Nézzétek meg a motor indulását meg a kék ruhás ember közlekedési sebességét,valamint az operatőr mozgását vállán a kamerával és mindenki a saját megfigyelése alapján el tudja dönteni,gyorsított-e?Mindenesetre igen pontosan kuplungol és rettenetesen ragasztós lehet a hátsó gumija ha így kilő
Nem feltétlen az üvöltözés lenne a lényeg. Szebb design, azonos paraméterek gázlengésre, teljesítményre, fogyasztásra, és valami elviselhetőbb zajgás. Ez itt a zsákbamatska!
Jajj itt jegyezném meg, hogy a hozzám került stafétát
(xenon szettel )aki akarja viheti tovább.
Tökéletesen működik, világít, meg vált fényt, de egyszerűen a tehén nem akarja magának.
Ugyan rajta van hogy BA20d hez jó, de a 21éves yamahának más a foglalata és sajnos nem lehet rögzíteni benne.
PapaJohn:
Beszéltem öcsémékkel, semmi szerszámot nem engednek nekik kivinni a cégtől.
Amúgy ilyen gondom lesz nekem is, mert ami láncot vettem tartalékba, az is nittelős, úgyhogy mostmár befoghatom a szájjamat
Jogos!
Csak az a baj, hogy amíg nincs a kezedben, nem hallod, nem látod mit művel a géppel, addig zsákbamatska...
De itt a fórumon is van egy srác, a Dave (asszem ez a nickje), neki s.k. dob volt a régi 'Blade-jén is, meg ezen is az van... Láttam, hallottam őket, hát le a kalappal!
Vasárnap kiugrasztom a thermosztátot a vasból, megnézem anélkül is melegszik-e... Remélem, lesz próbára alkalmas idő...
Na, szép estét nektek, én elindultam hazafelé.
Üdv!
Igen ismerem, de előtte, mielőtt belevágok, megkérdeznék egy hozzáértőt, hogy mik lesznek a következményei a dolognak. Felesleges pénzkidobást nem szeretnék elkövetni valami ócskaságra.
Fenyővel nekem is meg kéne ismerkednem közelebbről, de nem találok gardedámot aki bemutatna. Meg kéne beszélgetni ezt a kipu dolgot. Ő mégiscsak ért hozzá...
Meg aztán van egy rózsaszínű álmom...
Eladó egy teljes időtartamra szóló jegy a 2011.június 8-12 én megrendezésre kerülő 12. Harley-Davidson fesztiválra. Hivatalosan elővételben 15.490ft de én olcsóbban adom!
Érdeklődni: 06 30 700-52-66
http://youtu.be/PERJTHu1Od0
Megvan még a zöld Berik bőrruha?
(xenon szettel )aki akarja viheti tovább.
Tökéletesen működik, világít, meg vált fényt, de egyszerűen a tehén nem akarja magának.
Ugyan rajta van hogy BA20d hez jó, de a 21éves yamahának más a foglalata és sajnos nem lehet rögzíteni benne.
a katalógus 112 szemet ír hozzá, és most majd 1 foggal kisebb kerék is kerül rá, hogy ne pörögjön annyit.
Hány szemes a tiéd?
Beszéltem öcsémékkel, semmi szerszámot nem engednek nekik kivinni a cégtől.
Amúgy ilyen gondom lesz nekem is, mert ami láncot vettem tartalékba, az is nittelős, úgyhogy mostmár befoghatom a szájjamat
Csak az a baj, hogy amíg nincs a kezedben, nem hallod, nem látod mit művel a géppel, addig zsákbamatska...
De itt a fórumon is van egy srác, a Dave (asszem ez a nickje), neki s.k. dob volt a régi 'Blade-jén is, meg ezen is az van... Láttam, hallottam őket, hát le a kalappal!
Vasárnap kiugrasztom a thermosztátot a vasból, megnézem anélkül is melegszik-e... Remélem, lesz próbára alkalmas idő...
Na, szép estét nektek, én elindultam hazafelé.
Üdv!
Meg aztán van egy rózsaszínű álmom...
Nekem meg gyártás alatt a MadAss kipu, ma reggel vittem el a Fenyő mesterhez. A gyárit ugye szétbarmolta az előző tulaj.
a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Érdeklődni: 06 30 700-52-66
Csak nehogy valaki
Én 2005 óta váltogatok minden évben, autóra meg a motorjaimra is, de mindig volt jobb ....