Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Álmodik a gyomor...
no, mi lelte?
Neked sem.
Sajnos a Mozdonyom kényszerpihenőn van, nem tudom mikor kerül újra harckészültségbe.
könyörtelen vagy, mint az orosz tél
Nesztek!
Link
neki nem sportmotorja van
És ha már tiszteleted tetted itt, Te sem vállalod be az ötletem?!
ja!az felizagat,2 hónapja diétára fogtam magam,valamelyik éjjel a szokásos álmomban a perverz nő játékai helyett már a perverz nővel szalonnát sütöttünk és kenyérre csepegtettük a zsírját
Ha már egyszer a kajáról volt szó...
fene az ízlésedet,de a mai világban már én szégyenkezem,hogy nem izgat fel
És pont zsírszalonnát, vagy mi a baj?
Ezt meg neked!
Eszem bammeg
parancsolj
Hanyattesés lenne a vége ha 50 kilos csaj mőgé ülnék.
Ha nem szándékosan értettem volna félre, egy betűt se ért volna az egész.
Kicsit olvass előrébb, és akkor máris tisztázódni fog a helyzet, hogy miért csak homályos, telós kép van és nem pucsítós, fürdőruhás...
Szia Zoli
Ha lesz lehetőséged ki ne hagyd! Nekem már volt ilyen élményben részem. Még régen Polgárdiban odajött hozzám egy csaj hogy vigyem egy kört a kis125ös cbr-el mert kiváncsi hogy megy mert ő is szeretne egyet. Megpróbáltam lepattintani hogy áá én már ittam. Majd rákérdezett ,hogy akkor mehet-e vele egy kört. Igen persze mondom ha én is ott ülök hátul, gondoltam ez elveszi a kedvét.
Ugyan ... már vágta is rá hogy akkor hozzam a bukóm.
Máig nem értem hogy hogyan nem haltunk meg az első kanyarban a kb 75 kilómmal a hátsó és az ő filigrán kb 45-55 kilójával az első ülésen.
Majd meghaltam akkor ott hátul , de nem bántam, tudtam hogy ilyen ritkán adódik.
Igen, megtalálni... de nem elvinni...
Dehát azért tették oda, hogy valaki megtalálja, nem?
Azt kereshette, valaki elvitte...
Pl. a Holland?

Tényleg, tudja valaki, hogy mi a fene történt a Gőzmajom sörözővel?

(azon kívül, hogy bezárt persze)
Azt valaki más kereste, láttuk is a tagot beszuszogni egy másik ösvényről
Azt hittem a geoládát kerestétek. Köszi a leírást, pláne a halomsírok (tudom, unalmas buckák) bizgattak fel, holnap meglesem miket bányásztak ki onnan. Tetszik a környék, bár mostanság inkább a kevésbé felkapott helyek vonzanak.