Asszem a holnapi nap elmarad legalább is én nem kockáztatok pedig de jo lett volna
köpönyeg .hu
Szombaton a legészakibb tájainkat leszámítva - az erősen felhős, vagy borult égből - sokfelé várható havazás. Délen jelentős mennyiségű hóra van kilátás. Az északkeleti, majd az északi szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik, így egyre többfelé alakulhat ki hófúvás. Egész napos fagyra van kilátás, így jelentősen romlanak majd a közlekedés feltételei, a déli területeken nem javasolt az útnak indulás!
időkép.hu
Szombaton napközben mediterrán ciklon alakítja időjárásunkat, elsősorban az ország déli felén várható havazás. Egyre többfelé viharossá válik az északkeleti szél, hófúvás is kialakulhat. Hajnalban -3 és -8°C közé csökken a hőmérséklet, északkeleten -10°C alá is süllyedhet, nappal -1 és -5°C várható.
Hát ahogy nézem mrmarcell nem csak neked marad ki a miku felvonulás hanem mindenkinek sztem úgy esik a hó mint az állat sőt szombatra laza 30-40 cm-t írt/mond az előrejelzés országosan persze.
Helló!
A robogómnak keresek ˝menedéket˝ a környéken.József utcában lakom,tehát tökéletes lenne a hely!Érdeklődni szeretnék,mennyi lenne havonta a rám eső rész!Előre is köszönöm!
Üdv Ádám!
Ezt megerősítem. A menedzser szak is az volt, majdnem ugyanazt tanultuk, mint a villamosmérnökök, meg az infósok. Bár a mai tematika jóval humánusabb, mint amiben én kezdtem, a mai menedzsereknek már nincs Architektúrájuk, ami egy vízválasztó tárgy, mint a méréstechnika. Gusztustalan és nem arról szól, hogy megtanuld, hanem a szopatásról. Nagyon nagy szerencse és találékonyság kell a teljesítésükhöz.
F2Tom!
Te jártál az Óbudai egyetemre, régen Kandó Kálmán fősuli?
Lennt a kondi terem öltözőjénél, az 1ik fogasra felvan írva a neved F2Tom
bocsi az off-ért
Üdv!
Rég írtam már ide mert kis motorral voltam de most vettem egy honda xl 600-at és keresek embereket akik szívesen enduróznának egyet a velencei hegységben :D
Fúrsz egy 10-es lyukat a tank aljába,meg egyet a tetejébe,aztán összekötöd egy átlátszó 10-es külsejű benzincsővel!
Ezt hívják nívócsőnek és halálpontos,valamint nem lesz zárlatos sem!
Igazi fanok akik kint voltak, nem semmi!
köpönyeg .hu
Szombaton a legészakibb tájainkat leszámítva - az erősen felhős, vagy borult égből - sokfelé várható havazás. Délen jelentős mennyiségű hóra van kilátás. Az északkeleti, majd az északi szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik, így egyre többfelé alakulhat ki hófúvás. Egész napos fagyra van kilátás, így jelentősen romlanak majd a közlekedés feltételei, a déli területeken nem javasolt az útnak indulás!
időkép.hu
Szombaton napközben mediterrán ciklon alakítja időjárásunkat, elsősorban az ország déli felén várható havazás. Egyre többfelé viharossá válik az északkeleti szél, hófúvás is kialakulhat. Hajnalban -3 és -8°C közé csökken a hőmérséklet, északkeleten -10°C alá is süllyedhet, nappal -1 és -5°C várható.
Eladó a polgárdi bontó.
A robogómnak keresek ˝menedéket˝ a környéken.József utcában lakom,tehát tökéletes lenne a hely!Érdeklődni szeretnék,mennyi lenne havonta a rám eső rész!Előre is köszönöm!
Üdv Ádám!
Te jártál az Óbudai egyetemre, régen Kandó Kálmán fősuli?
Lennt a kondi terem öltözőjénél, az 1ik fogasra felvan írva a neved F2Tom
bocsi az off-ért
Rég írtam már ide mert kis motorral voltam de most vettem egy honda xl 600-at és keresek embereket akik szívesen enduróznának egyet a velencei hegységben :D
Ezt hívják nívócsőnek és halálpontos,valamint nem lesz zárlatos sem!
Egy motor tárolására fel tudnék ajánlani garázst,a Mancz János utcában.Komoly havidíjért
Azért csak egynek,mert már 3 van ott.