Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem ezt jó tudni köszi az infót!
Amennyiben fehérvári vagy, akkor szívesen segíted, ha gondolod.
Mivel naponta járok be okmányba, így soron kívül el tudom intézni.
Szia!

valóban, 6 hónap után automatikusan visszahelyeződik (tehát nem az okmányiroda helyezi vissza) a forgalomba. ha időközben szeretnéd visszahelyeztetni (6 hónapnál előbb) és közben jár le a műszakid, akkor csak friss műszakival fogjak újból megcsinálni a forgalomba helyezést.
lehet,hogy tudok.hívj és megdumáljuk mit akarsz és lekommunikálom az emberrel,hogy vállalja-e
Nem beleugatni akarok de téves az infód! Ideiglenes kivonásnál nem nézik a műszaki érvényességét.6 hónap után vissza helyezik a forgalomba a járművet ! Az más kérdés hogy a kivonatás nem növeli a műszaki érvényesség határidejét! Tehát ha közben lejár nem vehetsz részt a forgalomban!Viszont jó tanács hogy bármely város okmány irodáján elintézhető !Tehát nem érdemes Fehérváron várakozni! Gárdonyban is elintézhető például!Ott talán kevesebben vannak! Fehérváron egyéb ügyek növelik a létszámot!
Sziasztok
Eladó egy 2 napja vásárolt YB9-B akkumulátor, Számlával dobozában garanciával. Postán nem adom fel így csak személyes átvétel lehetséges. 11.000Ft volt de nagyot vettem, 6-7 amperes akkumulátor csere érdekel értékegyeztetéssel! 9.000Ft odaadom annak akinek kell!
Szia! Ha kivonatod ideiglenesen és lejelented az önkormányzat felé akkor nincs sulyadó (persze részarányosan) illetve a biztositást is megszüntetheted arra az idöre! De asszem a max idö intervallum 6hónap ideiglenesre
Szóval 2300 Ft a díja,köszönöm!
Mit lehet ezzel spórolni?Biztosítási összeget részarányosan fizetem az adóval együtt,azaz amíg ki van vonva a forgalomból,addig nem mennek rá ezek a díjak?Vagy ez külön procedúra?
csak arra figyelj, hogy idő közben ne járjon le a műszakid, mert akkor addig nem helyezik vissza forgalomba a vasat, amíg újból le nem vizsgáztatod.
ideiglenes kivonás menete:
befizetsz 2300 Ft-ot polgármesteri hivatalos csekken, beviszed a forgalmit a befizetett csekket az okmányba, majd 6 hónapra kivonják a forgalomból. 6 hónap után automatikusan újra forgalomba kerül. Amennyiben 6 hónapnál előbb szeretnéd visszahelyezni a forgalomba, úgy ismét 2300 Ft-ot kell fizetned.
A gánti bauxit múzeumnál ha bemész szemben a földúton,ott található még egy külfejtés!Sajnos annyira védik már a környezetet,hogy azon sem csodálkozom ha rádlőnek a környéken!Régebben sokat jártunk oda bohóckodni,de pár damil kifeszítés,útról leszorításos eset után inkább nem kockáztattunk!

Tudnátok nekem segíteni a forgalomból ideiglenes kivonással kapcsolatban?Télire lehet hogy kivonatom a gépet,ha megéri...
Ennek elég szörnyű csapágyhangja van. Én szétszedném, mert az sem lesz ajándék, ha a hajtókarban hullanak szét a tűgörgők, vagy beáll a főtengelycsapágy, aztán megforgatja a főtengelyt, vagy épp a blokköntvényt.
Kösz :)
Megtanulmányoztam a VX 800-at az egy tök jó kardános gép! Még a 64 ló is elég hozzá így ránézésre, bár Te ezt a gyakorlatból jobban tudhatod.
VX 800chopper blokkal ,naked kasztni!nyomaték hegyek,jó irányithatóság,nagy kerék elől ami birja a rossz utat!
Hali!
Figyi az a V2-es Suzuki az miféle jószág a lapodon? Szerintem tudatlan vagyok és én még nem láttam olyat, vagy nem tudom, hogy olyat láttam :D
Holdon? az is jó, csak el lehessen érni :D
Van ilyen!A Holdon!
kipufogóst tud valaki?
Jól dolgozót, Megbízhatót, Olcsót.
kb ebben a fontossági sorrendben
...és a folytatás a móri parkkal:
De el ám... na jó, akkor teszek ide képeket egy nagyon on-topic, nagyon környékbeli útról...

Csurgói-tó - Kincsesbánya - Csákberény (a falu után nem sokkal fűvel benőtt, földutakkal beszőtt dombok, aszfaltmotorral is nyugodtan le lehet jönni az országútról) - Gánt bauxitbányászati múzeum és tanösvény (itt van egy köpésre évek óta, és eddig csak terveztem, hogy meglátogatom...) - Oroszlány - Mór - Bodajk - Csurgói-tó.

De hogy mit pöcsöltem a bauxitos képekkel, hogy közelítőleg visszaadják a színeket... a porszemekről az érzékelőn nem is beszélve... de most megpucoltam belülről a gépet dulván, ennél csak jobb lehet...
el vagytok tűnve
Helló akkor lehet Te vagy az akit többször láttam iszka fele, mert sokat bringázok arra.:) de egy sárga sv vel találkoztam a csóri úton is,állt a lámpánál és a kertész fele
kanyarodott be.
Azt viszont tudom hogy régi idomos volt mert mellettem durrantott el utána :D
Jó estét!
Talán én lennek? Bár az enyém K5-ös... :)
levettem a fedöt róla nem mozog nem kotyog semmi sem jobb sem bal oldalon! Teljesitményben semmi külömbség nincs
Igen, legjobb haverom a srác, de ha jól tudom 2004-es az az SV.

Itt megtalálod őt