Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha rájössz már késő lesz.
Ezt bóknak vettem....
Félre értés, ne essék... Nem egy eszeveszett száguldásra vágyom. Hogy alap hangon is csak 210-el megyünk. Hanem egy normális, de kicsit intenzívebb tempóval közlekedünk, és ahol olyanok a viszonyok, ott egy kicsit gyorsabban. De miért én mondjam el?! Annak a valakinek remélem, van ennyi esze. Nem meghalni akarok. :) De ha kell, felvilágosítom. :)
Azért csak lett fénykép is,így már több lesz a jelentkező is! :) Szerintem hamarosan utazol Dorka! :) Azért arra készülj,hogy aki nem próbálkozik majd azzal,hogy megdugjon.....az egy fasz....többet fel ne ülj mögé! :)))
Ötletnek nem rossz.................bennem van a hiba hogy van egy egészséges félelemérzet................láttam utast balra motorost jobbra repülni motor meg pörgött ezerfelé.
ha közelebb laknál én vinnélek egy kört ingyen
De nem adom fel. ;)
Nyílván, bennem van a hiba, hogy ekkora őrültséget kitalálok. De arra nem gondoltam, hogy ennyire nehezen kivitelezhető. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek igaza van és tényleg rossz ötlet volt ez részemről.
Hát...eddig nagyon úgy néz ki, hogy nem fog összejönni.
Biztos lesz aki ráharap, főleg ha fizetsz is...
Nehéz lesz találni ilyen opciót.................megmondom őszintén egy motoros dupla túra nagyon bizalmi kérdés oda-vissza.
Pláne egy sebességmániás speedes csapatásnál.
Én 2x is meggondolnám felüljek egy ismeretlen mögé és ami a csövön kifér.
Az már megint elgondolkodtató hogy felüljek e valaki mögé aki rögtön ismeretlenül bevállalja ezt.
Az már megint egy önmérsékleti fokmérő.

Bár egy gyáva nyúl vagyok...................szeretném az öregkort ágyban párnák közt megélni.
Ki vagyok, mi vagyok?!?! Ez már nem is arra megy ki, aminek indult. Lassan társkeresés jellegű a dolog. Csak szimplán szeretnék menni utasnak motorozni, mert nagyon vágyódom rá. És sajnos nekem még nincs erre lehetőségem. És mint mondtam egy szolgáltatásként kezelném. Gondoltam, próba cseresznye, hátha egy jó szívű speed motoros megszán és meg tudunk egyezni. Hogy neki is és nekem is jó legyen, miután az ötletem kivitelezhető volt. Ennyi.
Azt garantálom, hogy nem egy száz kilós godzilla vagyok. :D Szerintem a testsúlyom optimális utasnak:55 kg. :)
Öröm nézni hogy felpörgött ez a topik!
Szerintem ilyen szolgáltatás nem létezik, mint amilyet te keresel, de mint ahogy azt említették többen, nagyobb sikered lenne ha megosztanál dolgokat magadról, ki vagy, mi vagy, miért vetemednél ilyenre stb. Esetleg lehet valaki szívesebben vinne el, ha tudná, hogy nem egy 100 kilós godzilla vagy
Köszönöm az elismerő szavakat. Én a nagyon nagy sebességet szeretem. :) Sajnos, nem sajnos, ez van. :) Polgárdi... majd meglátom. ;) Köszi
Te egy bátor nő vagy ha egy ismeretlen ember mögé így felülnél! Én az ismerősi körömben csak 2 ember mögé vagyok hajlandó felülni,de 160 felett ott is rettegek hátul! Bodajkon a hétvégén biztosan találtál volna valakit,aki elvitt volna magával a felvonulásra! Július 8?,Polgárdi...
Üdv!Az Ebay-es rendszer miatt ne aggódj,tökéletes működik! Inkább a vásárolni kívánt termék származását és minőségét nézd!BreNbo feliratokra és a kitakart,elmosott márkajelzésekre gondolok!
bizonyára ;)
Kedvesek vagytok, hogy ennyire aggódtok....
És ha a 2 együtt érdekelne?! :) Szerencsére volt néhány alkalom, mikor ilyen frenetikus élményben volt részem. Speed motor+ csodaszép hazai tájak. Ehhez "szoktattak", efféle dolog érdekelne leginkább. :) De a Hungaroring se lehet rossz...
a majrécsíkot nézd meg,azért az sokat elárul... :)
Szia!Szerintem se erőltesd ezt,túl sokan vannak akik azt hiszik jól motoroznak,de.....,bár egy jó pilótával is érhet baj.....
A motorozás/túrázás öröméért csinálnád, vagy pedig az adrenalin miatt? Mert ha az előbbi akkor egy túramotorossal jobban járnál, ha pedig az utóbbi akkor pl Hungaroringen van élménymotoroztatás (ha még működik), ahol verseny tempóban visznek egy pár kört.
Csak gyakorlatias