Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebay-en van, de csak kicsit újabbhoz
Kedves Mindenki!
Kis segítségre lenne szükségem! Aki kompetens szervíz és alkatrészbeszerzés ügyében megkérném szépen, hogy nézzen utána egy ősrégi tipus cuccainak... Konkrétan egy Suzuki GSX 750 típusú, 1979-1981 közt gyártott paripa lenne. Kellene hozzá komplett karburátor javítókit (tömítések?) és komplett fékcsőgarnitúra.
Hálás köszönetem előre is!
nekem meg xenon szettem van, ami nem jó a motoromhoz
A végtelenítlenítés megoldható csak új nittelőszem kell, de az nem gond, van...
http://www.bs-motoparts.com/Wi...

Én náluk vettem, mert a tehénre náluk volt a legolcsóbb, amexet elfogadták, 1 hét alatt itt volt futárral.
De náluk nincs Neked való ilyen olcsón.
Eladó zsír új D.I.D. 520 VM 102-es lánc végtelenítve. 19.000 Ft.
Csak ne szeretném annyira azt a mocskos dög buráját Már kihe.. volna különben
Videókamerákról .. amik kint vannak a lámpáknál stb.:
http://www.szekesfehervar.hu/i...
Hmm. occo. pici. Chinai... Volt hogy 3 nap alatt itt volt a cucc, de most esett be egy 1,5 hónapos ügyintézés is. Egyes dolgaik jók, mások rém rosszak. Ennyiért nagyon gyanús.
Sziasztok

Most nekem kellene segítség tőletek, hátha rendelt már ilyet valaki közületek: eBay-es plexi
A tapasztalatokra lennék kíváncsi, a feltételezésekre kevésbé! Pl. minőség, méretpontosság, ár-egyéb költség, szállítási idő, stb...
A tűszeleppekkel is illene foglalkozni, mert már annak is el kéne zárnia jó esetben.
Én írtam neki. Főleg a 16 éves csajok miatt, felajánlottam neki egy cserét! Még meg is tankolom... Meglátjuk
Tiszteletem, Géza
C-szárny, nemtudom melyik oszlop, nemtudom hányas szám, Milán =)
Ilyenkor illik meghúzni a bajszát
Érdemes elolvasni a hirdetést,aki még nem látta! :-DDD
http://www.kepesmotor.hu/april...
Milán, Welcome!
C szárny, N13, Géza
no meglett a hiba...a karbi telítődött benzinnel, emiatt nemindult.
3-szor megtoltuk, be egyesbe és 3.-ra kicsit füstölve de indult is.
Kijárattuk a cuccot, utána frankó is volt.
Kicsit jobban megnéztük a benzincsapot, meg utánaolvasgattam.
Erre jobban kellett volna figyelnem, mert nem egy helyen írták hogy szoktak vele mókolni.
3 állású a benzincsap (On,Res,Pri)namost nálam (ON,Res,Fuel,Pri) van és On állásba nem lehet tekerni csak pont az ellenkező oldalon lévő Fuel-re.
Gondolom a Fuel az On megfelelője, csak nem értem minek van feltüntetve a 4 állás.
Meg ugye ha On-ban is hagyom, a karbinak nem szabadna telitődni mert csak ha a gyújtás rajtvan akkor folyik a benzin.

No lényeg, hogy semmi komoly, de ezt a benzincsap dolgot megkell azért alaposan néznem.
Az meg a múlt héten csukott be.
Némár. Én is szoktam arra járni, mert a húgom Pátkán lakik. Meg van egy kertem is a Páskomban, amit a szülők művelnek. :) Nem Zsefer a neve a műintézménynek?
Én is dolgozom még kicsit
remélem mostmár tényleg lesz motoros idő

na megyek aludni, mert majd 900km-t vezettem ma a munka mellett
Szívesen látlak...
Reggelente... főleg hétvégén...
na mostmár tényleg benézek hozzád vmikor

a fehérben szoktunk megállni egy korsó szódára, aztán mindig monnyák hogy vedd kerékre
A nemfehér bezárt már rég, a fehér még nyitva. A fehér melletti boltban szoktam tevékenykedni.