Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elsősegélycsomagügyben:Innen rendeltem ,igaz autóhoz,az 3000ft volt,DE MINDEN BELSŐ CUCCÁN 5-ÉVES SZAVATOSSÁG VAN!
Ráadásul friss cuccot küldenek és van motorhoz is 2500-ért!
http://www.formula3000.hu/shop...
igen,pont mellettem:-)
Amúgy szerintem az a motor gyanúsan olcsó és gyanúsan régóta hirdetik (értsd: fél éve is fent volt...), sztem ott komoly vázgeometriai sérülés is van a háttérben, hiába jó (már ha jó..) a motorja
Start hol van? Körforgó körül a Széchenyin?
Van burok, de nem ott írják. Ott a Savanyú Jóska-féle van elvileg :D
a norautóban vigyázni kell,mert 2 éves e.ü csomagokat kevernek az újak közé,1700 Ft a Start-ban a legújabb,szép, rikító sárga:-)
Igen a bordó ezüst-re gondolok! :)
Hehh, no az jó Lehet begurulok ma venni vagy kettőt.

A Burok-völgy arrébb van, Sobrit meg ide írja a Galya-szurdokba, Bodajkhoz. No nem tudom..
Most teltházas, és a DIN-es igen pofásos. Kellett vennem.... a kici occó kínai ma már nem aktualizál... (900,- volt!)
Megtaláltam a képet is! Szerintem nem a Gaja völgyben volt. Burok? Van olyan? Ott. Biztos forrásból tudom, hogy az volt a kecója.
Eü-pakkot néztem a múltkor a NORban, épp ki voltak fogyva belőle alaposan. Állítólag Dankovicsnak is van egy kétezresért, legalábbis ezt mondta a múltkor.
Ja a Norautóban van elsősegéd csomag 1800.- Ft-ért A. DIN-es, és MSZ is.
Én már jártam a Sobri barlangjában. Létezik. Nem nagy, de összkomfortos.
Robogó szerelést vállal valaki Fehérváron (Malaguti F12) aki ért is hozzá és nem túl "éhes"?
Sztem a bordó-ezüstre gondol. Én is néztem, hátsó felni van szanaszéjjel törve, meg itt-ott az idomzat. Sztem nekicsúsztak vminek a hátuljával.

Neked pedig rendszám továbbra sem érkezett meg...10 napja várok egy egyszerű postázásra...behalok. Motoroznék. Nagyon...
Szerencsére nem az enyém
Amúgy milyen színű?
A múltkor mi megtaláltuk, teljesen véletlen. Egyszer csak ahogy túráztunk a hegyoldalban néztünk mindenfélét, pihengettünk, ott látunk valami szatyrot egy szikla alatt. Némá, kibontjuk, jééé, Geoláda :) Aranyos volt, persze otthagytuk
Pff, hát nem jó téma. Ehh, ez az okmány...
Sobrit sztem ne is nagyon keresd. Amióta az eszemet tudom még sosem találtunk tisztességes barlangot ezen a néven, csak kis játékodúkat
Szevasztok! Van egy törött thunderace Szfváron az egyik autókereskedésbe nem tudjátok kié lehetett anno? Ha valaki megismeri, vagy magára ismer szóljon légyszi!
hűha...
nem semmi....ált. mindenhova ezzel a nick-el regelek. Amúgy meg....én felvállalom magam, nincs mit rejtegetnem. Ennyi....
Jobbulást neki....
Nem százas a váltó és inkább letettem, minthogy nagyobb baj legyen.
Nemsokára orvosolja Piller Papa. (remélem tényleg nemsokára)
jah.....azt hittem, azért reagált ...akkor így jártam