Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se félre! Csak most ez a váltó idő nekem 1 évesa lassan a motorom! Úristen! Hol csináltassak tortát?
Gyere! Beizzítom a tüzeket. Hívj ha jössz, mondom hova. Tel a reg. lapon.
Te Berber:)

Én egész évre fizetek kb. 5400-at, bár nekem csak egy fél motorom van az igaz
Szia!
Köszi, ezeken túl van a dög
Gianelli SilentPro pufót raktam rá, fojtás már sehol nincs.
A probléma az, hogy bár a görgők jók, szíj is jó, a motor nem nagyon megy. Ma kiszedtem a főtengely-szimmeringeket (itt jegyezném meg, a LINCOS nevű cégtől inkább ne is rendeljetek semmit, KING TOOLS nevű cuccaik nálam elég hamar szétesnek), és a dugót-gyűrűt. Csak 5,5 bar kompresszió volt benne.
Ennek viszont megintcsak története van, Dankovicshoz elvittem 1,5 éve a hengert, dugóztatni és fúrni. Amikor megkaptam az eredményt, azonnal vissza is adtam, mert kb. 2,5 mm-es gyűrűhézaggal rakták össze. Erre adott új dugót, de azzal összeszerelve is csak 6 bar körüli kompresszió lett benne. 500km alatt kétszer ragadt meg óvatosan használva. Most szétszedtem, és megint viszem, de már nem a Dankovicshoz, illetve Prox vagy Vertex dugót rendelek bele netről.
Szóval
Szerinted lehet hogy az 5,5 bar volt kevés neki? Nem tudom ezekben a mákdarálókban hány bar kompresszió kell
Vigyázz, ez egy monster, V2 nem sor4 Nincs felesleges kiálló vacak
Amióta motorom van itt vagyok
Te választottad nem?
Szia!

Folytás van benne. Varriátornál van egy gyűrű, ami nem engedi, hogy "feljebb váltson". A másik dolog, hogy általában még a fúvókát is nagyobbra szokás cserélni. A kipufogókönyököt is le szokás cserélni. Ennyiről tudok én. Még a gázvisszavezetést iktatgatták ki ismerősök. Remélem tudtam segíteni valamennyit.
Hű, tudom hogy itt csupa váltósman szaladgál, de robogókhoz nem ért valaki picit? Most került hozzám egy robogó, és nem megy csak 50-el, iszonyat gyenge. Feltérképeztem, csak nem értek hozzá.
Ugyanmár! Az egy stunt gépen az csak dísz... Azért azt megnézném, hogy hogyan ér le a tengely úgy, hogy a blokk eleve kijjebb áll, a lábtartó, váltó / fékkarról nem is beszélve. Azért mondjuk láttunk már ügyes gyerekeket. Van a jútyúbon is. De élőben megfizethetetlen lenne. Minden másra ott a mastercard.
És holnap koradélután kigurulhatok egy kis "heggesztés" erejéig?
Úgytudom Öreghegy fele kell majd vennem az utam.
Minden évben váltani kell különben képen szarnak a biztosítók.
Ne is mond, hogy hűljön ráa bőr az Unionra
Megjött az évfordulós biztosítási díjszabásom! 5520 Ft-os tavalyiról 3600 Ft lett. Televagyok bónuszokkal vagy mi a kő !
Itt van minden. Ha kell meghegesztjük oks?
Akkor hagyd a képet a pfenébe... Délután lehet, hogy a városban kóricálok, bedobahtok egy szerszámosládát is a kocsiba. De ezt csak este tudom megmondani.

húsz négy541kilenc3hat
nincs meggörbülve vagy elhajolva, szerintem csak a tartó csavarja lazult le, vagy a fene se tudja. most épp melóba ülök...holnap reggel tudok képet feltenni.
12km belefér, egy pontos címet tudsz küldeni?
Holnap koradélután jó lenne? Délig dolgozok.
Görbült? Vissza lehet hajlítani? Csatolj egy képet!

Holnap kigurulhatsz(12 km), ha tudok, segítek.
Van egy idegesítő kis gondom...
A moci kitámasztója meg van picit roggyanva és most olyan mintha bármelyik pillanatban el akarna dőlni a gép.
Szerszámom viszont Szfv-n nincs hogy megcsináljam.
Valaki tudna segíteni?
Magamban bízom, a közlekedés többi résztvevőjében már kevésbé
Végülis végletes esetben leérhet az anya pl., de most egy 200-500 Ft-os alkatrést védeni pár ezeressel Mag nem is szép. Tégy mellé egy fatáblát és nézd meg különféle kormány elfordulásoknál, hogy mi támaszt. A Blokk, meg a váz ne legyen benne. Szinte minden más cserélhető. Talán az olyan kályhacső nem ami nekem van. Az meg úgyis 1€+ szállítási kőltség. Elég randa hozzá. Ne ess el! Menj ovatosabban, hogy én is utolérjelek, ne csak az őrangyalod!
motortól függ... (Szerintem)
Tavaly ecsúsztam kb 20 km/h-s sebességgel. Mi sérült? Kormányvég, első tengely anya, lábtartó, kipufogó...

Megjött a láncszettem, az összeoktojáláshoz kellene az eszköz. Akár úgy is, hogy viszem a láncot és végtelenítjük.
Zoli?

A gombával kapcsolatban eléggé elbizonytalanítottatok. Keresek más megoldást. Köszi a segítséget!
Bárhova csak szemtengelyre ne!
szerintem hátsó tengelyre kell rakni...