Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jogos
hát attól még nem lesz jó bele a h4
Kicsit bazárinak tűnik...És ha újrafoncsoroztatod a régit?
szerintem mész 2-3000km-t betonon, aztán mehet a terep

amúgy meg én se sokkal régebben mocizok, mert igaz hogy 12 éves korom óta, de közben volt 15 év kihagyás
Nem fogok. Idő kérdése minden. Kinéztem már a rucikat. szépen összegyűjtöm rá a lovettát azt go
Jó lesz ez... menni fog... csak jó ruhád legyen hozzá, és mehet a száguldás Csizmán ne spórolj
jó van na, de te már tapasztaltabb vagy Én csak 1 éve motorozom. Nem betonon félek vele annyira. Inkább terepen fosok vele. Ma szegény Berberem megpróbálta megtanítani, hogy kell felállítani az eldűlt motort. Hát had ne mondjam, ott kakilhattam volna be de akkor sem bírtam felhúzni, pedig mindent úgy próbáltam csinálni ahogy mutatta! Nem is az eséstől félek, hanem attól, hogy nem bírom felállítani. MTX-emmel jó párszor eldűltem a sáros dagonyában de nem aggódtam mert fogtam és felállítottam. Ezt már nem bírom
wazze, jobban leér róla a lábad, mint nekem a teneré ről
Usa-ból jönne 75$ ésr egy pár, de sanszos a +vám+áfa is, meg a fene tudja hogy milyen
Keresd meg a bátszimotort! Ők még nincsenek elszállva annyira az árakkal.
mármint ugye ott a másik oldalon vezetnek, és az út másik oldalát világítja
hát rosszul világít
és miért baj, hogy angol? Más az üveg?
ááá még nem. időm az nemsok, de a xenon a nyakamon ragad, az meg h4-be lessz a legjobb.
elsőre arra gondoltam, hogy autóbontó, de rájöttem, hogy 145mmes lámpánál tuti 4 lámpás volt a kocsi, a golf1 az 7"os.
ebay.uk-n van annyi mint az állat, de mint angol szabványos. pedig olyan szépek vannak ....
nincsen, csak ötleteltem... bontókban érdeklődtél már?
vajon h4?
És ilyened van a kezedben?
ja és 2db
hát ha látnám, talán tudnám. de így nem tudom mi is az
Van shoxos Highway Hawk. Nem tudom, jó-e neked...
http://www.oldbikebarn.com/Hon...

esetleg, egy kérdést megér, hátha szállítanak magyarisztánba is
Ha már itt tartunk, hol lehetne szerezni 5.75"os H4 es lámákat?
Kicserélném a tehén fényszóróit