Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy 250-es Suzuki Banditról ('92-es)
Jogos... Akkor meglesném még mennyire teker, és ha nem teker ahogy az elvárható, akkor felraknám tölteni, esetleg bikáznám. Amúgy meg kis szivató, gáz nélkül, inditózás amig be nem indul, vagy keresnék egy lejtőt, és begurulnék vele végső esetben, bár foggalmam sincs, miféle vasról van szó
Itt megtanultam mindkét fajt kezelni.
Sokkal nem az tuti, ott nem az "indiánoktól" kell tartani hanem az agresszív pulykáktól. Múltkor is megkergetett az egyik rohadék dög.
családi biznic... de sokszor vissza kell magam fognom, hogy ne legyek tömeggyilkos.
A fene se tudta, hogy ott lopod a napot.
Az sem jobb
Ha bementél volna a barlanggal szemben lévő kiskereskedelmi egységbe reggel 6 és 10 között, akkor találkoztunk volna.
Jah, csatornázás kapcsán volt/van régészeti megfigyelés, de átkerültem Dég-Lajoskomárom vonalra.
Enyhe kifejezés...
Ha korábban tudtam volna, hogy a környéken laksz akkor összefuthattunk volna a Barlangba egy üccsire. Legalább láttam volna motort is, nem csak felnin gördülő drótszamarat.
Akkó nem forgatna, ha akkukábel lenne
Csatlakozók átnézése, hogy nem korrodáltak-e, kontaktsprayvel való befújás. Főképp az akkumulátor csatikat, az önindítót és a vészleállítót venném górcső alá, engem ezek szivattak. Gondolhatod milyen szopás volt, félig beöltözve, indítóznék, erre szedhetem szét a kormánykapcsolót...
Csak nem a csatornázás miatt dolgoztatok erre? Földmérés, ilyesmi...
Hárlem Beljebb lakom jóval...
Te pátkai vagy? Ott dekkoltam egész áprilisban, láttam pár érdekes fazont. A Vörösmarty utca volt a kedvencem...
Pedig tapogatom a monitort, de ezek szerint nem megy át az energia
ülést lekaptam, igen ott az akksi, de minden passzosnak tűnt.
már amennyire ezt meg tudtam állapítani.
Na igen, a távgyógyítás csak a budapest tv-nél működött.
"Figyelem, energizálok!"
OK, rendelés felvéve, holnapra már itt a szárnyas betéted.
Nem volt még bandithoz közöm, de gondolom, hogy az ülés alatt van az akksi. Mellette kell hogy legyen pár késes biztosíték. De mindjárt jön okosabb, majd megmondja a tutit A távgyógyítás a legritkább esetben sikerül
na ezen a ponton veszik homályba a tudásom...mint szürke szamár a ködbe
Bittosítéktábla? Nekem kiment a multkor az, amelyik az AC-ra van kötve
yepp
Önidító teker?
ejj ejj lehet hogy mégis csak zsákbamacsekot vettem...
szombaton letettem a gépet, ma meg akarok indulni, de semmi.
mintha nem kapna szikrát, vagy a fene se tudja...de tépem a hajam
meglevegőztettem a tankot, semmi...állítottam benzincsapon, semmi...elektronkiához meg még annyira sem értek mint az atomfizikához.

ötletek? esetleg valaki ráér ma/holnap délután?
Igen kell a betét hozd haza és szerda délután beugrok érte előre is köszönöm