Persze, a csupasz háznak nem lenne Gb-ban kifejezhető kapacitása. Táp elegendő neki az USB, általában 1 luk is a közös csatlakozón, ritka esetben kell csak bedugni a kiegészítő második USB csatlit.
Ha holnap bent vagy megkóstolom a kávétokat szívesen. A nálunk elérhető furcsa párlatok nem túl gusztusosak de legalább van a Zrt.-s húszforintosnak egy előnye, egy hátránya és egy titka:
Előnye, hogy nincs benne pótkávé.
Hátránya, hogy nincs benne kávé.
A titka pedig, hogy mitől barna.
(forrás: Fábry Sándor)
Mert alsógatya nélkül hajlamos a farmer odacsípni a berendezést, az meg nem az az élmény amiért akár fizetnék is.
A mai nap mérlege háromszori ronggyá ázás, utoljára egy órával ezelőtt a 81-esen sikerült annyira hogy valami furmányos módon az esőruhát is kijátszva befolyt a víz a tökömhöz, úgy néztem ki, mint aki bevizelt. (nem, majdnem biztos vagyok benne, hogy nem az történt ugyanis ez hideg volt, az meg egyértelműen meleg és nedves.) A bukón kopogó jégről a Pótkerék csárda környékén ne is beszéljünk, az csak fűszer volt az amúgy nem teljesen felhőtlen szórakozáshoz. Egy komplett mosásnyi ruhám van kiteregetve. Jó volt, no de azért repetát nem kérek.
engem pestről hazafelé bicskénél kapott el. amíg haladtam nem is volt gond, csak cipőm meg térd alatt lettem vizes, de amikor lejött az esőfüggöny, akkor már nem láttam, meg kellett állni...
a cipőmből is víz folyt
akkor már csak azt áruld el, hogy milyen gyártmány a vinyó?