nincs azon a hengeren(a szívócsövén) egy vákuumcsatlakozás?
nem szív fals levegőt ott?vagy azon,amit esetleg működtet?nálam a benzinnyomás-szabályozót pl(bár ez injektoros)
Valami nem stimmel mert az 1-es hengernél a gyertya állandóan be van köpve.
Eddig rosszul záró tűszelepet említettek mint lehetséges probléma forrást. Ha másnak van más tippje, szívesen meghallgatnám :)
Karbi szétszedésben és nemkevésbé összerakásban, jártas esetleg valaki? mert én nem :)
..vagy inkább vigyem egyből pl. az alant említett helyek egyikére?
Nem tudom mennyire lenne macerás/költséges egy ilyen hiba házi/szerelő általi orvoslása.
ha van kedvetek október 13-ra jó időt mondanak
Lenne egy lazulós gurulás Bicskén a Lidle parkolóban találkoznánk 10 órakor. És innen mennénk el valahová a merre mindenkinek jó.
Akit érdekel itt jelezze : http://www.sportmotor.hu/motor...
hi!
ma este (09.30.) Sárszentmihályon egy bordó honda valami jött mögöttem darabig,aztán megunta és elkerült. fehér kabátos utassal voltam, lassan csorogtam kifelé a faluból az urhidai kereszteződés felé. ismerős valakinek ismerős a szitu? :)
nem szív fals levegőt ott?vagy azon,amit esetleg működtet?nálam a benzinnyomás-szabályozót pl(bár ez injektoros)
a tűszelep az összes hengerre hatna...
Valami nem stimmel mert az 1-es hengernél a gyertya állandóan be van köpve.
Eddig rosszul záró tűszelepet említettek mint lehetséges probléma forrást. Ha másnak van más tippje, szívesen meghallgatnám :)
Karbi szétszedésben és nemkevésbé összerakásban, jártas esetleg valaki? mert én nem :)
..vagy inkább vigyem egyből pl. az alant említett helyek egyikére?
Nem tudom mennyire lenne macerás/költséges egy ilyen hiba házi/szerelő általi orvoslása.
ha van kedvetek október 13-ra jó időt mondanak
Lenne egy lazulós gurulás Bicskén a Lidle parkolóban találkoznánk 10 órakor. És innen mennénk el valahová a merre mindenkinek jó.
Akit érdekel itt jelezze : http://www.sportmotor.hu/motor...
Üdv Tasi
az csatlakozzon hozzánk. Indulás Szombat reggel a többit telefonon.
06-20-662-8724
Neki 'feláldozható" csillagmotoros Hondája van,azt hogy szinkronizálja?
nem ilyen aparáttal
Még egymáshoz is!
ma este (09.30.) Sárszentmihályon egy bordó honda valami jött mögöttem darabig,aztán megunta és elkerült. fehér kabátos utassal voltam, lassan csorogtam kifelé a faluból az urhidai kereszteződés felé. ismerős valakinek ismerős a szitu? :)