Én is mentem egy kört a városban tegnap is meg ma is, de szerintem a jövő hétvége lesz majd az igazi, most még elég hideg szél fújt. Pozitív meglepetés, hogy az autósok nagy része nem felejtette el a télen, hogy hogyan kell viselkedni ha egy motoros közelít hátulról, bár lehet hogy ebbe Bódis bácsi is besegített az én esetemben.
Viszont még pénteken mondtam haveromnak, hogy fogadok, hogy a hétvégén biztos lesz legalább egy motoros balesetről hír a TV-ben, hogy beköszöntött a jó idő. Igazam lett...
Na de most tényleg meleg van, sőt a pénteki havat is teljesen elverte az eső. Ma reggel +5 fok, csapadék semmi... ezúttal már a tavaszt jelzi, annak van itt az ideje :)
Ez a beszéd. Vesszenek az uzsorás magyar "mesterek" akik 6db 300Ft-os akkucellát ennyiért akarnak kicserélni ráadásul legtöbbször amúgy is csak egy rossz az összesből, csak azt kell cserélni meg resetelni benne a procit.
Már bemelegedett de még mindig sovány volt az úszóházak tartalma, gázra még dadogott csak utána pörgött. Nem nagyon tudtam többet kamerázni mert előkerült Csucsu fiam és minden áron a Nikont akarta leszedni az állványról, aztán amikor azt biztos helyre menekítettem, eljátszotta a csavarhúzót, amikor azt is elvettem tőle úgy eltüntette az egyik oldali hátsótengely-biztosító seeger-t, hogy neodímium mágnessel a kezemben a garázs padlóján csúszva-mászva fél óra alatt kerítettem elő. Igen, megdicsértem.
A tavasz mindig "két hét múlva" jön de mire jönne majd figyeld meg, 30-40fok nyár lesz egy fia csapadék nélkül majd újra beköszönt a monszun.
Szevasztok.
S.O.S. ben kellene nekem 195/65-15-ös téli gumi 4 db,nem veszett áron.Használt is jó lenne,sőt.
Ha valakinek van ilyen,vagy tud ilyet ne tartsa magában,mondja el.
Előre is köszönöm.
Sajnos a hang ennél sokkal rosszabb.. itt a kezemben nem rázkódott a kacatka. Ha rögzített helyre kerül, akkor tör fel a rettenetes énje.
Szét kéne szedni, és beragasztani... a mikrofont. Egyenlőre nincs kedvem. Amúgy nagyon jó cucc lehetne.
Viszont még pénteken mondtam haveromnak, hogy fogadok, hogy a hétvégén biztos lesz legalább egy motoros balesetről hír a TV-ben, hogy beköszöntött a jó idő. Igazam lett...
Meghalt egy motoros Békés megyében
Vigyázzatok magatokra, még nagyon hideg az aszfalt!