ja!az felizagat,2 hónapja diétára fogtam magam,valamelyik éjjel a szokásos álmomban a perverz nő játékai helyett már a perverz nővel szalonnát sütöttünk és kenyérre csepegtettük a zsírját
Szia Zoli
Ha lesz lehetőséged ki ne hagyd! Nekem már volt ilyen élményben részem. Még régen Polgárdiban odajött hozzám egy csaj hogy vigyem egy kört a kis125ös cbr-el mert kiváncsi hogy megy mert ő is szeretne egyet. Megpróbáltam lepattintani hogy áá én már ittam. Majd rákérdezett ,hogy akkor mehet-e vele egy kört. Igen persze mondom ha én is ott ülök hátul, gondoltam ez elveszi a kedvét.
Ugyan ... már vágta is rá hogy akkor hozzam a bukóm.
Máig nem értem hogy hogyan nem haltunk meg az első kanyarban a kb 75 kilómmal a hátsó és az ő filigrán kb 45-55 kilójával az első ülésen.
Majd meghaltam akkor ott hátul , de nem bántam, tudtam hogy ilyen ritkán adódik.
Azt hittem a geoládát kerestétek. Köszi a leírást, pláne a halomsírok (tudom, unalmas buckák) bizgattak fel, holnap meglesem miket bányásztak ki onnan. Tetszik a környék, bár mostanság inkább a kevésbé felkapott helyek vonzanak.
Link
Ha lesz lehetőséged ki ne hagyd! Nekem már volt ilyen élményben részem. Még régen Polgárdiban odajött hozzám egy csaj hogy vigyem egy kört a kis125ös cbr-el mert kiváncsi hogy megy mert ő is szeretne egyet. Megpróbáltam lepattintani hogy áá én már ittam. Majd rákérdezett ,hogy akkor mehet-e vele egy kört. Igen persze mondom ha én is ott ülök hátul, gondoltam ez elveszi a kedvét.
Ugyan ... már vágta is rá hogy akkor hozzam a bukóm.
Máig nem értem hogy hogyan nem haltunk meg az első kanyarban a kb 75 kilómmal a hátsó és az ő filigrán kb 45-55 kilójával az első ülésen.
Majd meghaltam akkor ott hátul , de nem bántam, tudtam hogy ilyen ritkán adódik.
Tényleg, tudja valaki, hogy mi a fene történt a Gőzmajom sörözővel?
(azon kívül, hogy bezárt persze)