Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem én... csak ennyit mondanék:
Mileage: 500 Year: 2009
No mindegy.
Te, fater,

"Neu

Neuer, unbenutzter und unbeschädigter Artikel in der ungeöffneten Verpackung (soweit eine Verpackung vorhanden ist). Weitere Einzelheiten im Angebot des Verkäufers
"

magyarul nincs kicsomagolva
Sügéregér elfelejtette kicsomagolni az alkatrészeket a spur stange hálós ütésvédelme mint design elem nagyon szívás!
Nem kicsit kell ehhez egyszerűnek lenni!
Látszik... A motor ismeretlen, a betűk meg ismerősek.
A jövő kifürkészhetetlen...
Jé, vissza fogod rakni jövőre a leharcolt féktárcsát, meg a gyári féknyergeket?
Nem is Te lennél, ha nem villantod meg photoshop tudásod!
A háttér meg a moci honnan való? Letöltötted?
A betűket megismertem
Nagy cucc, ha akarom, én már jövőre is voltam...
Kedd van. A szombati hőmérséklet még csak nagy vonalakban ismert. A csapadék is

Néha azt se tudják, milyen idő van éppen...
Köszi :)
Hiába lesz 17fok,ha esni fog
Sziasztok!A héten szombaton jó időnk lesz 17 fok.Lenne kedve valakinek gurulni egyet?Ha igen akkor mehetnénk együtt
kedves egészségedre! üdv a családban :)
persze, mondasz valamit... csak a transitot megszerezni jóatyámtól nem egyszerű, vonóhorgom meg nincs jelenleg

Tavaly én is voltam úgy Kecskeméten, hogy autópályán nyomtam le a 300 km-t oda-vissza, plusz a fél nap pályázás... Hát mit mondjak, utána pár napig nem volt kedvem motorra ülni...
Na meg ha elnézed a féktávot és mondjuk letörik a kuplung kar, akkor még izgalmasabb lenne hazavezetni, ezért is gondolkodom hogy idén máshogy kellene megoldani a szállítást...
(na meg így akkor lehetne akár slicket is felrakni, ami nem kopik kockásra amíg odaérsz)
én csak játszom... lábon megyek
Ezen én is erősen gondolkodom, hogy beruházok egy pályaidomra és inkább a pályamotorozás felé kezdek el kacsintgatni idén.
Nem tudom hogy lábon vagy utánfutóval/furgonnal szeretnél-e majd pályázni menni, de ha lesz majd még egy motornak hely akkor szívesen betársulok a benzinbe/bérleti díjba egy-egy alkalommal.
-kormánycsapágy ropog
-szelepállítás
-tömítés csere(hátsó henger talp)
-kipuff
-első kerék centír

nem takaróztam be vele, csak már nem mai csirke...
Mi lett a bringáddal? Miért kellett szétszedni?
nincs kész a bringa...

amúgy idén kevesebbet szeretnék utcán menni
Szombaton én is motoroztam, ugyanis vettem egy motort