Én randalírozó a városban , sosem szoktam.
Amúgy nem tudttam, hogy tőle vettem a dobot csak egy hirdetést néztem a képes motoron aztán ezt találtam.
De sztem nem tőle vettem hanem valakinek csinálta mert egy 636-ról jött le a dob.
Amúgy nem rossz csak kibaszott hangos már sokszor zavaró is de a fuldugesz mindent megold .
Javitassak foglalakozik amúgy nem tudod véletlen? Ki kéne pozozni a dobot mert mikor fel dontottek behorpadt 1-2 helyen olyan 20-30 mm horpadas van amit ki kéne szedni.
Jelenleg jól indul a dízel, mert ugye nem volt hideg, de majd fél nap állás után kiderül, gyanítom hibátlanul fog indulni, mivel ez az egy gyertya volt hibás. Többi 3 kiváló és mind NGK.
Jó hogy a hetesben van ez a direkt kapcsolás az AC-hoz. De megbaszhatom, ha kulák a gyertyáim...
Először azt hittem a kis képről, hogy egy hasonló vágással ellátott testrészt ábrázol.
Most már indul rendesen, 4 hengerrel?
A Mozdonyba vettem 4db standard CR9E-t, ideiglenesen tettem egy nyomógombot amivel indítás előtt direktben tudom hajtani az AC-t, felpumpáltattam az úszóházakat és láss csodát úgy elindult mintha csak egy hete állítottam volna le. Veszek egy vízálló 12V-os nyomógombot és be fogok egy ilyet drótozni az ülés alá állandóra valami esztétikus Módon. Laller ajánlotta, hogy gyártsak bele egy elektronikát vagy csak kössem be egy időzítő relével, hogy a gyújtás ráadása után menjen az AC 10-15mp-ig de szerintem felesleges mert csak akkor problémás az indítás ha legalább egy hónapot állt, 1-2hét után még pöci-röfi.
Huhúú Te vagy az, Te voltál!
Már láttam a géped az alba plázánál... Mondta is Öcsi hogy csinált már Fehėrvárra egy ilyet!
Szoktál vadulni nyáron késő este? Mert komolyan volt már olyan, hogy szinte a saját mocim hangját hallottam nyélen és gondolkoztam, hogy megnézem a garázst, meg van e Lili..
Nem igazán működik ez a videófeltöltés....manapság már a legolcsóbb telefonokkal sem nehéz 100mb-os videót készíteni,így sajnos marad a youtubra feltöltés és linkelés...
nekem így szól( t ) tavaly http://youtu.be/Ax64aDSUMkc
nekem a vadi új akksim 5.5 hónap után cellazárlatos lett. A boltban azt mondták, ok a csere, de majd februárba menjek az akksiért.
Szóval nekem addig pihi
Á, leszerelték a vízdarut az állomásról '86-ban. Sebaj, Diától kaptam egy akkut ami ugyan két éve nem volt feltöltve meg másfél centivel alacsonyabb de már egy órája vígan szívogatja magába a 2 Ampert úgyhogy ígéretes, a végén még lesz ma indítás. Sajnos az idő nem olyan, mint tegnap vagyis tavaly, ha sikeres lett volna a röffentés akkor mentem is volna egy kört.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...