Igazábol már mindegy mert egyenlöre küzdök..Ma lecseréltem a hütövizet a motoromban és viz nélkül elinditottam kb 10mp-re..elkezdett kerregni le állitottam..felöntöttem fagyállóval rendesen le légtelenitettem minden stimmelt viszont a kerregés részben megmaradt..a vizpumpa ép nincs ledarálva semmi gondja..de nincs már ötletem egy darab sem..remélem semmi komoly de igy nem indulnék el sehova! Itt a video hátha valaki tud valamit mondani rá
Sziasztok szép napot.
Székesfehérvár környéken valakinek van sárga 2003 előtti 650s sv je?
A kertészcsárdánál fordult el Iszkaszentgyörgy fele.
Már több alkalommal láttam a gépet.
Yamaha DT 125 LC2! Enduro gumik vannak ez az egyik hiba..a masik hogy csak bukom meg kesztyum van...Se csizma se protektoring se terdvedo!Szoval semmi!Meg igwn friss a motor nalam!
Merre mentek? Bár menni nem tudok meg egyenlöre felszerelésem sincs de ha a közelben jártok majd valamikor mondjuk Várpalota felé veszprém felé akkor szivesen csatlakoznék! akadályozni nem fogok senkit az fix! csak valakire had csatoljak fel 5liter benzint..
Igazából nem nagyon vannak széleskörű tapasztalataim, csak egy ismeretségen keresztül ezt tudom nagyon-nagyon olcsón hozni, (kb a bolti ár 30-40%-áért), és ezért dobtam fel ide
Egyszer próbáltam egy tescos STP-nevű valamit, hát..nem nagyon volt változás
Szia! Most nem tudom mire gondolsz, Teljesen egybe van a gépezet, eladni nem szándékozok róla de bontás nélkül megmutatom szívesen eredetileg, hogy nézett ki.
JÓ!. Volt egy volvonk volt benne ilyen... bontóba vitel előtt megpróbáltuk kinyírni.. Víz nélkül bányában rallyzás, homokkal megszórtuk szelepfedelet, vízzel feltöltöttük a kartert.... Nem tudtuk megölni!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy itt fejér megyébe van-e valakinek 98-as zx9r-je, mert elcsúsztam az enyémmel és a jobb lábtartó konzol eltőrt, szétesett és nem tudom mit kéne hozzá szereznem, rendelnem. Ha lenne olyan szíves valaki akkor megmutathatná, hogy néz ki. Előre is köszönöm
Jónak épp jó. Mi is töltjük járgányokba, csak általában itt boltban 2x-3x ennyibe kerül, minimum. Neten van egy tonna teszt, meg mittomén'mi. Tőlem viszi autószerelő is, persze ez semmit sem bizonyít.
Van aki esküszik rá, van aki meg nem. As usual
Nézd meg a kipuszelepet,nem ott szabadult-e el valami!