Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen tárcsát vettél?
Akkor biztos nem fogok hozzájuk, mert bár a kipuf gyári (de legszívesebben 0 hanggal járnék), a gumikat meg rendszeresen mérem, és kopásjelzőnél cserélem is, viszont az első tárcsám már megint behullámosodott... valami nagyon nem frankó arrafele, ez a negyedik(!), pedig kevesebbet haszálom, mint szinte bárki.

Persze a legjobb lenne, ha egyszer végre sikerülne rendesen megoldani, de már két szerelőt is rászabadítottam, innentől mosom kezeimet, hagyjanak békén, nem tehetek róla. Majd télen, ha megint szar idő lesz, futok vele egy újabb kört... most augusztusban még ilyen lesz.
A vizsga ára 6.530 pénz volt.
Nem voltam ott a vizsgálódásnál, ami tuti az, hogy a sportdobbal nem a legjobb odamenni. Nekem sajna nincs meg a gyári. De a srácok megoldották
Gumira, fékekre figyelj mert padon mérik az értékeket.
Ha nem ömlik a blokkból az olaj/benzin, nem füstöl a gép mint egy gyárkémény akkor szerintem nem lehet nagy gond
Szerintem menj oda és kérdezd meg, hogy probléma e nekik a hangos dob, ahol nem az, vidd oda. Mit veszíthetsz?
Azé' kérdezem...
Akkor talán vidd el július 1 előtt
örülök,hogy tudtam segíteni.
naja... én is ezzel szpok... július 1től emelik, nekem meg 20-ig van vizsga
Mit néztek, mennyiért csinálták?
Matrica fent a rendszámon.
Nagyon jófejek voltak a srácok.
Köszi még 1X
Én megyek Péntek Szombat az tuti!
Köszönöm!
Grat az új szerzeményhez!
Remélem minél többen ott lesztek hétvégén!:)
https://fbcdn_sphotos_a-a.akam...
Ha lett volna rá pénzem minden bizonnyal :)
A helyzet az hogy nagyon megtetszett egy NSR, így megvettem. De sokat evett és sok gond volt vele, elegem lett, vettem egy CBR125-öst. Sajnos ez viszont nem ment. Vettem egy VFR 750-est, ez viszont nagyon ment (és zabált, 6-7 liter, ami nekem elég sok).
Aztán visszaültem a még meglevő CBR-re, de ismét konstatálnom kellett hogy nem megy.
Egy éjszakányi tesztolvasás után találtam a GS-t, és úgy érzem mintha rám öntötték volna. A 70 kilómnak pont ideális, nagyon el van találva minden porcikája.
Az átírás valóban sok volt, de általában hibásan vettem a gépeket és javítgattam őket, ezért ezt munkával behoztam (annyival többért is adtam el, amennyiért átírtam)
Hello,

Szép paripa. Nem basztatásképp kérdem, de ennyi cserebere okán felmerült bennem a kérdés: a sok adminisztratív( átírás, új forgalmi, utánajárás stb.) költség miatt nem lett volna egyszerűbb egy ilyen masinát beszerezni már az elején?
És immár képpel is meg tudom osztani veletek örömömet,
Bodajk legszebb és legcsudálatosabb paripáját!
(legalábbis nekem )
Mész kifelé a madarasteszkó felé, és bal oldalt a munkavédelmis bolt mellett
Köszi KawaIvanicsot tudom merre van, ez a motorsprint viszont ismeretlenül hangzik? Google szerint Sárkeresztúri út, remélem jól adja ki. Holnap ha tudok benézek, köszönöm a gyors segítséget!
Nekünk igen, de Fehérvárról több napos túra
Most a változékony időjárás miatt remélem azért nem sokan maradnak otthon
Motorsprint, vagy Kawa Ivanics!
Motor Sprint --- Borsó Tibi