Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem fogszámot kell nézni hanem kerületet és + 1 vagy 2 fognál nő annyit a kerület, hogy nem tuti felmegy
Hát, a magam részéről erre a hétre letettem Teresát. Na nem a nyeregben nem bírnám, ilyen enyhe fagy már meg se kottyan... a házat nem bírtuk, ahova még nem érkeztek meg az ablakok, így ott áll a tetőtér nyitva a hidegben... szóval most bemenekültünk anyámékhoz.

Szombaton jönnek még dolgozni a házon, akkor újra használatba veszem a motort, hogy otthon beengendjem a jómunkásembereket. Jövő héten pedig elvileg kiszállítják végre az ablakokat és a szigetelőanyagot, így végre akár fűthetünk is

Na akkor majd megint motorral fogok bejárni.
Vége a szezonnak, meghalt a topic.
Földet rá!
Ez a buli döglött.
az a játszós.és majdnem eltaláltad
170 a vége a -2,+21 módosítással.
Az utcai azért nem ilyen durva...
Tudom, a játszóson meg az erdészettől kölcsönzött rönkvágó körfűrészlap van.
180 a vége és 6.-ban is elindul?
-1 elöl,+5 hátul nekem és ez az utcai
a játszós még jobb...
Digó Lajos
A csörgőkígyó farka is szárazkuplungos.
Olajos vagy Lajos?
értem én... olajosfürdős a kuplung... nem csörög... a csörgős monster megint más tészta, mint az olajos
ja,hogy a kuplung attól még csörgött az egész blokk,mint a jóisten fasza
léghűtéses,injectoros,mit nem értesz rajta?
a 800-as olajos...
http://www.motorrevu.hu/motor/ducati_monster_800
A lánc élettartama relevánsan csak a te csuklódon múlik... Ne ülj fel városi legendáknak, egy 100+Nm-es motoron rendeltetésszerű használat mellett 12-15ezer km-nél többet nem megy el a legerősebb lánc sem. Finom csukló, papatempó mellett lehet, hogy a dupláját is de ebben a képletben az első lánckerék szerepe legfeljebb 1%, tehát semmi.
nem akarom bolygatni az első lánckereket,amúgy is kicsi...nem tesz jót a lánc élettartamának,ha túl kis íven kell fordulnia
-1 előre, +1 hátra, a hatás nem marad el, ráadásul gyári hosszúságú láncot tehetsz rá.
nem az 1-el van a baj,hanem a 6-al...ha 170-el alatt kapcsolom,annyira leesik a fordulat,hogy rángat a motor
majd a +3 hátra helyreteszi
800-as csörgőkígyóm volt 2003-ból
De, előfordulhat de akkor légteleníteni kell.
Városban kell nagyon szokni, hogy bitang hosszú az 1-es fokozat...
a vizes sosem lesz levegős... és fordítva(bár nem tudom, hogy milyen monster volt...)
volt már monsterem,ahhoz képest ég és föld...ma jön meg a pc-m is
már kezdünk összeszokni,2000 km-t már mentem vele...hát nagyon más,mint a sor4,szinte újra kell tanulni a kanyarodást.Az alacsony súlypont,meg a hihetlen nyomaték nagyon tetszik