Suvickolás? - Hétvégente 300Ft a kézi mosóban, egy kis törölgetés meg láncspray. 1 óra legfeljebb oda-visszaúttal együtt.
Amúgy Györgyikém megtaláltam a neked legideálisabb motort:
Szerintem max 70 lóerőben és 160-170 kilóban gondolkodj ha fontos a testi épséged. 100+ lóerő már cudar dolgokat tud művelni még ha mondjuk a Mozdonyról átülve soványnak is tűnik.
Ezek után már csak azt nem értem, hogy miért/hogy merült fel egyáltalán a naked lehetősége? Próbáltad, nem tetszett, ennek ellenére mégis miért kacsingatsz felé?
A lényeg, hogy olyat vegyél amivel elbírsz és persze könnyen lehessen takarítani.
A suvickoláshoz nem tudok hozzászólni, nekem még nem kellett csupasz motort takarítanom, de a 16x felett jelentlezõ erõs,zavaró menetszélre rácáfolnék... a Z800-on 120-nál konkrétan az életemért kapaszkodtam... tudom, mondtad, hogy meg lehet szokni, meg értem én, hogy Te tudod igazán milyenegy naked, de azzal nem számolsz,hogy nekem egyelõre nulla az állóképességem na meg a rutinom is, és ha koncentrálás helyett a fáradtsággal kell küzdenem, annak könnyen lesz rossz vége...olyat meg nem akarok
Ez a hozzáállás... ez... ez...
Miért lenne macerás? Lazán oda lehet férni mindenhez, egy alapos suvickolásnál vagy éppen szerelésnél pedig nem kell az idomokat csavarozgatni. A menetszél is csak 16X felett kezd zavaró lenni, alatta semmi extra, legalább érzed, hogy motoron ülsz.
A hetes nekem böszme nagy... öblös,széles, nehéz,mint a ... ültem már a Tamásén,mindig konstatáltam, hogy ez nem nõi motor... nekem kisebb,könnyebb motorban kell gondolkoznom.
Remélem nem kell eladnod majd.
Egyébként igazad van, kerek 1inch-csel, azaz 2,5 centivel alacsonyabb az f4i gyári ülésmagassága a hatosénál... talán a hatosnak keskenyebb az ülése Tamás most keres nekem kutyacsontot,ha nem érne le a lábam... pedig nem is vagyok extra pöttöm
Még nem biztos, de lehet kell vennem majd egy autót, viszont hitelt nem akarok. De ez csak a legutolsó lehetőség lesz, ha már tényleg nincs más megoldás. Egyébként a 6r szerintem magasabb, legalábbis az enyémről átülve a Möre gépére nekem ez volt a tapasztalatom.
Egy baj van a nakedekkel (azon tùl,hogy levisz a szél), éspedig hogy a Gyurka azt mondta, hogy azt õ ugyan le nem mossa majd... állítólag azt sokkal macerásabb takarítani... nekem pedig nem a kedvenc elfoglaltságom a motormosás... az sajna a Gyuri feladata lesz, csak még nem tud róla
A ruhákat,sisakokat,csizmákat,kesztyûket ùgyis én mosom
A Te csibirukidon már ültem, és talán emlékszel még, hogy elég rosszul ért le a lábam... plusz már van Kawás kulcstartóm, macim, bugyim ... nem vehetek Hondát ...
Fehervaron vagy kornyeken nem tudtok valahol egy motorosboltot ahol lenne lehetosegem felnicsikot,tankpadot,tarcsazarat vasarolni? Mar a 2. Netes oldalon rendeltem de egik nem uzemel jelenleg a masiknal meg teljes hiany termek volt 2 cucc is.
Amúgy Györgyikém megtaláltam a neked legideálisabb motort:
http://tinyurl.hu/nO0i/
Szerintem max 70 lóerőben és 160-170 kilóban gondolkodj ha fontos a testi épséged. 100+ lóerő már cudar dolgokat tud művelni még ha mondjuk a Mozdonyról átülve soványnak is tűnik.