király vagy :)
Ja az okmányirodán ne hagyd magad, kérd az ideiglenes jogsit! 2000ft pluszban, de azonnal vezethetsz. Amúgy nekem 20 nap alatt jött meg az sms, hogy mehetek a jogsiért. mostmár lassan el is megyek, mert 10 nap múlva lejár a 60 nap.
Nagy kár! Moltkor nagyot mentem a hegyen... (45km) Aztán estem, és elgondolkodtam, hogy okos dolog e egyedül keringeni a világvégén. Gyorsan haza is jöttem.
Sziasztok! Nagy teljesítményű kompresszorra lenne szükségem! 600 l / perc! Nagy tisztaságú páramentes levegőt kellene előállítani homokszóráshoz! Egy két napra kellene! Egy barátom jönne homok szórni de kompresszort nem tud hozni! Bérelnénk vagy melóval fizetnénk!
Csá van egy SŰRGŐSEN ELADÓ Gilera kk 125/50 160henger van rajt még az előző tulaj csinálta meg így egy baja van ha a gyertya bennt van akkor nem rendesen forog a motorja ha nincs bennt a gyertya akkor igen,csak köpte a benzint,meg egy kis esztétika amúgy teljesen oké a gép a villamossága is jó,elől-hátúl tárcsafék,inditásgátló,1993-as évjárat,fekete!Megnézettem és azt mondták mivel gyertya nékül forog rendesen a motor biztos nem a motorjának van baja!Nekem egy 100.000ft kell érte kp-ba,szállítást nem tudom megoldani!Ezen a számon elérni:06308773644 | válaszolok
Ja az okmányirodán ne hagyd magad, kérd az ideiglenes jogsit! 2000ft pluszban, de azonnal vezethetsz. Amúgy nekem 20 nap alatt jött meg az sms, hogy mehetek a jogsiért. mostmár lassan el is megyek, mert 10 nap múlva lejár a 60 nap.