Koszonom szepen,ez talan segit valoban.Endurokhoz fingom sincs en a sportot preferalom.Mondom majd neki ,azonban varok meg kicsit es akkor talan tobb velemeny fenyeben egyszerubb lesz donteni.
Ha arra kell neki, hogy egy évben 5x 6x előveszi akkor hajrá. Egyébként meg el kell felejteni. Vegyen Honda XR400-at és nem lesz gondja. http://prometheus-art.lapunk.h...
Egy kerdes,hatha valaki tud adni infot,milyen minosegu a gasgas 400 mert egyik kollegam azt akar venni.Vagy mire erdemes figyelni a vetelekor?Koszonettel a neveben is.
Sziasztok!
Merre voltatok hosszú hétvégén?
Végre elkészült az FZR, de mivel 19-20-án dolgoztam, csak rövideket mentünk... (pl.: Szfvár.- Szentendre)
Már várom a hétvégét: Bükk-2 nap- minden évben ellátogatunk arra felé:) Remélem az idő is jó lesz...
Ha ez kiderülne akkor azt hiszem a szakinak puskát többet nem kellene fogni a kezébe de még az erdő közelébe sem mehetne.
Felénk is tiltanak ki mindenkit. Bringával és gyalog nem mehetek be mert kárt okoz a nép címszóval. De pl a fát mikor viszik?
A legnagyobb sárban.. Az nem kár okozás?
Aki keresztben motorozik át a szántó földön annak valami nem oké, de annak sem aki vadász puskát fog a motorosra, meg annak sem aki drótkötelet feszít ki....
Meg van, aki kocamód földutazik reggel hazafele munkából (ha már szóba került a Csurgói-tó). Pedig Teresa nagy jóindulattal se terepmotor, hiába GS a nővérje. Csak a gazdája kíváncsi, meg érez némi romantikát a földutak iránt. Meg hát ott is lakik az egyik mentén. Most szárazság van, a tó fele meg rövidebb. De nekem aligha gyorsabb, úgy tűnik
Nem rád írtam :) Ha személyeskedésnek vetted akkor bocsánat nem állt szándékomban megsérteni senkit.Azért írtam oda tisztelet a kivételnek. Semmi ellenségeskedés nem volt bennem mindenkinek megadom tiszteletet. Csak leírtam hogy hogyan jártam sajnos sok motorossal.
Ha sértőnek vagy személyeskedésnek vetted az írásom még egyszer bocsánat
Nem tudom miből gondolod, hogy én azért megyek ki hogy kárt tegyek a természetbe, főleg hogy az emberek földjeibe? Azért mert túra társat keresek?
Maga a terepmotorozást szeretem, tisztes korlátokon belül!Az talán baj?
Nem én cse..em szét az erdőt se, ugyanis még jó pár év múlva is szeretnék itt kikapcsolódni! Az aki meg nem tartja be az erdő szabájait törjön el a keze!
Nem tudom miből gondolod, hogy én azért megyek ki hogy kárt tegyek a természetbe, főleg hogy az emberek földjeibe? Azért mert túra társat keresek?
Nem én cse..em szét az erdőt se, ugyanis még jó pár év múlva is szeretnék itt kikapcsolódni! Az aki meg nem tartja be az erdő szabájait törjön el a keze!
Alapban nincs bajom a határjáró motorosokkal. De rengeteg kárt okoznak nekünk évről évre a földeken. Elvetett földön keresztbe kasba ..
Hozzáteszem tisztelet a kivételnek mert volt olyan is hogy kint tárcsáztam odajött a srác keresztben átmehet e a földön mert kevés nafta van neki nem biztos kerülővel haza ér. Mondom ok úgy is le van már aratva. De volt aki saját földemen fenyegetett meg mit akarok én ez csak föld. Az nem számított hogy elvolt vetve zöldtrágyának való mustárral...
Gomba előtt jöttünk ha mész kincsesbánya felé jobbra első út befele az erdőbe. Nem járnak arra mert kocsival lehetetlen a szurdokban menni. Egy két motornyomot láttam de félúton ők is feladták :)
Felső kincses előtt mentem be az erdőbe gutamási felől ahol van a turista út. Ott is mindent kitermeltek az erdőbe.
Amúgy én is a környéken lakom :)
Nemrég én is kerekeztem az erdőben egy adagot (Szilvágy - Vontató-hegy - tópart környéken), akkor szerencsére nem volt ekkora tatymák, inkább csak bokáig ért helyenként, de ott is inkább kikerültem :)
Volt aki akarta,hidd el de inkabb ne szakmazzunk itt elvegre ez motoros forum A motorozast 26 eve a redonyozest csak 15 eve csinalom ill azt mar csak baratoknak.Itt meg egyik se jo mert motorozni szar az eso miatt,redony nem kell mert nem sut a nap
Ha egyre gondolunk,akkor azon az úton rally versenyeket szoktak tartani és néha gyakorolnak is ott hétköznapokon! Óvatosan kell közlekedni rajta,mert a szűk bokorral benőtt kanyarokban elég sokan levágják az ívet autóval és egyszer csak egy motorháztetővel találkozhat az ember arca!
Endurosoknak viszont tudok ajánlani a környéken utakat!
http://prometheus-art.lapunk.h...
Benne is van a nevében GÁZGÁZ
Merre voltatok hosszú hétvégén?
Végre elkészült az FZR, de mivel 19-20-án dolgoztam, csak rövideket mentünk... (pl.: Szfvár.- Szentendre)
Már várom a hétvégét: Bükk-2 nap- minden évben ellátogatunk arra felé:) Remélem az idő is jó lesz...
Felénk is tiltanak ki mindenkit. Bringával és gyalog nem mehetek be mert kárt okoz a nép címszóval. De pl a fát mikor viszik?
A legnagyobb sárban.. Az nem kár okozás?
Van endurós, csak nincs ideje endurózni
Eddig nem kötött le a motor inkább dj, hang és fénytechnikában utaztam :D
Ha sértőnek vagy személyeskedésnek vetted az írásom még egyszer bocsánat
Hozzáteszem tisztelet a kivételnek mert volt olyan is hogy kint tárcsáztam odajött a srác keresztben átmehet e a földön mert kevés nafta van neki nem biztos kerülővel haza ér. Mondom ok úgy is le van már aratva. De volt aki saját földemen fenyegetett meg mit akarok én ez csak föld. Az nem számított hogy elvolt vetve zöldtrágyának való mustárral...
Kicsit lecsökkent a csapatunk!
Felső kincses előtt mentem be az erdőbe gutamási felől ahol van a turista út. Ott is mindent kitermeltek az erdőbe.
Amúgy én is a környéken lakom :)
Nemrég én is kerekeztem az erdőben egy adagot (Szilvágy - Vontató-hegy - tópart környéken), akkor szerencsére nem volt ekkora tatymák, inkább csak bokáig ért helyenként, de ott is inkább kikerültem :)
Endurosoknak viszont tudok ajánlani a környéken utakat!
Tegnap nem járt innen valaki Gánt felé?