Remélem dumálunk még többet is ! Kellemes hetet mindenkinek! Idén is lesz motoros találkozó Szakmáron augusztus 5 6 7.én mindenkit szeretettel várunk!Ingyenes családias nagyon jó hangulat! 72 km felvonulás!Néhány pillanatkép a tavalyiról !
Ismét hagytam magam rábeszélni egy óriási bulira egy 3 fős csapattal INDULNI FOGUNK A BUDAPEST SZEGED MOPED RALLYN két db Simson schwalbe egy egy Simson robogóval ha lenne kedved jönni de eddig nem tudtad megoldani a szállítást stb stb keress meg nyugodtan ha már csak a gondolattal eljátszol szerintem jól el leszünk , szinte mindennel lehet indulni 80 ccm-ig. Ja jövőhét szombaton lesz a start
Igen egyben, csak későn, addigra már tiszta víz meg köd volt minden.
Hát mivel későn vettem észre mennyi is már az idő gyorsa hopp mennem kellett dolgozni... így sajnos a Hondákra nem maradt időm, ha lehetőségem lesz tuti kipróbálom
Nagyon kíváncsivá tettek mind a kettő iránt
Kollégáim kipróbálták a részeg állapotot szimuláló szemüvegeket, érdekes tapasztalat volt.
A motoros képek pedig a Continental tesztpályáján készültek, ahová meghívást kaptunk egy rövid látogatás erejéig. Hát... nem találtam sok egyenetlenséget, vagy lyukat az aszfalton...
Elég komolyan néz ki még így üresen is, egyszer kipróbálnám "üzem közben" is nem csak így gurgulázva rajt. Mondjuk így is élveztük a kanyarokat! Köszönet "Pitykének" a lehetőségért.
Szarni bele, a literes Fazered jobb bármelyiknél. A 70-es évek technikáját mutató Banditánál, a világháborús boxer csettegőnél és a műanyag marketing-csirkeszárnyasnál is. Ó, mit csináltak a VFR névvel már megint? Ledobták a lépcsőre, megtaposták aztán rákanyarintottak saját fejükre nagy kövér bűzös filét... Hol van már az RC30?!? - na az még tényleg nagy H betűs volt.
Ritka tetü banda, mert az eltelt évek alatt sehol nem találkoztam velük. Azt az ember vegyen látatlanban Yamahát! Egyszer ültem XJ6-on azért is Pestre kellett menni, és előre bejelentkezni.
Én a kutyagazdikkal többet foglalkozom akik tőlem viszik a kölyköket!
Apropó, azt figyeltétek közben, hogy hányan dobták el a vasat a bóják között? Ezért érdemes olyan vezetéstechnikai tréningre jelentkezni, ahol adnak alád egy bukócsövezett motort...
Nekem az új GSR 750 egy kicsit csalódás volt. Azt hittem azt a plusz 150 köbcentit egy kicsit jobban fogom érezni, de eléggé gyenge volt az én 2006-os 600-asomhoz képest, főleg alacsonyabb fordulaton. (mondjuk lehet hogy ebben közrejátszik a sport kipuff meg a rövidebb áttétel is az enyémen... )
Berber, legközelebb reméljük a Yamaháék is kint lesznek már!
Hy fater. Örülök, hogy tetszik a runner , hiszen -valljuk be azért- nem egyszerű a kedvedre tenni! Remélem jól érezted magad, örülök hogy ott voltál velünk.
Miután végre összepakoltunk, mi meg leléptünk a tesztgépekkel egy körútra Csesznek felé. Úúúúúúúú bakker, dejó vóóóót! Feltette arra a bizonyas i-re a pontot a nap végén, megérte egész nap senyvedni a napon és idióta kérdésekre kétezredszer is válaszolni, meg lufit fújni szédülésig. Nem is tudtam, hogy ilyen szép arra a táj. (persze a szerpentin is )
Mai megült típusaim: GSF 1250 Bandit, R1200GS Adventure, VFR800X Crossrunner. A Tesztgyőztes a VFR! De tényleg! Az uccsó az Adventure Nem írnám le a véleményem.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3093&session_id
Hát mivel későn vettem észre mennyi is már az idő gyorsa hopp mennem kellett dolgozni... így sajnos a Hondákra nem maradt időm, ha lehetőségem lesz tuti kipróbálom
Nagyon kíváncsivá tettek mind a kettő iránt
A motoros képek pedig a Continental tesztpályáján készültek, ahová meghívást kaptunk egy rövid látogatás erejéig. Hát... nem találtam sok egyenetlenséget, vagy lyukat az aszfalton...
Elég komolyan néz ki még így üresen is, egyszer kipróbálnám "üzem közben" is nem csak így gurgulázva rajt. Mondjuk így is élveztük a kanyarokat! Köszönet "Pitykének" a lehetőségért.
Sajna nem tudtam elmenni hozzátok későn értem haza a melóból, a ..csába majd legközelebb.
...de motorozni nem.
Én a kutyagazdikkal többet foglalkozom akik tőlem viszik a kölyköket!
Apropó, azt figyeltétek közben, hogy hányan dobták el a vasat a bóják között? Ezért érdemes olyan vezetéstechnikai tréningre jelentkezni, ahol adnak alád egy bukócsövezett motort...
Berber, legközelebb reméljük a Yamaháék is kint lesznek már!
Miután végre összepakoltunk, mi meg leléptünk a tesztgépekkel egy körútra Csesznek felé. Úúúúúúúú bakker, dejó vóóóót! Feltette arra a bizonyas i-re a pontot a nap végén, megérte egész nap senyvedni a napon és idióta kérdésekre kétezredszer is válaszolni, meg lufit fújni szédülésig. Nem is tudtam, hogy ilyen szép arra a táj. (persze a szerpentin is )