Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

100 %-ig alkalmazkodó típus vagyok...Szeretem a veszélyt...Sokszor voltam utas speed motoron...Tudom, hogy mire vállalkozok...Azért gondoltam, hogy segítséget kérek ilyesmire, egy motoros fórumon.
Én nem erőltetném ismeretlen speed-essel a dolgot.

Elég veszélyes és kényelmetlen tud lenni.

Bár nálam ilyen gáz nincs............sosem viszek utast a pakk meg nem panaszkodik a kényelem miatt.
Ejnye...ejnye de...romlottak vagytok! ;)
Na ja, de nekem felszerelés után egyenes volt (mindegyik), és kevesebbet használom, mint bármelyikőtök...
Szó sem lehet róla!

És a gyerekre ki vigyáz közben?
Javaslok gyári ÚJ féktárcsát, illetve minőségi utángyártottat, PL nekem EBC van, ami pályakörülmények között sem deformálódik. Egy tárcsa a hőtől hullámosodik be, nem feltétlen ütéstől. Én is hasonlóképpen jártam mint te, megvettem először "olcsó" "jóminőségű" angol tárcsát 60eftért a párat, fél év után dobhattam ki, utána vettem bontottat, felszerelés után derült ki hogy üt, úgyhogy megvettem 100ezerért az EBC-t.
nem egy egész hetes túrára gondoltam. :) Csak 1-1 napra. Természetesen a nős motorosok a feleségüket vigyék az efféle túrákra! :)
vannak,de azoknak van feleségük is:-)nehezen értené meg az asszony,hogy az idei túrára most nem jöhet,mert te ülsz mögém
abban reménykedem, hogy vannak kivételek... ;)
Rendicsek. Azért köszönöm a segítséget. :)
tudod milyenek a pasik,amikor fenn vagy a hegyek között este 8 kor,és azt mondják,hogy:"angyalom most itt maradsz,vagy...",akkor oda kevés a pénzed
viccen kívül szerintem ne erőltesd ezt,majd ha meglesz a bizalom valakivel,akkor ülj mögé...
pasik.... :) Szigorúan pénzzel fizetnék. :) Semmi más nem jöhet szóba. Végül is ez egy üzlet is lehet. Ő szolgáltat nekem azzal, hogy elmegyek vele, mint utas. Én meg állom a cehhet. Ennyi. :) Ilyesmire gondoltam.
rakjál fel képet az adatlapodra,1000-es fzr-em van,gurulhatunk egyet, pentelei erdőnél pedig meg tudunk mindent beszélni
Értem....de ennek hol tudnék utána járni?! Hogy van-e egyáltalán ilyen lehetőség. :)
ha nem az,akkor is biztos lesz jelentkező a sörözés után
Ha jó csaj vagy akkor bárki elvisz egy (vagy több) körre az tuti.
Természetesen a motoron történő körre gondoltam.
Sziasztok!

Abban szeretném valaki segítségét kérni, hogy hol tudnék utána nézni olyan lehetőségnek az interneten, hogy egy speed motoros utasa lehetnék egy (vagy több :) ) motoros túra erejéig. Természetesen nem ingyen kérném. És nagyon megköszönöm, ha valaki tud ebben segíteni.
Üdv:Dorka
Lehet az lesz,csak megakartam könnyíteni a dolgom!
mi lenne,ha bemennél a Hondához?
Jaaa és az lemaradt hogy a Hondánál kellene :)
Melyik bontóból szerezted be a tárcsákat?
Esetleg eBay-ről rendeltél már? vagy valaki más?

Vannak fent egész "kellemes" árban tárcsák, viszont elég bizalmatlan vagyok a rendszerrel szemben.
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne hozzátok, tud valaki Székesfehérváron egy szervizes embert mondani nekem? Szakvélemény kellene!
Köszönöm!
A féknyereg és a konzolja a helyén van? - nincs elgörbülve vagy bármi egyéb nem érte? Csak mert ha nem fut középen a tárcsa a nyeregben vagy a nyereg egyik oldalán nem dolgoznak rendesen a dugattyúk az elég hamar haza tudja vágni a tárcsát.
Lássuk csak... volt egy GoldFren (asszem), meg két egész másmilyen, immár a Kawa felnihez - mert közben felnicsere is volt, elég jól szétverték a gyárit a kátyúk az évek során, és reméltem, hogy ez talán masszívabb. Sajna fogalmam sincs, milyenek, a szerelőm szerezte, bontóból. Gondolom, a szétszedett (idézem)

Kavasaki ZR250, ZXR250 400 600, ZZR 400 600
Suzuki GSXR 250 400

motorok bármelyikéről.

Szerintem vonatkoztassunk el a tárcsától, úgy érzem, valami más hiba van a háttérben, ez túl hosszú sorozat ahhoz, hogy rá egyszerűen rá lehessen vágni, hogy minden egyes alkalommal rossz tárcsát fogtam ki (bár csábító a dolog egyszerűsége, tartok tőle, hogy így legközelebb egy drágább tárcsát sikerülne szétcseszni röpke 2000km alatt, miközben a valódi ok jót röhög az árnyékban). És azt se hiszem, hogy átok lenne, bár jól hangzik

Mivel magam nem szedem szét (olaj/szűrőcserénél bonyolultabb dolgot nem igazán tudok rajta elvégezni), ezért marad a következő látogatásra.