Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztán milyen a v2?
én se. meg robogót se...
100-al egykerekező buszt sem láttam még...
http://www.facebook.com/photo.... itt megy az észosztás
ettől független mielőbb felépülést mindenkinek.
bizony. jönnek is az értelmes hsz-hogy a " motorosok... "
Egyesek szerint százzal egykerekezett!
csákvári busz vs. robesz(?)
Srácok milyen baleset volt ma szfváron a pályaudvarnál?
Ez igen jól hangzik! Még akár családi programnak is beillik jó tudni hogy a közelben is van ilyenre lehetőség!
Sziasztok!
Következőt szeretném megosztani veletek! Vállaljuk 2 napos, minmum 3 fős ENDURO túrák szervezését, Somogybabod és környékén, ami következőt takarja. Péntek esti érkezés vacsorával, Szombat reggelit követően, egész nap motorozás Babodon és könyékén este vacsora. Vasárnap Reggelit követően, a szállás hely környéki pályán Endurózás, majd egy következő helyszínen szintén. késő v kora délután csomagolás, igény szerint vacsora. Szállás: Andocs külterületén lévő Komó vendégházban történik, ahol lehetőség van még, minigolfra, focizására, lengőteke, gyerekeknek kötél csúzsda és egyéb játszótéri elfogllatság, füves tenispálya, szauna,parkoló. Túra összköltsége 15.000Ft/ fő ebben benne van a szállás+felsorolt étkezés+ túravezetés. érd.: 30/340-90-41 e-mail: tikass@citromail.hu Köszönöm hogy elolvastad!
Sziasztok ZX600F-hez (ZX6R)keresek tolattyút, értelemszerűen nem membrán szakadtat, illetve tűszelepházat!
Köszönöm!
Szerelő nem kell, de majd kiugrok akkor valamelyik nap.
holnap és holnapután nem vagyok.amúgy 7-16-ig

szerelő kell?
Maradtam a dízelnél, tudod, ha már a motor is az...
Majd valamikor kigurulok battyánba, ha ott nyomatod még az ipart, azt megmutatom.
vettél vmi betegágyat?
mesélj
Tényleg, mentünk Dobogókőre, azóta nem mentem, de idénre úgy néz ki ennyi. Autó elvitte a pénzt, úgyhogy kb 3500-4000km jött össze idén, az is főleg tavasszal.
a múltkor előztél meg a Mikó Norbiék előtt
amúgy minden oké.csak keveset tudok motorozni
ti mentek?
Amúgy mi van veled, rég láttalak!
Hova vitted?
Csendes kéménnyel mentem és az egyetlen dolog amibe műszaki szempontból bele lehet kötni ha szőrszálhasogatóak az az enyhén "hullámos" hátsó féktárcsa de az is tűrésen belül volt.
tudom...
a susmus miatt mondtam...
Most már 30 nappal korábban elviheted és az eredeti lejárattól kapod a 2 évet így nem kell megint novemberben fagyban mennem, mint tavalyelőtt.