Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha Bodajkra gondolsz, mi megyünk péntek délután, pontosan nem tudom mikor. Mikor van blues company, meg beatrice?
Szevasztok trogerek!
Aki megy Morra ,ki es mikor indul?
Csatlakoznek vagy pentek delutan vagy szombat reggel!
1 torsgyokeres fehervari
te meg elsz? hogy megy a sardagasztas arrafele?
nem vagyok még 40
azért kapom 5 évre, mert hivatásos jogsim van.
biztos haziorvos a ferje :-D
Nekem is mondták Gárdonyban, ezért csináltattam tavaly születésnapom előtt 2 héttel :)
Pénteken megyek koncertre, utána haza, de aztán a felvonulásra megint lemegyek szombaton.
Én Gárdonyba szoktam járni okmányirodába, ott is kb. ilyen gyorsan készül el minden.
Hááj Bryan!

Ugye kinek melyik ocsmányiroda van közel
Én Polgárdin csináltattam, ott is gyors volt.
Jut eszembe egy fontos dolog, amit az okmányirodás hölgy ajánlott figyelmembe: (Akit érint)

40 éves kortól 5 évre adják csak meg a hosszabítást, tehát érdemes elmenni még 39 éves korban megújíttatni a jogsit, mert így nyerünk vele plusz 5 évet, tehát akkor még 10 évre adják!
(Végre egy bürokrata aki humánusan gondolkodott és segített!)
Libájért
most hogy megújítottam már nekem is 5 évig jó még
no, nekem nincs ilyen gondom, mert 5 évig jó még
pi..ába

Nekem az volt a bibi, hogy amikor csináltattam, akkor csak pénteken voltam fehérváron, és akkor nem nagyon volt ügyfélfogadás vidéken.
a jogsi díja az valami 6000Ft +2000 az ideiglenes jogsi. De nézd meg mikor jár le, mert lehet érdemes rögtön új orvosit is csináltatni.
nem biztos, hogy a két napot tartják, de nem két hét az tuti
no, ezt kipróbálom
Igen... Kevesebben vannak... konkrétan szerdán mentem be az igazolással, pénteken mentem a jogosítványért. És a néni hívott, amikor megérkezett a jogsi.
mennyi cakli pakli a jogsi kiállítás?
a jogsi kiállítás?
hááj! Ha Velencére mentek ki, akkor két nap alatt meg is van...
aztán csörögtél, hogy mennék e?