Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó párat szétkaptam már de ez épp Guglis kép, ha kell pár mágnes szólj! Beviszem Fehérvárra, aztán elgurulsz érte a "cégóriáshoz". 4db megfog egy 5 kilóval megtömött tanktáskát. Csak mindig meg kell nézni a táska alját tankra helyezés előtt, nem kapott-e fel valami szerszámot! - vagy esetleg egy csatornafedelet.
Hűűűű az egy korabeli EGLI idom másolata. Olyan ronda, hogy már szinte gyönyörű! Volt valami hasonló idom-rémálom ETZ-re is, volt egy ilyennel szerelt Etkó a Géza utcában gyerek koromban.

http://commons.wikimedia.org/w...
robbantott ábra, hehe
ez maga a robbantott berendezés
Te robbantottad?
Kicsit mondjuk hepehupás és sok helyen előfordul olyan arcátlanság is, hogy egymás után két hepe van.

Te mester uram! Létezik az, hogy a Devilből kiégett a tömés? Valami csúszkál meg mocorog benne ahogy billegtetem a kezemben... (Tudom, ne billegtessem)
na ezzel meg főleg
köszi, ezzel a képpel lealázom!
(közben egyébként én is kutakodtam, és azt találtam, hogy 3 féle mágnes is van benne, egyrészt a motorban, másrészt valami törlőmágnes, de ezek viszonylag gyengék, a harmadik pedig a fejmozgató, ami viszont rendesen combos.) off-nak vége
Bizony! - méghozzá igen-igen combos neodímium mágnesek lakoznak vármelyik vinyóban, méghozzá szembe fordítva kettő. Közötte alternál a fej aktuátorának tekercse ami gyakorlatilag egy két végállással rendelkező lineáris motor, mint ahogy Szumoo is írta.

A robbantott ábrán a D és E jelűek. Ilyenből 3db úgy odafogja a tartót, hogy a tartó nyelénél fogva fel lehet állítani a motort oldaltámaszról és tolni!
Kérdezd meg tőle hogy villanymotorok, és az azok által generált mágneses tér nélkül mégis hogyan mozgatnák a fejeket a belsejében, meg hogyan forgatnák a korongokat?
Képen baloldalt alul a fejmozgató léptetőmotor az egy lineáris villanymotor . Gyakorlatilag két marha erős mágnes között egy tekercs.
Ha nem hiszi járjon utána:
http://almafan.hu/index.php?op...
Tényleg tök olyan! Majdnem benéztem! Az enyém még 6 voltos volt, meg házibarkács a far, és oldal idom, műszerfal is.
Köszi! Egy Pusztavám-Tatabánya-Gánt-Csákberény útvonalat nem rég
tudtunk le, az is szép erdős volt egy szakaszon, de ezt még nem ismerjük
Ha mentek,a Csákvár-Vértesboglár-Bodmér-Felcsút-Bicske útvonalat válasszátok,nagyon jól motorozható,kanyargós és aránylag jó az aszfalt is!
Pedig van benne,nem is akármilyen!
Hali!
Légyszíves nyugtass meg, hogy jól emlékszem, hogy egyszer azt írtad, hogy a tankra rögzítős kameratartódat vinyókból kimentett mágnesek tartják!? Csak mert a kollégám hülyének néz, hogy minek egy vinyóba mágnes, mert az kárt tenne az adatokban. Ezt nem tudtam cáfolni, de a logikám addig terjedt, hogy ha ki lehet belőle venni, akkor bizony van benne . (Ez mondjuk szerintem verhetetlen, ezért kellene a megerősítésed)
Köszi, lehet elmegyünk
ebből látszik, hogy van érzékem az üzlethez...
Így van,Zsámbékon a Légvédelmi múzeumban voltunk!
Zsámbék.
Hol vannak ezek a Vértesben kollega?
Üdvök! Van két eladó pacskerom enduróra, 1Ft-ról, egyik zsír új. Ha valakit érdekel:

auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_motor_robogo_quad/gumi_f
elni/gumiabroncs/michelin_anakee_110_80_r19_motor_enduro_gumi_159511388
9.html

és

auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_motor_robog
o_quad/gumi_felni/gumiabroncs/fortuna_130_70_17_motor_enduro_gumi_uj_1f
t_nma_1595116109.html

Székesfehérvár, Bodajk.
Tegnap gurultunk egy verőfényeset haverokkal a vértesben,aztán találtam ott magamnak egy új játékszert
Ne öklendezzé, én tavalyelőtt még 30-ért vettem a 60 gugást
Amúgy 256Gb SSD-vel lenne vagy 60 ezer...
Fujitsu.