Neuer, unbenutzter und unbeschädigter Artikel in der ungeöffneten Verpackung (soweit eine Verpackung vorhanden ist). Weitere Einzelheiten im Angebot des Verkäufers
"
Sügéregér elfelejtette kicsomagolni az alkatrészeket a spur stange hálós ütésvédelme mint design elem nagyon szívás!
Nem kicsit kell ehhez egyszerűnek lenni!
Tavaly én is voltam úgy Kecskeméten, hogy autópályán nyomtam le a 300 km-t oda-vissza, plusz a fél nap pályázás... Hát mit mondjak, utána pár napig nem volt kedvem motorra ülni...
Na meg ha elnézed a féktávot és mondjuk letörik a kuplung kar, akkor még izgalmasabb lenne hazavezetni, ezért is gondolkodom hogy idén máshogy kellene megoldani a szállítást...
(na meg így akkor lehetne akár slicket is felrakni, ami nem kopik kockásra amíg odaérsz)
Ezen én is erősen gondolkodom, hogy beruházok egy pályaidomra és inkább a pályamotorozás felé kezdek el kacsintgatni idén.
Nem tudom hogy lábon vagy utánfutóval/furgonnal szeretnél-e majd pályázni menni, de ha lesz majd még egy motornak hely akkor szívesen betársulok a benzinbe/bérleti díjba egy-egy alkalommal.
Mileage: 500 Year: 2009
No mindegy.