"akik felelőtlenül fittyet hánynak a természet és a fizika törvényeire és "mit nekem egy kis hó" meg "nehogy már ne menjek oda ahova akarok", aztán utána meg ti sírtok legelőször az árokba ragadva, hogy mentsenek már ki de azonnal..."
Ki vagy te, aki ismeretlenül bírál engem, véleményt mond a vezetési képességeimről és eldönti, hogy én kerülök elsőként az árokba és sír?
Remélem csak be vagy baszva! Azért vagy ilyen okostojás!
1. Nem hányok fittyet a fizikára, főleg nem felelőtlenül. (de te ezt biztosan jobban tudod...okoska)
2. Nem sírok és főleg nem az árokba! Okostojás!
Sosem ragadtam még árokba és nem sírtam....
Te nem tudod, hogy én mennyi kilométert, milyen autókkal és milyen körülmények között vezettem...(te még meg sem születtél én már az erdőben, határban UAZ-al tanultam vezetni és ott nem sima út van) szóval nem is értem, hogy miért pofázol idióta véleményeket rólam!
3. Hidd el, képes vagyok felmérni a helyzetet és úgy cselekedni...nekem nem kell más, hogy megóvja a testi épségemet....ahogyan te mondod
Nem tudom mitől és honnan vagy te annyira okos, hogy biztosan lehetsz abban, hogy kinek mi dolga volt és merre....és nem is lett volna. Nevetséges vagy....
Nekem hiába beszélsz a facebookról, nem érdekel, nem is vagyok fent, nekem van rendes életem.
Te "nagyokosozol" le másokat úgy, hogy senkiről nem tudsz semmit....hát ez pont rád vonatkozó inkább, mert te annyira okos vagy, hogy mindenkit és mindenkinek minden dolgát, tevékenységét, képességeit ismered és alkotsz véleményt.
Szerintem pihenjél le, mert megárt a nagy "bölcsességed" és még magadnak is "too much" leszel.....ahogy mondani szokták.
Gino, a világért se szeretnélek megbántani, de pont az ilyen hozzáállású emberek miatt kellett bevezetni a tilalmat, akik felelőtlenül fittyet hánynak a természet és a fizika törvényeire és "mit nekem egy kis hó" meg "nehogy már ne menjek oda ahova akarok", aztán utána meg ti sírtok legelőször az árokba ragadva, hogy mentsenek már ki de azonnal... Sajnos ha a polgároknak nincs annyi eszük, hogy ilyen időben komolyan vegyék a riasztásokat és otthon maradjanak a seggükön, (végre kihasználva az időt hogy a családjukkal legyenek nyugalomban), akkor a hatóság igenis avatkozzon közbe és ha kell erőszakkal tartsa otthon őket a saját testi épségük megóvása érdekében!
Tele voltak a hírek már egész hét elején azzal, hogy jön a havazás és az erős szél, ehhez képest az elmúlt 2 nap "közlekedési katasztrófáját" igenis maguk az emberek köszönhetik saját maguknak! Jó, nyilván vannak akiknek tényleg muszáj volt közlekedniük, de biztos vagyok benne, hogy ennek a rengeteg balesetnek, és ennek a rengeteg út szélén rekedt embernek legalább az 50%-a kiküszöbölhető lett volna, ha eleve útnak se indulnak ha egyszer tudták előre hogy ez lesz, sőt amikor beszálltak az autóba, akkor is látták hogy mi a helyzet és mire lehet számítani!
Tele van a Facebook is azzal hogy hány százan rekedtek itt-ott, meg hogy "Persze, mert a közútkezelők azt mondták hogy felkészültek".
Nem mondom hogy a közútkezelők mindig tökéletesen végzik a munkájukat (ahogy senki más sem tökéletes), de erre hiába is készülnek fel, az erős szél okozta hófalakkal egyszerűen nem lehet mit kezdeni! A sok nagyokosnak inkább adnék egy lapátot vagy akár egy hókotrót és mutassák meg hogy hogyan kellene / kellett volna csinálni! Otthon a kanapéból könnyű osztani az észt...
