Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat az új géphez, a találkozó meg itt lesz a szomszédban - épp, hogy túl közel
Sziasztok! Örömmel jelentem be, hogy zajlik az evolúció!
Bár a VFR 750-et eladtam (túl nagy volt), sikerült vennem egy
Suzuki GS500F K6 -ost, pöpec 35.000 km-el!

Tökéletesen elég most az igényeimnek!

Néztem a FULLGAS-t, de elköltöztek. Tudtok esetleg olyan jó motorosboltot Fehérváron, ahol OLAJSZŰRŐT TÖMÍTÉSSEL, OLAJAT, GYERTYÁKAT egyben meg tudom venni ehhez a népmasinához?

Fogyasztásban egyébként jót várok tőle, 4 l/100km alatt. Reméljük betartja...

Bodajk/Balinka motorostalira meg gyertek!
Barcs, Dráva part
Váljék egészségedre,üdvözlöm a Tamáskát!
Köszi!

Csütörtökön mehetek is
Kicsit szimpatikusabb mint a Júni 18 ... amit máshol mondtak
Kawasaki Ivanics Székesfehérvár
Sziasztok

Tudtok olyan helyet ahol relatíve gyorsan megy a műszaki vizsga ügyintézése?
Elég sürgős lenne

Előre is köszi!
Privi ment!
Hi!
Kipufogót szeretnék átalakíttatni vagy csináltatni másikat.Tudsz benne segíteni?
Ha igen,akkor tudass velem egy elérhetőséget!
Köszi!
bérelj,vagy kérj kölcsön egy rokkát. aztán ráérsz meghekkelni a kawát. ha elkapkodod, lehet belenyúlsz valami szarba. hova mennél nyaralni?
A motorbérlés jobb ötletnek tűnik ilyen helyzetben.
V2 túrabázist nézd meg árakkal.Lenne időd keresgélni a legjobb megoldást.
Zoli32; Z-ReX
Csak nekem sürgősen kellene a motor,mert Augusztusban megyek nyaralni sajna ezt már nem tudom visszavonni mert kifizettem a 3/4 -d nyaralást autóm meg nincs. Így valami nagyon gyors megoldást kell találnom ezért választottam a komplett blokk cserét ,mert az kb max 1 hónap és kész van de inkább 1-2 hét sztem. Gondolom a blokk összerakás méregetés meg pepecselés miatt lehet nem jönne össze az út akkor buktam 150.000 -et is az meg már nagyon nagyon fájna mondjuk nem mintha ez nem.
http://fmh.hu/hirek/20120601_p...
Esetleg szervezhetnénk egy túrát és részt vehetnénk a megemlékezésen! Ha érdekel benneteket jelezzétek és hívjatok mindenkit!
Ahogy a Zoli mondja: attól hogy bontatlan csak abban lehetsz biztos, hogy még nem szedték szét... Viszont nem tudod mennyi van benne, azt hogyan kapta és valószínűleg nem tudod kipróbálni sem.
Vigyázz, mert ha nagyon olcsón akarod megúszni, lehet hogy pont az lesz a drága!
Nos lehet.Bar egy valamibol kirancigalt blokk nem garancia.Attol meg hogy nem lettek a csavarok kitekerve nem lathatsz bele.Vegulis a tied is bontatlan volt.
Viszont ha az alkatreszek egy valoban preciz es hozzaerto a minkajat lelkiismetetesen elvegzo szerelo kezei koze kerol az pontosan lemerve es osszerakva kerul az olkanyiroda kikerulesevel a vazhoz rendelt blokkba.Asszem a blokkcseres dolgot az okmanyiroda feljegyzi.Es ha eladasra kerul,vagy barmi van az alkualap.
Köszi
Hát ja mindig az jön ami még nem volt csak már kurvára unom ,hogy állandóan szopok
Lehet,hogy hülye vagyok és hülyén hangzik ahogy gondolkodom de szeretnék egy BONTATLAN blokkot. Nem tudom miért de nyugodtabb lennék tőle vagy mi. Ez az én rigolyám sajna
Ez ám a méreg nem a ciánkáli...
pedig éppen akartam kérdezni, hogy jössz-e erre:
http://www.kawasaki.hu/News/De...
Többiek? regisztráltatok már?
Kell neked a papíros blokk biztos?
Ha átrakod a tiédbe annak a belét,akkor tört áron kijössz belőle..
Basszus... remélem mielőbb összeáll!
Már beszéltem az egyik taggal (Kötéllel) volt osztálytársam és neki volt egy törött 636-osa de sajna eladta
Így kénytelen leszek bontóban keresgélni komplett papiros blokkot.
Ráadásul használt főtengelyt csakis a saját csapágysorával szabad beépíteni,ez ilyenkor alapszabály!
Ne higgy annak,hogy veszel hozzá egy új csapágysort,mivel azzal nincs összekopva és záros határidőn belül szétpasszírozza!
Halhass a többiekre,vegyél kint egy vasat,aztán a többi cuccát áruld ki,valószínűleg ki lehet hozni a költségeidet nullára!
Sokan csinálják ezt!
Ha meg nincs hozzá ismeretséged,beszélj olyanokkal,akik hordanak be vasakat forgalomba helyezésre,azok általában jó műszaki állapotúak,és aránylag olcsón tudnak behozni!
Az,hogy ez a 636-nak típushibája,az hülyeség,mivel már a stuntosok 90%-a erre a típusra váltott és nem véletlenül!
Beszélj a juniorokkal,hátha tudnak blokkot,vagy forrást hozzá!
A Fülöp Gabit keresd ez ügyben,vagy őket: http://juniorstreetfighterteam...
Köszi Zoli de asszem főtengelyt nem cseréltetek ,mert majdnem annyiba jövök ki mintha veszek 1 blokkot.
Ha valakit esetleg érdekel, a motorozz.hu-n szervezik, hogy a 3 Lengyelországban meghalt motorost Krakkóból hazakísérik. Egy csapat kimegy Krakkóba, és onnan jönnek lengyel motorosokkal, egy másik csapat pedig Parassapusztai határátkelőnél csatlakozik. Én is itt tervezem csatlakozni. Érkezéskor gyertyagyújtás a Fiumei úti temető kápolnájánál.

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4668
&session_id=yaq.maY13es13421