Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nem tudtam,hogy panel ott meg minek elrejteni a redőnytokot,sima külsőtokos, alupofás redőny,Pu-val töltött műanyag lamella,nekem is az van
Ilyen tájakon szeretek bringa. Na jó akkor kicsit sáros volt.
https://picasaweb.google.com/1...
Bringával is isteni sokat tekerünk arra meg a Baglyasban.
Azt hittem már Átlovagoltál Enduróra

Tarján és Tata között is kalandos az út

Mióta megcsinálták a Tési szerpentint az is elég jó arra Szápár felé
Szoktak arra bringás futamokat is rendezni az erdőben :)
Csoda tortent!A telefonomon vannak ekezetek de olyan fos a boszme ujjammal lenyomogatni,hogy tobbet nem probalom,maradok a pc-nel Amugy Tutu nem akarsz olcso angol motort?Igaz jobb kormanyos Macska kepzeld ezek nem gyorshajtanak es sokkal kevesebb motorost latni mint otthon,annyi a kulonbseg,hogy ezek esoben,fagyban is mennek es sok koztuk a min. 60 eves.
http://maps.google.hu/maps?hl=...

jó kis erdei utat találtam Oroszlány és Pusztavám között... aki arra jár, annak érdemes megnézni...
Hékás nem ám lenyúlod a szakimat! Vért küzdöttem mire végre rátaláltam.
Nyilván a kollégának igaza van a vakolható tokkal csak Macska régebbi panellakásán nem kivitelezhető mert nem lenne egységes a homlokzat.Macsek,grat a házhoz remélem van külön szoba a bálnának Amúgy meglátjuk mi lesz,nézd meg ezeket a srácokat,hogy dolgoznak én nem ismerem őket.A lehúzósok listáját privátban megkapjátok Tutuval.
Köszönöm szépen, úgy tűnik sikerül megoldani a helyzetet.
A doki rendes volt nagyon nem fájt amikor dolgozott de voltak olyan eszközök hogy a lakatos műhely elbújhat :D
Bölcsesség fog eltávolítás volt ...
97-ben alakult a cég .Deli Bt
Meg ha jól tudom a Balatavári Bt és redőnyös cég
ja nyavajás szárazság, család kicangázott a csalapatakhoz ma, én meg kimentem utánuk a huskyval, hát ami port összeszedtem a szántóföld mellett, azt csak 4-5 patakátkeléssel sikerült lemosnom, bár sok víz nem maradt a patakban emiatt
jesszusom 2.5 óra? én még vért adni sem merek :S

a Gyümölcsben van a központunk, szokott ott lenni 600as Fazer, 1200es bandit, 990Lc8, Er5, Xtz750, vfr800 meg ilyenek, ha tehetjük motorral dolgozunk
vakolható tokosra gondolsz...
én is ezekkel foglalkozom... csíkvári út 2...
Neeeem, elköltöztünk közeli faluba be.
Kapsz majd fényképeket, méreteket aztán megajánlhatod a legjobb megoldást.
Ha arrol a haztombrol beszelsz amiben laktatok is akkor egyertelmu a szigeteles utan kellnem szakszeru elotte.Keskeny tokot tudok oda tenni a leheto legelegansabbat de mindenkepp latszani fog ha kulso tokos.Ami nem latszik az a belso tokos de az az epulet nem igazan felel meg annak,sot abszolut nem . Amugy krva jo soreik vannak kedvencem a John Smith es a Teakstone,meg fogod kostolni igerem mert berakok a kocsiba vagy 2 talcaval
Ebbol sajnos nem jottem ra de azert koszi.Valoszinuleg miutan en elkoltoztem Fvarrol alakult meg par ceg.Mindegy vegul is mert ha Macskaek tudnak varni akkor megoldom nekik a regi cimboraknak jaro minoseggel es arral,amennyiben ugy dontenek.
A srác ablakbeépítéssel és redőnybeépítéssel valamint redőny dobozok gyártásával foglalkozik
A fő tevékenységünk:
- Nyílászárók, beépítése - bontása
- Redőnyök gyártása
a mechanikustól az elektromosig
- Szúnyoghálók gyártása
fix vagy akár lehúzhatós verzióban is
- Árnyékolástechnika.
De az ugye nem olyan ízű, hogy legszívesebben visszaöntenéd a lóba? Megbeszéljük mert nekünk szigetelés előtt áll a ház és valami lapos, elrejthető külső tokos redőny kell majd, remélem te tudod miről beszélek mert én nem teljesen.
London?A rosseb tudja tolem messze van Amugy most turheto az ido de tenyleg mindig esik,foleg itt eszakon.Figyi te zold huszar,ha egyeztetsz a leanyzoval es te is tudod akkorra idoziteni mint o akkor ugyis talalkozunk es megcsinalom nektek,mar csak a nosztalgia kedveert is.Most annyira kedvem lett imadott regi szakmamba dolgozni egyet.Egy nap alatt megcsinalom mindkettotoknek es amennyiben kocsival jovok hozok nektek angol sort is,igerem
Na mi a helyzet te dezertőr?
London? - szar idő, szar kaják, kibaszott Mary Poppins?
Küldj egy kis esőt erre mert undorítóan száraz nyarunk van, lassan a sör is elpárolog mielőtt a számhoz érne kibontás után. Nálunk is kéne redőnyözni a házon úgyhogy én is kíváncsian várom az ajánlott szakit.
Ki van meg motoros redonyos abban a korzetben?En meg nem talalkoztam eggyel sem magamat kiveve.Kivancsiva tettel.
A mocikat néztem azok legalább enyhítették a 2,5 órás fogműtét utáni fájdalmakat :)