Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te, Peti!? Jó ez valamire, vagy csak paraszvakítás?
Sziasztok! Ha valakit érdekel,

PROLONG adalék eladó szenzációs áron, autóba-motorba, nálam!
1190.-/dl

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Ha valaki terepmotorost, quadost érdekel egy szombati nagy túra az jelezze felém. Mi quaddal megyünk, de motoros is simán jöhet. Úgy 150-200km lenne a táv. 95% terepen.
Nos, motorostársaim, megjöttem Erdélyből! 2455 csodálatos kilométer van mögöttem. Készülök beszámolóval....Képeim is vannak.
A motorom felnőtt a feladathoz. Nagyon szépen teljesített hegyeken, völgyeken, esőben, napsütésben...és gyorsan! Ezután minimum SAS a neve. Fogyasztási adatait is regisztráltam....szerintem az se lesz rossz....
És ráadásul az egész túrán _csak_benzint_és_láncsprayt_kért! Semmi, de semmi egyéb nem volt.
Remélem, 7végén meg tudom írni a beszámolót, van miről mesélnem.
Itt is van azért buli,csemegének néhány kép
Dunaföldvár felé jobb az út
Oké,kihagyom
Aki Csókába akart menni, az halassza el! Tele van rendőrrel.
Szevasz! Sajnálom,hogy nem jön össze. Amúgy meg nincs mit köszönnöd az csak egy ruha,egy tárgy. Ezt az egyet megtanultam Angliában a tárgyak tárgyak az emberek emberek és az utóbbi számít csak. Ha bármikor kell,csak üzenj.
Hello Jani! Nagyon szépen köszönöm a felajánlást, ilyen az igazi motoros cimbora, épphogy futólag ismerjük egymást, de szó nélkül rámbíznád a ruhád. Le a kalappal, több ilyen ember kellene ebbe az országba!

Sajnos azonban ma délelőtt kiderült, nem tudok élni a nemes felajánlással, közbe szólt az élet, és nem lesz időm elmenni a Lime partyra.

Nagyon köszönöm még egyszer!
Hello Zoli!
Hétvégén otthon leszel vagy mikor tudok átmenni hozzád? Beszélni szeretnék veled de zavarni nem akarok! :D
Szevasz,anyósnál van a komplett bőrszerkóm,józsef a utca 2/a Lángi Jánosné. Menj el hozzá.Mondd,hogy a Jani kölcsönadta. Én is hívom. Este 11-kor leszek újra,addig dolgozom.
Sziasztok!

Esetleg nem tudtok valakit javasolni, aki tud hátsó doboztartó konzolt eszkábálni egy F3-as Cbr-re? Úgy tudom, hogy nincs gyárilag kialakítva felfogatási pont ezen a típuson.
Sziasztok!

HELP

Nincs valakinek egy börgatyója kölcsön péntekre? Má megint csak börbe lehet felmenni a ringre

Farmerban 32-es, konfekcióban 50-es gatyáim vannak
Oke,koszonom szepen mindenkinek,gasgasrol lebeszelve.Amugy magam is probaltam a suzukit,valasz a drz-re,csak az dr 250 vot ,mindenkeppen pozitiv benyomasom volt rola es ropkodott a sulyos testemmel siman.megegyszer koszi.
Jó gép,csak arra vigyázzon,hogy 2004 utánit vegyen lehetőleg!
A váz+futómű iszonyat jó, ÖHLINS+MARZOCCHI,de a blokkról is itt olvashatsz mindent:
http://prometheus-art.lapunk.h...
Nekem volt,most adtam el,kurva jó vas!
Ja ja.. enduró van :) sőt még tavalyi benzinnel a tankban
oké jó emailt küldtem
Én csak szombaton tudtam menni. Elugrottam Kőszegre, mert ott még sose voltam. :-) De, ha már ott vagyok meglátogattam az egyik kedvenc ausztriai utamat is.
ha 400-as egyhengeres 4T akkor DRZ 400 vagy XR400