Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor jon majd a 300kilos csekk akkor meg kapadszkodsz kiscsillag :-D
veszpremben mar 3 ilyen kedves kis szerkenytu van egy ideje, buszpalyaudvar, vasut, 3.at nemtom ... fehervaron pedig 1 biztosan, az ujcsori uton :-D
szal csak esszel.
Mozdonyvezetői + típusvizsga!
Ehhez már C-s jogsi kell?
Hm.. Fáájiintos
elég keményen összecsattanhattak, nekem is a tegnapi mentböl többször volt necces fékezgetésem idióta kivágós atók miatt, ezért jó ha nagy a hangja a gépnek csakhát tiltják pedig életet menthet
Egy pillanatra megijedtem. Egy jóbarátom faterja a Rádió ltp.-n lakik, azthittem övé az gasztra... de nem ők voltak...
Milyen lesz a gép?
Sajnos tipikus nem figyelős. Meszes a nyaka, nem képes kétszer elnézni mindkét irányba csak megy, mint a vakegér... Tegnap se jött semmi alapon.
Atyaég... Ezúton kívánok jobbulást a motorosnak
Itt van 2 db kép a balesetről
Hozhatsz akármilyen memóriakártyát is. Van normál miniUSB kábelem is csak ez a buzeráns, vékony új fajta nincs.
Ha egy fekete Fazert kísérgettem akkor jól láttatok. Mi nem merészkedtünk fel Dobogókőre mert az Üvegtigris felől nézve rusnya felhő volt a hegy felett, Dorog-Tbánya-Majk-Gánt felé hazajöttünk. A guriga alatt mi is kétszer áztunk meg, a sárvédő nélküli első kerék a villák mellett a lyukon még a nyakamba is felszórta a sarat de az is először fordult elő velem, hogy a sártól nem látszott a műszerfal...
Hali. Nem Ősiböl vettem. Pásztón jutottam hozzá,olasz papírokkal.
Tesó! Ez csak kamu. Azok nem más, mint térfigyelő kamerák. Még nem hallottam olyan embert, akit megbüntettek volna pirosban való áthajtásért.

A fix trafipaxokat az adott (tehát mért) szakaszon ki kell táblázni. Kedves rendőr ismerősömtől tudom, tehát nem légből kapott infó.

Amire viszont érdemes figyelni:

Berényi út, Videoton ipari park 4-es kapujánál szokott háromféle autó állni. A: szakadt 2-es Golf a város irányába fordulva a menet irány szerinti buszmegállóban, RB rendszámmal. Sötétben jól látható a középkonzolra felépített trafi LCD kijelzője. (Elhaladó forgalmat mér) B: Fehér furgon, sötétített ablakokkal, pont szemben lévő parkolóból, fordított irányba mér. C: fekete autóból, típust nem tudom, nem álltam meg nézelődni.

Ezekkel szoktunk rendszeresen találkozni. Furgonból egyébként 14 - 18 óra között mértek eddig. A golffal csak este találkoztam...
Nagyon gáz? Van mini usb-d? Merakkor egy teló is elég...
egyébként igen fehérvár fölött dekkolt az a viharfelhó, mi a velencei tóra mentünk szépen lassan felénk kuszott, párszáz méterre voltunk attol a pontol ahova becsapott a villám, sajnos egy padon ülő holgyet talát el. kicsit beszart mindenki a parton azonnal összecsomagolt mindenki , igy legalább marad nekünk hely a starndon. aztán elült a vihar, és gyönyörüszép napsütésben sütkéreztünk. részvétem a hölgy családjának.
valoszinüleg igen gyorsak voltunk, de elötte meg szüttyögés volt 100 130, aztán a srác megunta, és intett hogy góóóóóóó, én meg nem az a fajta vagyok aki ha egy busa felkéri elengedem,
nem lehet hogy a zivatar már ott volt és ti voltatok kissé hogy is mondjam, huss de gyorsak?;D Érdekes volt, egyik faluban szakadó eső, buszmegálló, következő faluban meg napsütés. Ha tudtuk volna átgurulunk odébb a napra xD. Egy Hajabusát láttunk de az Pilisnemtomhol jött szembe.... .
üdv, mi is átszaladtunk fehérváron, zámoly magazságában elkapott a jégeső, egy busával nyomultunk nem gyengén és ugy 260 al szaladtunk bele olyan hirtelen jött a zivatar hogy alig tudtam lelassulni.
Hello Matska! Merre voltatok tegnap gurulni? Mi Dobogókő fele és mikor jöttünk vissza Bandi azt mondta mint ha téged látott volna szemből.. kicsit megkésve. Am jah, motormosós nap volt, nekünk kétszer sikerült áznunk.
Szeva Fater!

Most tömörítem a videjjót, de valami pendrive félén tudod csak elvinni mert kb. 700Mb lesz. Végül is a te videód mert te balettozol előttem majd 40 percen keresztül!
Holnap kora délután ha elgurulsz erre megkapod.

Egy órája sikeresen szarrá áztam ma sokadszorra de vízmennyiség tekintetében a legjobban.
Még az is megeshet, hogy én is csatlakoznék egy rövidkére.
Azért ha mész a velencei hegyek felé vigyázz, bringával akadtam már fenn kötélen

Még jó hogy nem motorral voltam
Valahogy egyet értek. Nem vagyok egy aggggressssszííív darab, de én is addig ütném, amíg fel nem találja a perpetum mobilet!
Szia nem ősiböl vetted a yamahád ?