombaton járatva (na de előtte is kissé).
Hülye kérdés talán de most tapasztaltam hogy mentem köröket egy udvaron hogy kanyarban a kormány nem vissza hanem inkább el akar fordulni még tovább amerre fordítottam . Ez normális vagy mi a rák ?