Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos dolgozok akkor
Nem sok értelme van a benzinszintjelzőnek, azért van a régi motorokon csap, ha elfogy, áttekered tartalékra. Én tudom hogy teli tankkal 220-250kmt teszek meg tartalékig, onnan meg 30-40km-ig tuti nem fogy ki, utána tankolás. Autóban sem nagyon bízom a kijelzőben, inkább a tripmasterben.
Értem. köszönöm szépen!
Nekem van műszer de nem jó semmire. Az első 100-on meg sem mozdul utána meg leesik pirosba a mutató 50-60km alatt. Megtanultam az évek alatt, hogy papatempós azaz elméleti hatótáv 300km, átlagos 250, elmebeteg módban 180-200km a tartalékig. Szerintem nem éri meg a belefektetett meló.
Először is bocsi az OFF témáért(, bár végülis motoros képről és versenyről van szó)! Nem kértem még ilyet, akinek van felesleges fél perce az légyszi lájkolja először az
oldalt
aztán a
képemet !

EZER HÁLA ÉS KÖSZÖNET, akiket megbántok ezen hozzászólásommal ELNÉZÉST!
nem nagy feladat a kijelzés, az észlelésben van a matek
Nah akkor dobok témát, hátha okosodok! ZX-6R 96-os gésárkány. Viszont határozottan jó lenne ha lenne benne üzemanyagszint jelző.
Tudom fogjak egy pálcát és osszam be... De akkoris, valami normálisabb megoldás nincs? Mondjuk fogok egy csillivilli ledsort felosztom 3 traktusra? ződ sárga piros? Aztán ha tele akkor ződ ha közepe akkor sárga, ha még van egy 50-es a tartalékig akkor piroska?
Döglött a buli,menjünk motorozni
be
Ki van halva az oldal mi van veletek
Engem is érdekel, ha épp nem dolgozok aznap. Poén volt tavaly is
A kérdést én is fent tartom mint miki650.
Jó lenne ha lenne persze ha az idő engedi
KI Mit Tud!? Lesz e és mikor Mikulás felvonulás!?
hali mindenkinek nem tud valaki egy honda nsr 125-ös öninditót olcsón?
Esetleg megemlítem Ákos barátomnak, akinek ugyanilyen RR-je van, ő ilyen nagy alupolírozó, csiszatolómester.
Hát az szomorú,hogy nem tudtál sokat motorozni idén!
Köszönöm,én is bele vagyok szerelmesedve ..csak ezek a csíkok a vázon...
Hali, még nem lett feltéve, olyan sokat mentem a nyáron :) Szép a masina!
Sziasztok!Valami bogároldó megmarta az RR-em vázát!Lenne valami ötletetek hogy mit lehet ezzel kezdeni?Esetleg szakember,aki el tudja tüntetni?Köszönöm....

Szia F2Tom!Jó lett a gumi végül ?
Vadász Ott volt a díszes társaság Ti meg veszprémben?!
Honnan is?
sziasztok!
keresek egy motorost!
vasarnap delutan a balatoni uti mol kuton talalkoztam egy sraccal aki ezzel a dominatorral volt.http://www.google.hu/imgres?q=...
a baj az, hogy mar nem talalom a hirdeteset, csak a kepet, igy nem tudom felvenni vele a kapcsolatot.annyit tudok rola, hogy a motort battyanban tarolja es van egy fjr1300sa is.
koszi a segitseget!
Bezzeg pénteken csak Ti hiányoztatok!