Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol és miből mennyit adnak? ...volna? ... ha meglenne?
Az én motulos kuponom is eltűnt. Attól félek, hogy "valaki" elmatricázta
Nah, találtam iratokat... Ódor Gábor a tulaj, fekete KTM 640 LC4 tulajdonosa. Ha ismeri valamelyikőtök szóljon neki, hogy keressen meg aztán adom neki a papírokat.... . Köszi!
Hali Jani. Az utolsót lemondták, gondolom majd lesz egyszer csak megint.
Nincs meg a Motulos kuponom. Szerintem Vanessza elfelezte Kevinnel és megették. Sehol nem találom.
Nézel nekem árat TEFLONOS Motul láncsprayre?
Vagy mikor lesz Motulos buli, tudsz már valamit?
Köszi de beszéltem egy bicikli szervizes haverommal és az lett a vége hogy inkább meg veszem a gyári bovdeneket bontóban és azt operáljuk át addig meg marad a pucsítós
Köszi, igen sikerült.
Gratula, sikerült megegyezni az Atiékkal?
uuuuuuuuuuuuu, az utolso nap az IBMben :-D
enyemet sosem felejtem el, leoltottam minden gecit beosztastol fuggetlenul, akit addig nem oltottam le, vettem a kalapot, fogtam az asszonyt, ittam egy bucsuKVt csocsiben, aztan elhuztunk a gecibe ... de elotte elfelejttem bemenni 2 hetig, nehogy kart okozzak :-D

kamerara visszaterve nem traffis kamerakrol beszelunk, hanem piroson atzuzosrol .... kb 1.5 - 2 eve volt egy telepitgetesi hullam, akkor kerultek fel sokhelyre sunyiban, hogy probauzem volt e vagy nem, ki tudja, repkedtek a csekkek ....
Igen. Ma van az uccsó napom az IBM-ben.
"Nálunk"? Átpártoltál?
Ilyet lehet kapni nálunk is a Motorcenterben, ha jól tévedek nincs 2000.-Ft sem. Csak nincs hozzá bowden külső, csak a sodrony, de sokan használják.
Erre csak ennyit mondok: Vehheheheh
A csendes genya
Szeva remélem neked van igazad .
Személyautót se nagyon
igen meg volt vele elégedve csak sajnos anyagi problémák miatt kellet eladnia
Amúgy a kamerák sávfoglaltság figyelőnek kerültek fel, lesz az összes Kadocsa-Szt.Flórián csomópontban. Még nincsenek beüzemelve ahhoz kell még, hálózati végpont minden lámpához. Ha egyszer kész lesz akkor intelligens zöldhullám lesz végig, keresztező út csak akkor kap zöldet ha áll is valaki a lámpa előtt illetve jó eséllyel be tudunk majd motorral fordulni az ÖMV kútra és nem 6 perc állás után mert a mostani földhurkos érzékelő nemigen vesz észre motort.
Hoax!

Az Új-Csórin is csak egy térfigyelő van, nézheted a képét itt!

Tavaly jan.1. óra a telepített traffipaxot az útra vonatkozó megengedett sebességnek megfelelő távolságban "Radar kontrol", a képen látható táblávan elő kell jelezni. Ennyi. Ez a szabály.
Semmi gond Nekem már megvan 4 éve.Elégedett volt vele?
oké nem azért kérdeztem csak ismerősömnek is ilyen volt
Oda soha nem fog menni semmilyen csekk,kivéve ha más fogja vezetni a szétesikszert
Akkor miért állnak ki az Új Csóri útra mérni?