Hi!
Egy gyors ünnepi gurulásra indulnék Fehérvárcsurgó-Bodajk-Bakonycsernye-stb útvonalon.Várom útitársak jelentkezését.A tartható tempó érdekében kizárólag 100-LE feletti motorral rendelkezők jöjjenek,slick vagy pályagumi előny.
Elvárt öltözet:izompóló-fürdőgatya-lábujjközépapucs.(esetleg frotírzokni)
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
Jó, ha értelmesen nézzük akkor nem indulnék el mert a faluból se érnék ki a 12%-os lefagyott lejtőn ráadásul még a 81-es út is közel járhatatlan de akkor is! Kapják be!
Az útfenntartók ugyebár mindenre felkészültek, kivéve a téli útviszonyokat! Pedig Márc 21.-ig bizony tél van.
1. Megveszem az autót....fizetek rá rengeteg illetéket.
2. Tankolok rengeteg adóval terhelt üzemanyagot.
3. Karbantartom az autóm, áfá-val terhelt alkatrészeket veszek.
4. Biztosítást és -súly- teljesítményadót IS fizetek, hogy közlekedhessek
Majd ezek után azt mondják, hogy nem mehet a saját autómmal oda ahova akarok?
Ilyenről még nem is hallottam. Ha történetesen nem nézek tévét, nem hallgatok rádiót, nincs internet vagy urambocsá' ebben a k.rvanagy szélben az sem elképzelhetetlen, hogy leszakad egy légvezeték és nem lesz villany miközben mondjuk vészhelyzet áll fenn (pl. elfogyott a sör ) akkor nekem honnan kéne tudnom, hogy nem szabad beröffenteni az olajkályhát és elmenni a teszkóba utánpótlásért?!?
Hát én bizony 2001-ben simán felmentem Pestre a gázon állva a Nissannal amikor bemondták, hogy ne induljon senki semerre bár az is igaz, hogy menet közben csak olyan járművekkel találkoztam amiken sárga villogó volt. (ejj, mondom, biztos akciós volt a Homashitában a hókotrólappal együtt azért nyomatja mindenki.)
Ez Pápa mellett készült. Én Zirc mellett dolgozom, éppen most kezdtem el gondolkodni azon, hogy mikor kéne elindulnom Fehérvárra, hogy 15:00-ra odaérjek az okmányirodába
Ez hol készült? Én 'Keresztesről szerettem volna Fehérvárra menni de a sor a 'Keresztesi temetőig ért Fvártól és tűzoltó szirénáját is hallottam ezért inkább Moha-Iszka felé indultam, na innentől kezdődött az igazi "Ámerika". A Mohai bekötő még emészthető volt de Iszka és Fvár között a hófúvásban 20-31-cal óvakodva találgattam, hogy merre is van az út mert csak a szélvédőig láttam.
E gyönyörű tavaszi nap tiszteletére küldeném mindenkinek az ismert slágert 1957-ből:
Gratulálok! (remélem érted az iróniát)
"akik felelőtlenül fittyet hánynak a természet és a fizika törvényeire és "mit nekem egy kis hó" meg "nehogy már ne menjek oda ahova akarok", aztán utána meg ti sírtok legelőször az árokba ragadva, hogy mentsenek már ki de azonnal..."
Ki vagy te, aki ismeretlenül bírál engem, véleményt mond a vezetési képességeimről és eldönti, hogy én kerülök elsőként az árokba és sír?
Remélem csak be vagy baszva! Azért vagy ilyen okostojás!
1. Nem hányok fittyet a fizikára, főleg nem felelőtlenül. (de te ezt biztosan jobban tudod...okoska)
2. Nem sírok és főleg nem az árokba! Okostojás!
Sosem ragadtam még árokba és nem sírtam....
Te nem tudod, hogy én mennyi kilométert, milyen autókkal és milyen körülmények között vezettem...(te még meg sem születtél én már az erdőben, határban UAZ-al tanultam vezetni és ott nem sima út van) szóval nem is értem, hogy miért pofázol idióta véleményeket rólam!
