Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

odafele nem is volt gond.csak vissza.a két árok olyan fázisban volt,hogy az első után mire össze tudtam szedni,pont jött a másik.a tempó olyan körül volt,kurvára meglepődtem...
170.el még simán lehet venni
hívjál fel!
Blokk öntvényt hol tudnék jó minőségben hegesztetni a környéken?
nekem a járatos busz.csak a tetején lévő két darab indokolatlanul nagy árok(diletációból fakad? ) a szemközti sáv jobb keréknyomába rakott át
Azért a szerelést bízd inkább szakemberre és komoly problémáktól kíméled meg magad. Motorszerelő egy külön szakma
Be, nehezítő körülményként jött szembe két Sprinter vendégmunkásokkal megrakva.
a 62-es főúton épült új felüljárót mindenki berepülte már?
csúnyán megszívatott tegnapelőtt
még nem
apróságok....azok is a szállítás miatt.igazából elég jól védve van,de azért ebben a sportban nem lehet tudni
Próba!
Nem teszi be a képet... tehát:
http://www.google.hu/imgres?um...
Hangyafasznyi nyomaték...
szevasztok! tegnap azaz 09.23-án 10h körül 3 vfr fehérváron a megkerülőn metro irányából jövet,asszem a visteon felé fordult le. innen valaki? :)
nem látok nálad képeket sem fotogalériát sem
Ha megnézted a képeimet látod a nevem :))))
De írok akkor :)
miért rugnának? De ha gondolod Mailba dobj egy nevet aztán felveszlek Facen ismerösnek folytathatjuk ott a dumálást
De valagba fognak rúgni hogy csíkos hátú kismalac létemre szét offoltam a topickot
Én sem fvári vagyok :) Úrhidán lakom a hegytetőn :)
Én is látom fehérvárt tőlünk . Melóhelyen felszoktam menni az egyik terményfelhordóra onnan lehet frankó képeket lőni.Palota szfvár pétfürdő és a környéke
Hát azt eltudom képzelni! Én azzal a hegységgel szemben lakom..innen látom csórt
Igen :) Gyerekkorban rengeteget jártunk ki a katonákhoz. Élmény volt amikor vittek minket minden géppel :)
Akkor te közel laksz a hegyekhez :)
Anyum szfvári én Isztimér