Haver direkt elintézte Pesten, szerdán küldték a rendszámot. Jelenleg kedd van, rendszám sehol...Enyhén mennék már azzal a motorral. Akitől vettem ugye nem fizetett biztosítást, leadta tavaly forgalmistul, most meg várhatok. Közben persze van eredetvizsga is a vason, ami meg ketyeg...meg műszaki...meg biztosítás..
Azért jogsival is tudnak csúszni szépen...nem tudom mi tart ennyi ideig ezeken a papírokon, komolyan.
Idevaló vagy Te is, hogy a móriba vársz? (én Bodajk)
3 hete a jogsimra várok a móri okmányirodában.. mondták, hogy január óta szorosan tartják a 30 napos határidőt:) És csak ez után kezdhetem a különbözetit A-ra, aztán megint 30 nap:D vicc
Mik vannak... biztos valami kigyúrt emberevő gorillával hozta össze a sors és nem mert visszakozni. Nálam még az állítólagos "külföldi meló miatt eladó a motor" volt a szlogen.
pedig semmi hátsó szándék nem vezérel, csak egy kérdés merült fel bennem. Ja....és egy szóval se mondtam, hogy csak fiú motoros jöhet szóba. Én lány mögé is szívesen felülnék. Ennyi. Az eszme csere meg szerintem nem bűn....
hehe.....megismerkedem egy sráccal...az isten nem mossa le rólam, hogy a mocija miatt vagyok vele. De tényleg az lesz, hogy még idén leteszem a jogsit és télen rá állok a motorokra....addig meg lesz , ami lesz.
Szolgáltatásról így még nem hallottam. De: összebarátkozol motoros csávóval, aki elvisz ide-oda. Aztán pedig happening, és vagy működik a dolog, vagy nem.
Szumma: jobban jársz, ha elkezdesz Te is motorozni.
Szerintem.
(tudom, hogy murvára nem kérdezett senki, de azért csak leírom )
Hali, a fiamnak vettem egy Malaguti F12-est 2003-as, Fehérváron ajánljatok valami jó szerelőt aki ért is hozzá és nem túl"éhes" egy általános átvizsgálásra.
Haver direkt elintézte Pesten, szerdán küldték a rendszámot. Jelenleg kedd van, rendszám sehol...Enyhén mennék már azzal a motorral. Akitől vettem ugye nem fizetett biztosítást, leadta tavaly forgalmistul, most meg várhatok. Közben persze van eredetvizsga is a vason, ami meg ketyeg...meg műszaki...meg biztosítás..
Azért jogsival is tudnak csúszni szépen...nem tudom mi tart ennyi ideig ezeken a papírokon, komolyan.
Idevaló vagy Te is, hogy a móriba vársz? (én Bodajk)