Ne hiszem hogy bonyolultabb mint egy john deere motor vagy fendt motor vagy egy sebesség váltónál amiben 36 fokozat van.
:)
Hála isten egy nagyon jó motorjavító műhelyben dolgoztam pár évig ott megtanultam a dolgokat.
:) Motorokat is teszteltünk
Dettó. Járásban, fogyasztásban nagyjából mindig tökmindegy volt, hogy mit tankolok, egy-két kivételtől eltekintve, amikor sikerült valami hulladékba belenyúlni - meg egyszer, mikor magamnak kevertem E33-at, kíváncsiságból.
Soha többé nem teszek bele magamtól etanolt. Felesben 100m-t nem tudtam megtenni lefulladás nélkül, még jó, hogy hagytam helyet a tankban, egy kis plusz benzinnel megtoldva legalább annyira felhoztam, hogy ki tudjam belőle járni azt a tankot, de nagyon szenvedett, és nagyon nem húzott.
Sajnálhatod, hogy lebeszéltek a Gizgazról! Bár az is igaz, hogy nem egy piacolós motor..hasznot nem húzol belőle. De nagyon olcsón hozzájuthatsz egy verseny-endúróhoz, amit ha rendesen gondozol, nagyon sokáig örömet okoz. Ha nincs pénzed még olajcserére sem, akkor meg marad a DRZ, mert annak szinte minden mindegy.. Úgy is megy, meg olyan is.. Általában nem buksz vele pénzt, ha vigyázol rá, de nem is fogsz igazán ragaszkodni hozzá.. Bocsi hogy beledumáltam! :)) PÍSZ
Ez is érdekes, rá lehet jönni pár lokális tájegység nevére amit már csak a nagymamáinktól hallhatunk. Valahol megvan nekem mind a 64 vármegye térképe pár évvel korábbról.
Nincs valakinek(vagy a nagymamának-nagypapának) régi Fehérvár térképe?
Megtekintés és fényképezés erejéig érdekelne egy 1938 előtti illetve egy 1945-1970 közötti.
bár a csodafon csinál érdekes dolgokat...
:)
Hála isten egy nagyon jó motorjavító műhelyben dolgoztam pár évig ott megtanultam a dolgokat.
:) Motorokat is teszteltünk
Soha többé nem teszek bele magamtól etanolt. Felesben 100m-t nem tudtam megtenni lefulladás nélkül, még jó, hogy hagytam helyet a tankban, egy kis plusz benzinnel megtoldva legalább annyira felhoztam, hogy ki tudjam belőle járni azt a tankot, de nagyon szenvedett, és nagyon nem húzott.
96-os zx6r-hez keresnék gyertyapipákat,a konkrétan a 3-as hengeré nem gyári és azt cserélném.
Levéltárral tényleg többre mész.
levéltár?
Nincs valakinek(vagy a nagymamának-nagypapának) régi Fehérvár térképe?
Megtekintés és fényképezés erejéig érdekelne egy 1938 előtti illetve egy 1945-1970 közötti.
Köszi!
csörgök délután...