Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát lejjebb(az "alagúthoz" közelebb) volt a "nemfehér" kocsma, ahol nagyonrégen volt a fagyi is.
a felső meg a kanyar után

Nagyszüleim nevezték így, ezért rajtamragadt. a Varga-hegyről jártunk be a faluba.
50 motorost keresek, akik eljönnének együtt a Twisted Sister koncertre június 9-én este az 5. Pannónia Fesztiválra:)
nem tudom melyikre gondolsz... a falu közepén van, a bolt és az iskola mellett... a másik bezárt a múlt héten...
jaaa fent, ami régen a fehér kocsma volt? a bolt mellett?
kocsma... mostmár az egyetlen...
Barlang?
holnap nekifutunk kicsit felkészültebben, akkor tudok majd okosabbakat mondani
szikra van? lehúzott pipa, pótgyertya?
Mozgasd át, csiszold át a csatlakozókat, biztosítékokat, az akksi két pólusát is, a sarukat is, amit elérsz. Sok sikert!
megfontolandó. "átnyálazom" holnap a csatlakozókat meg ránézünk kicsit jobban a gyertyára.
..aztán ha még mindíg semmi akkor jövök rimánkodni a távgyáógyításír
Ilyen "öreg" motoroknál már az érintkezők oxidációja is lehet kontakthiba forrása. Nekem előfordult, hogy letettem a gépet, semmi baja nem volt. Következő pillanatban volt visszajelző, indító tekert, viszont nem indult. Átmozgattam az összes biztosítékot, és elindult...
pontosan, teker ahogy kell, forgatja a cumot csak nincs "röff"
Tünet? Gondolom visszajelzők vannak, indító teker, csak nem röffen be?
belenézegettünk, sokkal okosabbak nem lettünk, a tank levétele után visszahőköltünk.
gyertyára gyanakszunk...de persze a biztosítékot elfelejtettük megnézni
S1000RR kicsit másképp
Értem.
nálam van a garázsban a mocija a Deák Ferencen( Vasútnál szinte)
ja most néztem hogy 250-es de erre is vonatkozik minden amit leírtam
Szia nekem volt Suzuki RF 400 VC-m a blokk teljesen tök ugyanaz mint a kis banditában ajánlom figyelmedbe az RF-es topikot jó arcok vannak ott is de el kell hogy keserítselek sajnos típus hiba a nehezen indulás csak kifogástalan benzin,légszűrő, gyertya,és hihetetlen jó érzék kell a szívató kezeléshez csak így hajlandó beindulni.... ja és ha az első néhány tekerésre nem indul akkor gyertya takarítás bár néha még tolásra is hajlandó beindulni ha haza érek néhány képet rakok fel róla
Konkrétan mi a tünet? Engem jópárszor szopatott a villany a Hondán is meg a Kawán is. Merre laksz?

most megyek oszt jól megnézem a szememmel azt a fránya akksit kicsit jobban
aztán max energizálok
Pedig esküszöm még a garázs környékén sem jártam
Eddig szinte pöccre indult , max pici gázzal.
Átnézem az akksi környékét, meg az önindítót...hátha találok valamit.
Hivd fel azt, akitől vetted. Az ilyen idős gépeknek már néha egyedi tulajdonságaik vannak, akár inditás téren is.
Nem mondta a volt tulaj, hogy úgy kel bekurblizni napi első inditásnál?