3. Hidd el, képes vagyok felmérni a helyzetet és úgy cselekedni...nekem nem kell más, hogy megóvja a testi épségemet....ahogyan te mondod
Nem tudom mitől és honnan vagy te annyira okos, hogy biztosan lehetsz abban, hogy kinek mi dolga volt és merre....és nem is lett volna. Nevetséges vagy....
Nekem hiába beszélsz a facebookról, nem érdekel, nem is vagyok fent, nekem van rendes életem.
Te "nagyokosozol" le másokat úgy, hogy senkiről nem tudsz semmit....hát ez pont rád vonatkozó inkább, mert te annyira okos vagy, hogy mindenkit és mindenkinek minden dolgát, tevékenységét, képességeit ismered és alkotsz véleményt.
Szerintem pihenjél le, mert megárt a nagy "bölcsességed" és még magadnak is "too much" leszel.....ahogy mondani szokták.
Tele voltak a hírek már egész hét elején azzal, hogy jön a havazás és az erős szél, ehhez képest az elmúlt 2 nap "közlekedési katasztrófáját" igenis maguk az emberek köszönhetik saját maguknak! Jó, nyilván vannak akiknek tényleg muszáj volt közlekedniük, de biztos vagyok benne, hogy ennek a rengeteg balesetnek, és ennek a rengeteg út szélén rekedt embernek legalább az 50%-a kiküszöbölhető lett volna, ha eleve útnak se indulnak ha egyszer tudták előre hogy ez lesz, sőt amikor beszálltak az autóba, akkor is látták hogy mi a helyzet és mire lehet számítani!
Tele van a Facebook is azzal hogy hány százan rekedtek itt-ott, meg hogy "Persze, mert a közútkezelők azt mondták hogy felkészültek".
Nem mondom hogy a közútkezelők mindig tökéletesen végzik a munkájukat (ahogy senki más sem tökéletes), de erre hiába is készülnek fel, az erős szél okozta hófalakkal egyszerűen nem lehet mit kezdeni! A sok nagyokosnak inkább adnék egy lapátot vagy akár egy hókotrót és mutassák meg hogy hogyan kellene / kellett volna csinálni! Otthon a kanapéból könnyű osztani az észt...
Bocs, de ez most kikívánkozott belőlem...
Egy gyors ünnepi gurulásra indulnék Fehérvárcsurgó-Bodajk-Bakonycsernye-stb útvonalon.Várom útitársak jelentkezését.A tartható tempó érdekében kizárólag 100-LE feletti motorral rendelkezők jöjjenek,slick vagy pályagumi előny.
Elvárt öltözet:izompóló-fürdőgatya-lábujjközépapucs.(esetleg frotírzokni)
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Az útfenntartók ugyebár mindenre felkészültek, kivéve a téli útviszonyokat! Pedig Márc 21.-ig bizony tél van.
1. Megveszem az autót....fizetek rá rengeteg illetéket.
2. Tankolok rengeteg adóval terhelt üzemanyagot.
3. Karbantartom az autóm, áfá-val terhelt alkatrészeket veszek.
4. Biztosítást és -súly- teljesítményadót IS fizetek, hogy közlekedhessek
Majd ezek után azt mondják, hogy nem mehet a saját autómmal oda ahova akarok?
Miiiiiiiii?
Hát én bizony 2001-ben simán felmentem Pestre a gázon állva a Nissannal amikor bemondták, hogy ne induljon senki semerre bár az is igaz, hogy menet közben csak olyan járművekkel találkoztam amiken sárga villogó volt. (ejj, mondom, biztos akciós volt a Homashitában a hókotrólappal együtt azért nyomatja mindenki.)
maradjatok otthon...!
Lehet, hogy gyalog járhatóbb lenne.
E gyönyörű tavaszi nap tiszteletére küldeném mindenkinek az ismert slágert 1957-ből:
http://www.youtube.com/watch?v...
The Electrosonics - Song of the second moon
Jobbulást az érintetteknek.