Sziasztok!
Ha valaki terepmotorost, quadost érdekel egy szombati nagy túra az jelezze felém. Mi quaddal megyünk, de motoros is simán jöhet. Úgy 150-200km lenne a táv. 95% terepen.
Nos, motorostársaim, megjöttem Erdélyből! 2455 csodálatos kilométer van mögöttem. Készülök beszámolóval....Képeim is vannak.
A motorom felnőtt a feladathoz. Nagyon szépen teljesített hegyeken, völgyeken, esőben, napsütésben...és gyorsan! Ezután minimum SAS a neve. Fogyasztási adatait is regisztráltam....szerintem az se lesz rossz....
És ráadásul az egész túrán _csak_benzint_és_láncsprayt_kért! Semmi, de semmi egyéb nem volt.
Remélem, 7végén meg tudom írni a beszámolót, van miről mesélnem.
Szevasz! Sajnálom,hogy nem jön össze. Amúgy meg nincs mit köszönnöd az csak egy ruha,egy tárgy. Ezt az egyet megtanultam Angliában a tárgyak tárgyak az emberek emberek és az utóbbi számít csak. Ha bármikor kell,csak üzenj.
Hello Jani! Nagyon szépen köszönöm a felajánlást, ilyen az igazi motoros cimbora, épphogy futólag ismerjük egymást, de szó nélkül rámbíznád a ruhád. Le a kalappal, több ilyen ember kellene ebbe az országba!
Sajnos azonban ma délelőtt kiderült, nem tudok élni a nemes felajánlással, közbe szólt az élet, és nem lesz időm elmenni a Lime partyra.
Szevasz,anyósnál van a komplett bőrszerkóm,józsef a utca 2/a Lángi Jánosné. Menj el hozzá.Mondd,hogy a Jani kölcsönadta. Én is hívom. Este 11-kor leszek újra,addig dolgozom.
Esetleg nem tudtok valakit javasolni, aki tud hátsó doboztartó konzolt eszkábálni egy F3-as Cbr-re? Úgy tudom, hogy nincs gyárilag kialakítva felfogatási pont ezen a típuson.
Oke,koszonom szepen mindenkinek,gasgasrol lebeszelve.Amugy magam is probaltam a suzukit,valasz a drz-re,csak az dr 250 vot ,mindenkeppen pozitiv benyomasom volt rola es ropkodott a sulyos testemmel siman.megegyszer koszi.
Jó gép,csak arra vigyázzon,hogy 2004 utánit vegyen lehetőleg!
A váz+futómű iszonyat jó, ÖHLINS+MARZOCCHI,de a blokkról is itt olvashatsz mindent: http://prometheus-art.lapunk.h...
Nekem volt,most adtam el,kurva jó vas!
Én csak szombaton tudtam menni. Elugrottam Kőszegre, mert ott még sose voltam. :-) De, ha már ott vagyok meglátogattam az egyik kedvenc ausztriai utamat is.
PROLONG adalék eladó szenzációs áron, autóba-motorba, nálam!
1190.-/dl
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ha valaki terepmotorost, quadost érdekel egy szombati nagy túra az jelezze felém. Mi quaddal megyünk, de motoros is simán jöhet. Úgy 150-200km lenne a táv. 95% terepen.
A motorom felnőtt a feladathoz. Nagyon szépen teljesített hegyeken, völgyeken, esőben, napsütésben...és gyorsan! Ezután minimum SAS a neve. Fogyasztási adatait is regisztráltam....szerintem az se lesz rossz....
És ráadásul az egész túrán _csak_benzint_és_láncsprayt_kért! Semmi, de semmi egyéb nem volt.
Remélem, 7végén meg tudom írni a beszámolót, van miről mesélnem.
Sajnos azonban ma délelőtt kiderült, nem tudok élni a nemes felajánlással, közbe szólt az élet, és nem lesz időm elmenni a Lime partyra.
Nagyon köszönöm még egyszer!
Hétvégén otthon leszel vagy mikor tudok átmenni hozzád? Beszélni szeretnék veled de zavarni nem akarok! :D
Esetleg nem tudtok valakit javasolni, aki tud hátsó doboztartó konzolt eszkábálni egy F3-as Cbr-re? Úgy tudom, hogy nincs gyárilag kialakítva felfogatási pont ezen a típuson.
HELP
Nincs valakinek egy börgatyója kölcsön péntekre? Má megint csak börbe lehet felmenni a ringre
Farmerban 32-es, konfekcióban 50-es gatyáim vannak
A váz+futómű iszonyat jó, ÖHLINS+MARZOCCHI,de a blokkról is itt olvashatsz mindent:
http://prometheus-art.lapunk.h...
Nekem volt,most adtam el,kurva jó vas!