Igen végül is ezzel is meg lehet magyarázni de ha csekk jön akkor bizonyosodik meg az ember. Franc tudja mi igaz de mondom megírom nektek hiszen segítsük egymást ha lehet.
Sebességmérő kamera NEM TUDOM, HOGY IGAZ-E, DE VIGYÁZZUNK!
Sebességmérő kamera: Kadocsa és a Géza u. kereszteződésben. (Diófa vendéglőnél az elkerülőn.) Berényi - Kadocsa kereszteződésben is!
Nemrég üzembe helyeztek négy kamerát a Kadocsa és a Géza u. kereszteződésben. (Diófa vendéglőnél az elkerülőn.)
Figyeli a sebességet és a piros lámpán történő áthajtást is. Ugyanilyen van a Berényi - Kadocsa kereszteződésben is!
Ne rettegj. Csak szokjad egy kicsit és minden ok lesz.
Ez most ugye elvileg gatyába van rázva. Ha eladod valaki nagyon jól jár, de nem Te. Várd meg amíg meglesz a jogsi, és utána menj vele betonon 2-3000km-t és utána majd meglátod. Az meg hogy nem birod felállítani ha eldől... én sem tudom az enyémet.
Nem kell feldönteni.
A para elmúlik 1-2 hét alatt. kár lenne elkótyavetyélni
szarul világít, égnek áll a hajam a ba20d izzótól. 2-3 lámpaboltban voltam, még csak nem is hallottak halogén verzióról, neten utánvétellel volt 4000ft 3 db, és 1gyel több az illesztés, gondolom kicsit rezeg emiatt, és 3 hónap alatt már 1 ki is égett
utóbbi... de látni kéne, hogy milyen... de nem értem miért akarod átépíteni azt a szép nagy szöcskét... csak a xenon miatt? Vagy ennyire szarul világít?
Sebességmérő kamera NEM TUDOM, HOGY IGAZ-E, DE VIGYÁZZUNK!
Sebességmérő kamera: Kadocsa és a Géza u. kereszteződésben. (Diófa vendéglőnél az elkerülőn.) Berényi - Kadocsa kereszteződésben is!
Nemrég üzembe helyeztek négy kamerát a Kadocsa és a Géza u. kereszteződésben. (Diófa vendéglőnél az elkerülőn.)
Figyeli a sebességet és a piros lámpán történő áthajtást is. Ugyanilyen van a Berényi - Kadocsa kereszteződésben is!
VIGYÁZZATOK ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Hátsó: Ferodo Sinter: 5450.-, Platinum: 4910.-
Ducati Monster 620 S.i.e.
2002
Köszönöm előre is!
Ez most ugye elvileg gatyába van rázva. Ha eladod valaki nagyon jól jár, de nem Te. Várd meg amíg meglesz a jogsi, és utána menj vele betonon 2-3000km-t és utána majd meglátod. Az meg hogy nem birod felállítani ha eldől... én sem tudom az enyémet.
Nem kell feldönteni.
A para elmúlik 1-2 hét alatt. kár lenne elkótyavetyélni
Előre is köszi.
Amúgy ha a Japónál valami egyformának látszik az az is. Ha a FZR kerek lámpája hasonló, az akkora is.
Erről ennyit asszem.
vagy a gagyi kék helyzetjelző miatt?