Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki gurul valamerre holnap du.? Ha igen, csatlakoznék szerintem
de nem ám
Nem éri el a tankot, amikor teljesen elfordítod a kormányt?
a kormány már fent van nekem is
"Motoros baleset

Szombat délután 16 óra körül súlyos motoros baleset történt a Szabadbattyán felé vezető 7-es út és a 8-as elkerülő kereszteződésében - kaptuk az információt Németh-Kész Mónikától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

Egy Hondát vezető motoros elé kikanyarodott egy Opel Astra, a motor a kocsi hátsó ajtajának ütközött. A karambol után a motoros 20 métert repült, a 43 éves budapesti férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az autó utasai - apa és lánya - sokkot kaptak, de nem sérültek. Az úton torlódás van, a forgalmat rendőrök irányítják.
"
Szia remélem te voltál akinek elszakadt a kuplung bovdene, tudnál nekem segíteni hogy hol tudok gyártatni gáz,kuplung bovdent
Nekem tuti nem
már szinte mindennel megvagyok kopó alkatrészek,gumi,és egyéb biszbaszok cseréje már csak ez van vissza és indulhat is a szezon bár lehet hogy egy xenon szett még bele ugrik
úgy emlékszem mintha lett volna valakinek itt kuplung bovden szakadása nem emlékeztek hogy ki volt az?
Referáljál, ha megvan az eredmény! Sajnos bovdenest nem tudok a városban.
nem-nem ez saját lesz csak ez a fránya bovden kibabrált velem
Biztos Csuly-nak készíti
GSX-R egyenes kormánnyal?
Ismerek valakit itt Fehérváron aki bovden gyártással foglalkozik? sajnos az egyenes kormányhoz hosszabb gáz, kuplung bovden kell
Fenyő Úr! Írtam mailt.
Azért simán lealacsonyodnék a szintjére és pofán csapkodnám 1x ;2x ;3x .... sokszor ,hogy érezze a törődést amit hiányol.Menjen be a hivatalba tegyen panaszt TÖRVÉNYES kereteken belül ne így,mert így életeket veszélyeztet a köcsög.
Sztem a babettás fater nem tesz ilyet.Nagyon komoly pszichés beteg gyökérnek kell lenni ehhez.Effektíve nincs különbség az olaj aszfaltra öntése és mondjuk a másik leszúrása,lelövése között.Ha fel tudja fogni azt,hogy meghalhat aki rámegy,illetve kisodródva mást is megölhet akkor gyilkos geci.Ha nem érzi át a súlyát akkor elmebeteg,szociopata,stb.Előbbi esetben a valagába tolnám a forró kipuffogót,utóbbiban élete végéig lekötve tartanám a diliházban.(illetve akkor is a picsájába nyomnám a kiput)
viszonyítás kérdése, hogy ki mit lát úgy, hogy az már versenypályának nézés.
A babettás papka akit leelőzöl az is lehet hogy este a 4.fröccs után rád/rám anyázik, és másnap a HP-tól másnaposan 65re esett IQ val előveszi a tavalyi fáradt rotakapaolajat és kimegy a falu határába ....
Azért valahogy sikerült elérni... Előttem is esett már el ott olyan, aki versenypályának nézte az utat
Még azt meg lehet magyarázni valamilyen perverz kitekert ideológiával amikor a barom a erdei úton fejmagasságban kifeszített drótkötéllel jelöli ki a telekhatárt, de ezt nem. Fel nem fogom kit zavar ennyire ebben az országban a motoros. Még jó hogy nem sörétes puskával vadászik ránk.
Ez van 70€-ért.
Ez lehet a bűnös:
Jó helyre került, biztos vagyok benne! Már el is vitték!
Oké.Remélem jó üzletet kötsz és a kis rágcsáló is jó helyre kerül