valóban, 6 hónap után automatikusan visszahelyeződik (tehát nem az okmányiroda helyezi vissza) a forgalomba. ha időközben szeretnéd visszahelyeztetni (6 hónapnál előbb) és közben jár le a műszakid, akkor csak friss műszakival fogjak újból megcsinálni a forgalomba helyezést.
Nem beleugatni akarok de téves az infód! Ideiglenes kivonásnál nem nézik a műszaki érvényességét.6 hónap után vissza helyezik a forgalomba a járművet ! Az más kérdés hogy a kivonatás nem növeli a műszaki érvényesség határidejét! Tehát ha közben lejár nem vehetsz részt a forgalomban!Viszont jó tanács hogy bármely város okmány irodáján elintézhető !Tehát nem érdemes Fehérváron várakozni! Gárdonyban is elintézhető például!Ott talán kevesebben vannak! Fehérváron egyéb ügyek növelik a létszámot!
Sziasztok
Eladó egy 2 napja vásárolt YB9-B akkumulátor, Számlával dobozában garanciával. Postán nem adom fel így csak személyes átvétel lehetséges. 11.000Ft volt de nagyot vettem, 6-7 amperes akkumulátor csere érdekel értékegyeztetéssel! 9.000Ft odaadom annak akinek kell!
Szia! Ha kivonatod ideiglenesen és lejelented az önkormányzat felé akkor nincs sulyadó (persze részarányosan) illetve a biztositást is megszüntetheted arra az idöre! De asszem a max idö intervallum 6hónap ideiglenesre
Szóval 2300 Ft a díja,köszönöm!
Mit lehet ezzel spórolni?Biztosítási összeget részarányosan fizetem az adóval együtt,azaz amíg ki van vonva a forgalomból,addig nem mennek rá ezek a díjak?Vagy ez külön procedúra?
ideiglenes kivonás menete:
befizetsz 2300 Ft-ot polgármesteri hivatalos csekken, beviszed a forgalmit a befizetett csekket az okmányba, majd 6 hónapra kivonják a forgalomból. 6 hónap után automatikusan újra forgalomba kerül. Amennyiben 6 hónapnál előbb szeretnéd visszahelyezni a forgalomba, úgy ismét 2300 Ft-ot kell fizetned.
A gánti bauxit múzeumnál ha bemész szemben a földúton,ott található még egy külfejtés!Sajnos annyira védik már a környezetet,hogy azon sem csodálkozom ha rádlőnek a környéken!Régebben sokat jártunk oda bohóckodni,de pár damil kifeszítés,útról leszorításos eset után inkább nem kockáztattunk!
Tudnátok nekem segíteni a forgalomból ideiglenes kivonással kapcsolatban?Télire lehet hogy kivonatom a gépet,ha megéri...
Ennek elég szörnyű csapágyhangja van. Én szétszedném, mert az sem lesz ajándék, ha a hajtókarban hullanak szét a tűgörgők, vagy beáll a főtengelycsapágy, aztán megforgatja a főtengelyt, vagy épp a blokköntvényt.
De el ám... na jó, akkor teszek ide képeket egy nagyon on-topic, nagyon környékbeli útról...
Csurgói-tó - Kincsesbánya - Csákberény (a falu után nem sokkal fűvel benőtt, földutakkal beszőtt dombok, aszfaltmotorral is nyugodtan le lehet jönni az országútról) - Gánt bauxitbányászati múzeum és tanösvény (itt van egy köpésre évek óta, és eddig csak terveztem, hogy meglátogatom...) - Oroszlány - Mór - Bodajk - Csurgói-tó.
De hogy mit pöcsöltem a bauxitos képekkel, hogy közelítőleg visszaadják a színeket... a porszemekről az érzékelőn nem is beszélve... de most megpucoltam belülről a gépet dulván, ennél csak jobb lehet...
Helló akkor lehet Te vagy az akit többször láttam iszka fele, mert sokat bringázok arra.:) de egy sárga sv vel találkoztam a csóri úton is,állt a lámpánál és a kertész fele
kanyarodott be.
Azt viszont tudom hogy régi idomos volt mert mellettem durrantott el utána :D
Mivel naponta járok be okmányba, így soron kívül el tudom intézni.
valóban, 6 hónap után automatikusan visszahelyeződik (tehát nem az okmányiroda helyezi vissza) a forgalomba. ha időközben szeretnéd visszahelyeztetni (6 hónapnál előbb) és közben jár le a műszakid, akkor csak friss műszakival fogjak újból megcsinálni a forgalomba helyezést.
Eladó egy 2 napja vásárolt YB9-B akkumulátor, Számlával dobozában garanciával. Postán nem adom fel így csak személyes átvétel lehetséges. 11.000Ft volt de nagyot vettem, 6-7 amperes akkumulátor csere érdekel értékegyeztetéssel! 9.000Ft odaadom annak akinek kell!
Mit lehet ezzel spórolni?Biztosítási összeget részarányosan fizetem az adóval együtt,azaz amíg ki van vonva a forgalomból,addig nem mennek rá ezek a díjak?Vagy ez külön procedúra?
befizetsz 2300 Ft-ot polgármesteri hivatalos csekken, beviszed a forgalmit a befizetett csekket az okmányba, majd 6 hónapra kivonják a forgalomból. 6 hónap után automatikusan újra forgalomba kerül. Amennyiben 6 hónapnál előbb szeretnéd visszahelyezni a forgalomba, úgy ismét 2300 Ft-ot kell fizetned.
Tudnátok nekem segíteni a forgalomból ideiglenes kivonással kapcsolatban?Télire lehet hogy kivonatom a gépet,ha megéri...
Megtanulmányoztam a VX 800-at az egy tök jó kardános gép! Még a 64 ló is elég hozzá így ránézésre, bár Te ezt a gyakorlatból jobban tudhatod.
Figyi az a V2-es Suzuki az miféle jószág a lapodon? Szerintem tudatlan vagyok és én még nem láttam olyat, vagy nem tudom, hogy olyat láttam :D
Jól dolgozót, Megbízhatót, Olcsót.
kb ebben a fontossági sorrendben
Csurgói-tó - Kincsesbánya - Csákberény (a falu után nem sokkal fűvel benőtt, földutakkal beszőtt dombok, aszfaltmotorral is nyugodtan le lehet jönni az országútról) - Gánt bauxitbányászati múzeum és tanösvény (itt van egy köpésre évek óta, és eddig csak terveztem, hogy meglátogatom...) - Oroszlány - Mór - Bodajk - Csurgói-tó.
De hogy mit pöcsöltem a bauxitos képekkel, hogy közelítőleg visszaadják a színeket... a porszemekről az érzékelőn nem is beszélve... de most megpucoltam belülről a gépet dulván, ennél csak jobb lehet...
kanyarodott be.
Azt viszont tudom hogy régi idomos volt mert mellettem durrantott el utána :D
Talán én lennek? Bár az enyém K5-ös... :)
Itt megtalálod őt