Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jól tévedtem Okés, küldtem mélt.
Akkor ha jól értem kell a betét? Hozzam?
Minden nap este 6-kor érek haza (Szerdán is), ugorj be érte hozzám. Majd hívj fel a pontos címért (Szabadbattyán)!
Nem bogárd , sz.battyán felé vagyok és én szerdán pestiából jövök úgy hogy minden további nélkül ki tudok ugrani érte
Erre az e-mailre légy szíves küld el a pontos címed és esetleg a tel számodat is
bor_nagykukaccitromailponthu
Szerdán itthon vagyok, tanulni kéne... Pátkára ki tudsz szaladni? 15 km kb Fehérvárról. Vagy csütörtök délután jövök hazafelé Pécsről. Ha jól tévedek Bogárd felé laksz, nem?
ne is haragudj mert már el is adtad az olajat nekem szerda délután hol tudunk össze futni
akkor oké de most már jó lenne az úton is össze futni nem csak úgy hogy lehúzódom előled szerdán össze tudjuk hozni valamikor délután
Régi cimborám, nem haragszom érte Meg amúgy sem vagyok haragtartó típús.
Na ilyet viszont nem szoktam csinálni hogy azt mondom hogy kell valami utána meg még sem kell
Szia. Az olajat megveheted Johnytól ha gondolod, hogy ne maradjon a nyakán, mert nálam is olyan körül lenne. A gixerbe én is a 10W50-et mondanám. Hátsó betét egy pár van még raktáron Ferodo Platinum, 4700Ft.
Semmi baj. Havernak szerváltam, de most szólt, hogy nem kell neki. Széles utat!
Szia nem akarok picsát csinálni a számból most beszéltem brayfox-al olaj és fékbetét ügyben ha valami közbe jönne akkor szólni fogok amúgy köszi hogy gondoltál rám
Szeva!

Maradt egyik ismerősnek 4 liter Castrol sport 10w50 2200ft/liter áron. Érdekel?
Szia jutottál valamire
Akartalak hívni, de már ahoz sem volt erőm, hogy beszéljek. Majd hétvégén dumálunk egy nagyot!
Hú vazze, mellesleg nagyon komoly szinten motorozható ez a Metz. Racetec K0! Teljesen el vagyok halva mekkora különbség lehet két gumi közt! Az első Pirelli Diablom is nagyon bevált hozzá. Jó választás volt, majd megadom a gumis hapsi számát!
Na jó napot kívánok!
Örülök, hogy rendben itthon vagytok!
Asszittem este azé' megcsörögsz, hogy mi a pálya...
Azért én sem unatkoztam ám! Leteszteltem a 600F-et..
Szombat délután elmentünk Attilával 2en a Pilisbe csavarogni egy laza 3 órát... Aztán közben cseréltünk is kicsit...
Utána még anyával eszaladtunk Siófokra fagyizni... Uhhogy vasárnap alig bírtam felkelni, fájt mindenem...
Minnyá lemeózom a képeket!
Üdv!
Te meg itt nézelődj ecsémuram!
Egyetlen dolog hiányzott csak erről a túráról, az te/ti voltál/voltatok!
Nyár végén lesz egy ismét, arra jönnötök kell.
Hogy miért a Mátra a motorosok kedvence?! A Bükk valami csodás!

Addig is elkezdhetjük szervezni azt a bizonyos osztrák hétvégét!
Halihó!
És itten nézelődött-e már, kedves Uram?
Fater!Munka ügyben kéne értekeznünk,szólj mikor alkalmas.Kitaláltam valamit.
Elkelt.
Csak a formája tetszik. Nem az a randa ágyúcső, kuka kémény, kongó hordó. Max arra jó, ha ráesek, megtartson. Húzza is jobbra a motort rendesen. Mondták, hogy folyamatosan balra lógok. Hát val'sz'eg ettől. De nekem a Gp nélkül a Style kéne rendes töméssel, mert ezek többsége tök üres.
én is valami ilyet gondolok, ekkora moccal lassabban még nehezebb lenne..:S.Akárhogy is, még ha úgy tolta volna végig az is nagy szám lett volna. ;) érdekes miket lehet egy motorral művelni..., egy kis gyakorlás után;)
Micsoda gp style…

Gardedám? Szerintem nem eszik embert (csak megkínoz ), nyugodtan keresheted, legfeljebb elhajt az extra kívánságaiddal együtt.
Kegyetlenül ügyesek az tény,főhajtás valóban,de kicsit meg van tolva szerintem.Nem akartam leszólni semmiképp,hiszen lassabban is lehetetlen lenne számomra de azért pici trükk ott van
Szevasz.
Meg, de most rá is csapott a kollega... Ha nem jön össze az üzlet, akkor szólok. Lehet lesz egy-két kinőtt ruha is a későbbiekben.
hát szerintem ahogy a gyalogosok mozognak, az nem tűnik gyorsnak.
Meg ha gyosítva van, akkor is respect a srácnak, én meg se bírnám jegyezni a pályát :D