Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
közben egy modellezős barátom kisegített
Irsa Ferenc 06203941003
0622304742

Nagyváti László az Ikarus területén 06209324451

és van a Juhász nevű a Brassói utcában...
nem érek oda holnap a bicskei motoros napra:-(
Szerintem az első kizárt dolog fehérváron. Olyan 3-500 ft/ cm áron vannak, én legutoljára 350/cm-ért csináltattam alulemez hegesztést, de sok minden függ attól, hogy valójában mit kell hegszteni.
Alumínium hegesztőt tud valaki ajánlani? (olcsó, gyors, jó)
Valószínűleg ha megyünk, megint azt csináljuk, hogy Hasznoson szállunk meg napraforgós házban. Nem szálloda-árfolyam, viszont jó dolog, és akkor a Galyatetőre vezető út elején vagyunk.

De mást is akarok ott, nem csak motorozni, van elég néznivaló, szóval többnapos az igazi. Galyatetőre egyszer lábon is fölmásztam, de az Ágasvár meg a Nyikom kimaradt, pedig nagyon meg akarom nézni ezeket testközelből.

Ha viszont onnan indulunk, belefér az Eger-Lillafüred szakasz is, amit a mostani 48 óráson láttam először, és nagyon élveztem, sokkal jobban, mint a 24-es "fő"utat (mondjuk az tele volt tócsával és letördelt gallyakkal meg levélcsomókkal, és hideg is volt).
egynaposat csináltam párszor tavaly... Gyöngyösnél fel, Egernél vissza... csak hétvégén sokan vannak...
Évek óta tervezek Mátrázást, de vagy nem jött össze létszám, vagy időjárás, vagy pénz nem volt. Én maximum egynaposat terveznék, jó lenne egy ottalvós is, de jelen anyagi helyzetben nem szívesen invesztálnék egy ilyen projektbe.
Nem csak egy nap lehet, és nem csak ez az útvonal.
Bár én szűkebbre szabnám a kört, mert ez egy seggel sok.
Egyszer egy ilyenben én is benne lennék.
Nem tudom mi lesz a Hősök terén, miért onnan és arra, mert az tőlem még oda-vissza kb. 200 km körül lehet összesen akkor 575 km ha kavarunk kicsit 600 km és az egy seggel ledarálni.... hát nem ez az álmom, ha meg túl sokszor megállunk akkor nem elég 1 nap sem rá
Inkább a túrás hozzászólásomra reagálnátok...

Nem annyira
Megijesztettelek mi?
Regisztrálni kell így talán nem
Ezek a hozzászólások jogellenesek!
Nem beszélve arról, hogy 50ccm nél mekkora teljesítménynövekedést várhatunk egy kipufogótól.
Sajna innen se megy, kamu fájlok + előfizetősek :( Azért köszi a segítséget...
Hali!
Innen talán tudsz letölteni, nekem bármelyik is elindul.
http://www.dl4all.com/uzu/tag/...
Ha valaki érez késztetést, ne tartsa magában
Borsó Tibi
Hi!
Ha 2ütemű a motorod,semmiképpen ne vágasd szét a kiput,mert megváltoznak az öblítési viszonyok a hengerben,ami nem jó irányba befolyásolja a gépet(fogyasztás,sebesség,gyorsulás)
Inkább nézz körül a neten,ki gyárt kipukat,és érdeklődj.
Esetleges eladásnál se hátrány,ha nem egy szétberhált kipuval adod,hanem sportcső+gyári!
Sziasztok!
tudnátok mondani valaki Fehérvár környékén aki kipufogókkal foglalkozik ,annyi van hogy a kipufogómat szét kéne vágni és kicsapni belőle a katalizátort majd összehegeszteni,sportkipufogót nem akarok mer baszott drága ez meg meg lene pár ezerből szerintem.

a válaszokat ha kapok ,előre köszönöm
Jó srác korrekt és rendes nagyon hozzá hordom a motort szervizre