Kedves Mindenki!
Kis segítségre lenne szükségem! Aki kompetens szervíz és alkatrészbeszerzés ügyében megkérném szépen, hogy nézzen utána egy ősrégi tipus cuccainak... Konkrétan egy Suzuki GSX 750 típusú, 1979-1981 közt gyártott paripa lenne. Kellene hozzá komplett karburátor javítókit (tömítések?) és komplett fékcsőgarnitúra.
Hálás köszönetem előre is!
Hmm. occo. pici. Chinai... Volt hogy 3 nap alatt itt volt a cucc, de most esett be egy 1,5 hónapos ügyintézés is. Egyes dolgaik jók, mások rém rosszak. Ennyiért nagyon gyanús.
Most nekem kellene segítség tőletek, hátha rendelt már ilyet valaki közületek: eBay-es plexi
A tapasztalatokra lennék kíváncsi, a feltételezésekre kevésbé! Pl. minőség, méretpontosság, ár-egyéb költség, szállítási idő, stb...
no meglett a hiba...a karbi telítődött benzinnel, emiatt nemindult.
3-szor megtoltuk, be egyesbe és 3.-ra kicsit füstölve de indult is.
Kijárattuk a cuccot, utána frankó is volt.
Kicsit jobban megnéztük a benzincsapot, meg utánaolvasgattam.
Erre jobban kellett volna figyelnem, mert nem egy helyen írták hogy szoktak vele mókolni.
3 állású a benzincsap (On,Res,Pri)namost nálam (ON,Res,Fuel,Pri) van és On állásba nem lehet tekerni csak pont az ellenkező oldalon lévő Fuel-re.
Gondolom a Fuel az On megfelelője, csak nem értem minek van feltüntetve a 4 állás.
Meg ugye ha On-ban is hagyom, a karbinak nem szabadna telitődni mert csak ha a gyújtás rajtvan akkor folyik a benzin.
No lényeg, hogy semmi komoly, de ezt a benzincsap dolgot megkell azért alaposan néznem.
Némár. Én is szoktam arra járni, mert a húgom Pátkán lakik. Meg van egy kertem is a Páskomban, amit a szülők művelnek. :) Nem Zsefer a neve a műintézménynek?
Kis segítségre lenne szükségem! Aki kompetens szervíz és alkatrészbeszerzés ügyében megkérném szépen, hogy nézzen utána egy ősrégi tipus cuccainak... Konkrétan egy Suzuki GSX 750 típusú, 1979-1981 közt gyártott paripa lenne. Kellene hozzá komplett karburátor javítókit (tömítések?) és komplett fékcsőgarnitúra.
Hálás köszönetem előre is!
Én náluk vettem, mert a tehénre náluk volt a legolcsóbb, amexet elfogadták, 1 hét alatt itt volt futárral.
De náluk nincs Neked való ilyen olcsón.
http://www.szekesfehervar.hu/i...
Most nekem kellene segítség tőletek, hátha rendelt már ilyet valaki közületek: eBay-es plexi
A tapasztalatokra lennék kíváncsi, a feltételezésekre kevésbé! Pl. minőség, méretpontosság, ár-egyéb költség, szállítási idő, stb...
C-szárny, nemtudom melyik oszlop, nemtudom hányas szám, Milán =)
http://www.kepesmotor.hu/april...
C szárny, N13, Géza
3-szor megtoltuk, be egyesbe és 3.-ra kicsit füstölve de indult is.
Kijárattuk a cuccot, utána frankó is volt.
Kicsit jobban megnéztük a benzincsapot, meg utánaolvasgattam.
Erre jobban kellett volna figyelnem, mert nem egy helyen írták hogy szoktak vele mókolni.
3 állású a benzincsap (On,Res,Pri)namost nálam (ON,Res,Fuel,Pri) van és On állásba nem lehet tekerni csak pont az ellenkező oldalon lévő Fuel-re.
Gondolom a Fuel az On megfelelője, csak nem értem minek van feltüntetve a 4 állás.
Meg ugye ha On-ban is hagyom, a karbinak nem szabadna telitődni mert csak ha a gyújtás rajtvan akkor folyik a benzin.
No lényeg, hogy semmi komoly, de ezt a benzincsap dolgot megkell azért alaposan néznem.
na megyek aludni, mert majd 900km-t vezettem ma a munka mellett
a fehérben szoktunk megállni egy korsó szódára, aztán mindig monnyák hogy vedd kerékre