Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is a gyümölcs utcából szoktam kifordulni, de nem ilyen fiatal vassal
Tutu én is tudok egy címet meg céget. Nagyon jó szakik. A srácnak egy r6 van úgyhogy lenne közös téma :)
Sziasztok tegnap délután 6 körül a gyümölcs utcából fordult ki egy fz6s . Üzenem a pilótának ha olvassa hogy gyönyörű volt a gép :)
Igen, nekem lenne rá szükségem. Aranyos vagy, de csak egy normális szaki elérhetősége kellene, miattam ne fáradj.
Hú bakker,ilyen volt nekem is,csak a kistesó 400-as!
Aki ilyet tesz,levágnám a kezét,aztán sóba mártogatnám!
Ettől függetlenül írhatnál rendszámot,váz,meg motorszámot,a könnyebb azonosítás végett,mivel látom,még a színe is gyári!
Esetleg a lopás körülményeit is,sokat segítene,ha az ember nem minden Gasgas-ost rángatna le a motorról.......
ELLOPTÁK! 100.000.- aki által meglessz a motor! Várpalotárol 2012 08 10én elloptak egy 2003as GasGas Fe 450 tipusu endurot! aki tud segiteni a számom 0670 385 11 82
Szia Tutu!Mielott irnek az e-mailra csak annyit mondj,Neked kell-e.Mert akkor beleadok apait,anyait.
Kicsit OFF aki esetleg autóvásárláson töri a fejét, annak ajánlanám figyelmébe: Seat
Szia Hook! Te mint hozzáértő tudnál nekem redőnyös emberkét ajánlani, aki normális anyagokkal dolgozik? Jól jönne egy megbízható szaki: belgarda kukac gmail pont com
A sörödért meg majd jelentkezz, ha hazaevett a fene.
Koszonom szepen elore is,rettenetesen hianyzik a motorozas de nem egyszeru innen hazaugralni,mondjuk a pozitivum az,hogy itt nincs sorhiany.
Szia HOOKER,ha hazajössz,szólj,aztán megnézzük,nagy baja nem lehet!Szerszámom van minden létező,viszem,aztán megnézzük egy sör mellett!
Még olyan nem volt,hogy egy vasat nem tudtam volna elindítani!
Mindig szívesen segítek,ha tudok,ez pedig nem tűnik bonyolult gondnak,ha leállítás után most nem indult!
Szégyenlem magam az ottani szerelők nevében is ,sajnos ezt nem tudhattad,hogy valamennyire értek hozzá és a hozzááláson nem fog múlni!
Koszi Fenyo! Nem tudom mikor megyek haza ujra es mikor motorozhatok megint.Rohadtul hianyzik de remelem osszel el tudom inditani.Jotanacsot mindig megfogadok de volt egy szaraz karbisorom is azt is ratettem.Nekem valami mas problemanak tunik.Szeles utat.
Csak egyszer állítottunk sátrat, mert vihar volt. Amúgy bivac ment a dolog.
Az finom, persze ilyesmit is akarok valamikor (horvát tengerparton jó darabon végig mindenképp), csak a szerbektől parázok, nagyon ki akarom hagyni őket. Igazából nem is kellenek nekem

A sátrazást épp most fedeztük fel a Tátra kapcsán, vicces dolog.
Horvát (Robinson camp, Senj, Trogír, Makarska, Orebic, Dubrovnik) Montenegró (Kotor, Petrovac, Durmitor) Serbia volt az útvonal.
Honnan...?
Megjöttem.
Szia HOOKER!
Sajnos utólag,de egy dolgot fogadj meg,hogy a későbbiekben ne legyen ugyanilyen gondod:ha hosszabb időre,néhány hónapra leállítod a vasat,ereszd le a karbikat az aljukon lévő csavarral!
Lényeg,hogy ne maradjon benzin a karbikban és az üzemanyagrendszerben!
A mai benzinek nem tiszta,hanem agyonadalékolt benyák és ahogy szárad ki a karbiból a benzin,az adalékok egy kocsonyás trutyivá állnak össze,ami eldugít mindent,mivel ezek nem párolognak el!
Ha leengeded és ezután bármeddig,akár évekig áll a motorod,indításkor annyi a dolgod,hogy picit indítózol,néhány fordítást,leveszed a gyújtást,vársz pár percet,hogy a vákuumos benzincsap teleengedje a karbikat!
Ezután pöccre fog indulni,ez tuti!
Tudom,hogy most ettől nem vagy boldog,de a későbbiekben nem fog ez előfordulni,ha hallgatsz rám!
A problema az volt,hogy valamiert nem jutott le az uzemanyag a gyertyakhoz de elso blikkre nem talaltam mechanikai akadalyat.Mikor lealltam vele aprilisban,minden rendben volt,mukodott.Majusban csak azert ropultem Magyarorszagra,hogy elvigyem muszakira es aztan kihozassam.Szerda este erkeztem,csutortok lett volna a muszaki de attettek volna akar pentekre is a korulmenyekre valo tekintettel.Ennyi idom volt,plusz meg egy karbisorom,hatha az a hibas.Senki nem tudott raszanni egy kis idot,nyilvan rendesen ki lett volna fizetve.Amikor olyanokat mondanak,hogy itt ez a blokk egy hete,meg kell csinalnom stb,akkor en azt gondolom extra penzert akar muszak utan is meg lehet oldani vagy esetleg felhivni a tulajt,hogy itt ez a pocs nagyon messzirol es csuszhat-e par orat a tied,meg en is megbeszeltem volna vele.Tehat bactam a rezet minden muszer nelkul magamban es nem tudtam kideriteni mi a hiba,valamint nem tudtam elvinni muszakira,nem kaptam vissza a rendszamot sem,ki sem tudtam hozatni tehat foloslegesen kidobtam 3 nap szabimat,oda-vissza repjegyet,biztositast a mocira stb.Tehat ezert ez a velemenyem es tudnek mondani rosszabbakat is sajat tapasztalatbol csak nem akarok en artani senkinek.Megy a panaszkodas sokszor,milyen nehez megelni aztan egy kis plusz melo meg budos.Mindenesetre jol megszivtam es mire megint hazajutok,inkabb bemagolom az egesz gyari manualt aztan kiveszek 2 hetet es megoldom magam.Bocs ha nagyon reszletes voltam de Te kerdezted . Sajnos latom hiaba fizetek,akkor is le vagyok szarva.Rossz uzletpolitika Remelem ezek is egyszer ugyanigy kisz..jak a f...t.
Mi volt a gond? Mi volt a nem megkapott segítség?
Ennyi idő alatt ezt a távot helyközivel is bel lehetne járni Simán csak kötözködöm nem kell felvenni
Fehervari szerelok ide vagy oda de amikor gond van nem tudnak tenni vagy nem akarnak tenni semmit sajnos. Es itt nem nagy hibara,hanem rutin feladatra gondolokNem akarok senkit lehuzni de ha igazan gondban vagy akkor abban is maradsz.Mielott barki felelossegre akarna vonni neveket nem irtam.
Amennyit csak megkívánunk.
A térképen a betűvel jelzett pontok NEM megállók miatt lettek jelölve. Nem helyközi busszal megyünk!
(Érdekes ez a "fehérvári téma", itt biztosan valakinek nem tetszik valami)
Komolyra fordítva a szót, 3 megálló biztosan lesz:
- Esztergomi bazilika (a környékén ebéd)
- Dobogókő
- Üvegtigris
A többi szükség szerint.

Kedvcsinálónak pár kép...