Basszus... Motoros volt?
Én csak láttam messziről a villogókat meg a dugót és már kanyarodtam is a Csutora utcára. Látszik, hogy nem vagyok igazi katasztrófa-turista.
basszus gyerekek volt egy motoros baleset a Berényin befelé a Vadászkürt sarkon. tudtok valamit a srácok állapotáról? sajnos elég nagy erejű volt a becsapódás, mentő vitte el mindkettőjüket,de még az autó sofőrjét is. az autó jött ki elé a Cserkész utcából szemtanúk szerint.
Sziasztok.
Azért ide is felrakom,hátha valakinek kell egy jó ruha
Van egy Falco női egyrészes bőr-cordura ruha kicsi kb 34-es méretben.
Meg van egy Shox Mondial ruha ez kétrészes,ez Xl-es méretben.Sajnos kifogytam belőle.
Áraik 60 ezer a Falco,40 ezer a Shox.
Amúgy jó a kép. :) Én is szoktam néha a képeken bütykölni.:)
Sokszor egyébként a Panasonic FZ-8-asommal jobb képet sikerül lőnöm, mint a Nikon D3100-zal. Mire azt belövöm....
Nem valami stabil még a talaj, látszik a sárban a D211GP minta de ha nem ülök rajta már elbír egy Mozdonyt. Velencén majdnem lett raszta sárvédőm, kirohant elém egy puli.
Én csak láttam messziről a villogókat meg a dugót és már kanyarodtam is a Csutora utcára. Látszik, hogy nem vagyok igazi katasztrófa-turista.
Azért kíváncsi lennék a baleset körülményeire ki volt a figyelmetlen... :(
http://feol.hu/hirek/baleset-h...
Azért ide is felrakom,hátha valakinek kell egy jó ruha
Van egy Falco női egyrészes bőr-cordura ruha kicsi kb 34-es méretben.
Meg van egy Shox Mondial ruha ez kétrészes,ez Xl-es méretben.Sajnos kifogytam belőle.
Áraik 60 ezer a Falco,40 ezer a Shox.
a kamera beszart,a 15 percnyi felvételből ennyi a használható:-)
Sokszor egyébként a Panasonic FZ-8-asommal jobb képet sikerül lőnöm, mint a Nikon D3100-zal. Mire azt belövöm....