Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézzétek meg a motor indulását meg a kék ruhás ember közlekedési sebességét,valamint az operatőr mozgását vállán a kamerával és mindenki a saját megfigyelése alapján el tudja dönteni,gyorsított-e?Mindenesetre igen pontosan kuplungol és rettenetesen ragasztós lehet a hátsó gumija ha így kilő
Hát nincs felgyorsítva Nagyon ügyes motorosok. Jól terelgeti azt a böhömöt
ahogy ismerem magam, bolya állítgatós nap lenne ha én mennék végig ezen a pályán..:) nincs ez kissé felgyorsítva? xD

http://youtu.be/PERJTHu1Od0
Szesz!

Megvan még a zöld Berik bőrruha?
Hát még ha a Berber is vulgaris
Berberis Vulgaris!
Adtam a pofájának de még kitart. Nyelni nem igen tudok. Lázam is lehet. Fuldokoltam éjjel azt inkább hagytam az alvás dolgot. Majd behozom...
Nem tudsz aludni?Mindenesetre sokkal szebb normálban,már amennyire én értek hozzá .Hogy van a bacilusod?Kúrálod?
Hooker ezt néd.
Nem feltétlen az üvöltözés lenne a lényeg. Szebb design, azonos paraméterek gázlengésre, teljesítményre, fogyasztásra, és valami elviselhetőbb zajgás. Ez itt a zsákbamatska!
Jajj itt jegyezném meg, hogy a hozzám került stafétát
(xenon szettel )aki akarja viheti tovább.

Tökéletesen működik, világít, meg vált fényt, de egyszerűen a tehén nem akarja magának.
Ugyan rajta van hogy BA20d hez jó, de a 21éves yamahának más a foglalata és sajnos nem lehet rögzíteni benne.
120, de csak mert nem volt 114 szemes.
a katalógus 112 szemet ír hozzá, és most majd 1 foggal kisebb kerék is kerül rá, hogy ne pörögjön annyit.
Ehh... Köszi azért.

Hány szemes a tiéd?
PapaJohn:
Beszéltem öcsémékkel, semmi szerszámot nem engednek nekik kivinni a cégtől.
Amúgy ilyen gondom lesz nekem is, mert ami láncot vettem tartalékba, az is nittelős, úgyhogy mostmár befoghatom a szájjamat
Jogos!
Csak az a baj, hogy amíg nincs a kezedben, nem hallod, nem látod mit művel a géppel, addig zsákbamatska...
De itt a fórumon is van egy srác, a Dave (asszem ez a nickje), neki s.k. dob volt a régi 'Blade-jén is, meg ezen is az van... Láttam, hallottam őket, hát le a kalappal!
Vasárnap kiugrasztom a thermosztátot a vasból, megnézem anélkül is melegszik-e... Remélem, lesz próbára alkalmas idő...
Na, szép estét nektek, én elindultam hazafelé.
Üdv!
Igen ismerem, de előtte, mielőtt belevágok, megkérdeznék egy hozzáértőt, hogy mik lesznek a következményei a dolognak. Felesleges pénzkidobást nem szeretnék elkövetni valami ócskaságra.
Vagy EZ?
Ezt nézd meg... Nem vészes, sztem....
Fenyővel nekem is meg kéne ismerkednem közelebbről, de nem találok gardedámot aki bemutatna. Meg kéne beszélgetni ezt a kipu dolgot. Ő mégiscsak ért hozzá...
Meg aztán van egy rózsaszínű álmom...

Nekem meg gyártás alatt a MadAss kipu, ma reggel vittem el a Fenyő mesterhez. A gyárit ugye szétbarmolta az előző tulaj.
sziasztok,benzingőzös szép napot ha esetleg jönne valaki ide
a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Eladó egy teljes időtartamra szóló jegy a 2011.június 8-12 én megrendezésre kerülő 12. Harley-Davidson fesztiválra. Hivatalosan elővételben 15.490ft de én olcsóbban adom!
Érdeklődni: 06 30 700-52-66
Így legalább sok barátot szerzel
Csak nehogy valaki
Nem tudom
Én 2005 óta váltogatok minden évben, autóra meg a motorjaimra is, de mindig volt jobb ....
Háááát nekem 3~4 éve nem tudnak jobbat mondani.. A biztimben a hiba?